Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla tatlım çok şaşırdım kendime kızdım önce sonra eşime kızdım beceriksiz dedim tabi içimden olurda bakalım allah ne zaman nasip etcek çok beklersek kafayı tozudutur sanırım

buldum galiba eve misafir çagırayım..kalabalık olsun.. akşamları kaçamak yapıp sabah gizlice yıkanalım ayy olur mu ki.. olacagını bilsem vallahi yaparım

valla tatlım çok şaşırdım kendime kızdım önce sonra eşime kızdım beceriksiz dedim tabi içimden olurda bakalım allah ne zaman nasip etcek çok beklersek kafayı tozudutur sanırım

Bizede gelsin o bebis bak biz annisleri cok iatiyoruz oblari sipalar anlasalar gelirlerdi simdiye kadar :-D

Bak ben bunu dusunmemistim.kacar walla belkimm firsattan istifade

valla benimki kaçar da gersini bilmem beynini yedim adamın 2 yılda oda benim beynimi yedi yada ben kaçarım yaaa naılsa boşandık die en iyi hiç boşanmayalım sonuçları daha kötü olabılır

Wuuwww olabilir aslinda ama sulu yemekte yapsam diyodum pizza en kolayi aslinda dimi ya :-D

bana hiçbir yemek kolay degil hiç sevmem yemek yapmayı... ama yapacaklarım arasında tercihimdir pizza :) bol mısırlı.. o zaman tavuklu şehriye çorbası yap.. nasıl güzel nasıl güzel ay ben acıktım galiba susayım en iyisi

buldum galiba eve misafir çagırayım..kalabalık olsun.. akşamları kaçamak yapıp sabah gizlice yıkanalım ayy olur mu ki.. olacagını bilsem vallahi yaparım

Annemlere gidip gizlice yapsam benim oda da banyoda war yikanirizda bu da olur mu ki hahaahhhh neler dusunuyoruz ahh bu bebisler nelere sokuyolar bizi:-D

evet tatlım ama valla zaten yıprandık hemen toz moskovaya rusyaya alır başını gıder benım adam

Benimkide gider mi gider adamagazim da mik miklerden sikilmamistir eminim ama cocukcocuk diye basinin etini yememden bikmis olabilir :-D :-D

Canlar mrb ben cok hastayimmmm bogazim sisti bademciklerim aciyo nefes alamiyorum yutkunamiyorum elimi kolumu kaldiracak derman yok geceb hic uyuyamadim sabah uyuya kalmisim bir saat önce uyandim bu sabah ki mik mik te yalan oldu:2::2::2::2::2::2::2:

geçmiş olsun cnm...demek ki hep yatıyosun ve C vitamini alıyosun bol bol...

Aksama az kaldi bebisim bekle olabilir walla saol kusum onerin icin :-*
gelsin yaaa valla artık gelsin oynatmaya az kaldı çünki

Benim ramak kaldi resmen gelsin artikk :-D

geçmiş olsun cnm yanlız mısın?

canımmm cokk gecmısss olsunnn

Benimkide gider mi gider adamagazim da mik miklerden sikilmamistir eminim ama cocukcocuk diye basinin etini yememden bikmis olabilir :-D :-D

aman gıtmesınler bıryere lazım onlar bize bi bebişimiz olsun o zmn gitsinler benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…