- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Sağol canim istesem de kalkamiyorum kii mutfağa bile gidecek güç yoook:2: hapsiiiiiiiii
ongorulen formatta degldr dyo dun tarımı nasl yazcm kı bska
ongorulen formatta degldr dyo dun tarımı nasl yazcm kı bska
geçmiş olsun cnm yanlız mısın?
canımmm cokk gecmısss olsunnn
aman gıtmesınler bıryere lazım onlar bize bi bebişimiz olsun o zmn gitsinler benceee
Ayyy demen yeter canim allah razi olsun içmiş kadar oldumkıyamam ya yakın olsaydık bi çorba kaynatır getirirdim sana...
Canlar mrb ben cok hastayimmmm bogazim sisti bademciklerim aciyo nefes alamiyorum yutkunamiyorum elimi kolumu kaldiracak derman yok geceb hic uyuyamadim sabah uyuya kalmisim bir saat önce uyandim bu sabah ki mik mik te yalan oldu:2::2::2::2::2::2::2:
Sagolun canlarimmmm ... Evet yalnizimm
Canlar mrb ben cok hastayimmmm bogazim sisti bademciklerim aciyo nefes alamiyorum yutkunamiyorum elimi kolumu kaldiracak derman yok geceb hic uyuyamadim sabah uyuya kalmisim bir saat önce uyandim bu sabah ki mik mik te yalan oldu:2::2::2::2::2::2::2:
Bitanelerim napiyosunuz kizlar akdama ne yemek yapiyosunuz ne yapayim bilemedim :-D
Sagolun canlarimmmm ... Evet yalnizimm
Bebisimiz olunca kesinlikle gitceklerini zannetmiyorum hayatim walla dibimizden ayrilmazlar :-D
oy oy oy gecmiş olsun bebğimmm bende aynıyım ama boğazlarım şişmedi allahtan kuşum limon ye yiyebiliyorsan
nasılsın canımm :))
Sagol canim.... Yaa hafta sonu kocisle sahilde oturduk biraz o ruzgarda sifayi kaptim benGecmis olsun canim.
Grip herkesi sardi sanirsam.
Bol c vitamini ve biseyler kaynatip icmekk lazimm.
halim yok diyosun keşke yanında biri olsaydı sana nane limon kaynatsaydı biraz faydası olurdu ha birde zeytin yağı boğazı yumuşatıyor çok iyi geliyor gerçekten evde varsa bi dene derim tekrar geçmiş olsun cnm
Ayyy demen yeter canim allah razi olsun içmiş kadar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?