Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sağol canım sanada geçmiş olsun..limon da hic yiyemem kiii birde limon limon diye cagirsam mutfaktan kendi gelir ki acaba önüme

valla gelmez bebeğimmm yat biraz terle kayınvalideni ara gelsin baksın sana bende iş yerınde hafıfletmeye calısıyorum hastalıgımı :2:

iyiyim tatlışımm sen nasılsın bende internetten bir yazı okudum yapılan araştırmalara göre evlenen 10 kişiden 3 ünün çoçuk olma problemı yasıyorlarmış ona takıldım bıraz

ıyıyım canım bende cok sukur. Alla alla 10 kısıden 3 kısıde fazla bıraz .RAbbım tum evlat isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsınn ınsallahh

bakalım tatlımmm inşallah benim ihtiyacım var öyle ilgi görmeye adam soğudu benden bebeğimiz olmuyo die yada bana öyle geliyor bilemem artık takmıyorum ztn

Dun agliyodum cok kotuydum bende oyle hissetmeye baslamistim ama bi lafi beni cok rahatlatti ben seni her halinle sewiyorum uzme kendini demesi bni mutlu etti

Kızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:

ıyıyım canım bende cok sukur. Alla alla 10 kısıden 3 kısıde fazla bıraz .RAbbım tum evlat isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsınn ınsallahh

inşallah canım hemen hamile kalanlara çok şaşırıyorum ya

tabiki canım nedemek Allah yardımcısı olsun ........ inşallah herşey yoluna girerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…