Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oy oy oy gecmiş olsun bebğimmm bende aynıyım ama boğazlarım şişmedi allahtan kuşum limon ye yiyebiliyorsan

Gecmis olsun canim.
Grip herkesi sardi sanirsam.
Bol c vitamini ve biseyler kaynatip icmekk lazimm.

Sagolun canlarimmmm ... Evet yalnizimm

halim yok diyosun keşke yanında biri olsaydı sana nane limon kaynatsaydı biraz faydası olurdu ha birde zeytin yağı boğazı yumuşatıyor çok iyi geliyor gerçekten evde varsa bi dene derim tekrar geçmiş olsun cnm

Bebisimiz olunca kesinlikle gitceklerini zannetmiyorum hayatim walla dibimizden ayrilmazlar :-D

bakalım tatlımmm inşallah benim ihtiyacım var öyle ilgi görmeye adam soğudu benden bebeğimiz olmuyo die yada bana öyle geliyor bilemem artık takmıyorum ztn

oy oy oy gecmiş olsun bebğimmm bende aynıyım ama boğazlarım şişmedi allahtan kuşum limon ye yiyebiliyorsan

Sağol canım sanada geçmiş olsun..limon da hic yiyemem kiii birde limon limon diye cagirsam mutfaktan kendi gelir ki acaba önüme

Gecmis olsun canim.
Grip herkesi sardi sanirsam.
Bol c vitamini ve biseyler kaynatip icmekk lazimm.
Sagol canim.... Yaa hafta sonu kocisle sahilde oturduk biraz o ruzgarda sifayi kaptim ben

Tmm canim aklimda olsun kalkarsam yapcam biseyler.... Gece vicks surdum yattim bogazima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…