ben biber doldurcammm
Sağol canım sanada geçmiş olsun..limon da hic yiyemem kiii birde limon limon diye cagirsam mutfaktan kendi gelir ki acaba önüme
valla gelmez bebeğimmm yat biraz terle kayınvalideni ara gelsin baksın sana bende iş yerınde hafıfletmeye calısıyorum hastalıgımı :2:
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim tatlışımm sen nasılsın bende internetten bir yazı okudum yapılan araştırmalara göre evlenen 10 kişiden 3 ünün çoçuk olma problemı yasıyorlarmış ona takıldım bıraz
evde dolapta ne var balım??bn ne yapsam aksama yaaaa
bakalım tatlımmm inşallah benim ihtiyacım var öyle ilgi görmeye adam soğudu benden bebeğimiz olmuyo die yada bana öyle geliyor bilemem artık takmıyorum ztn
Ahh ahhh kv m gelse onada bakacak bi adam ister be canim
iyi sayılır kötü aslında pek bilmiyorum yaa... ama korkuyorum şimdiye kadar okuduğum olumlu ve olumsuz şeyler var şu konuda kendimi hazırladım hamile kalabiliyorum ve olacağı varsa elimden gelen bişey yok...As hg nasılsın canım
aman gıtmesınler bıryere lazım onlar bize bi bebişimiz olsun o zmn gitsinler benceee
ıyıyım canım bende cok sukur. Alla alla 10 kısıden 3 kısıde fazla bıraz .RAbbım tum evlat isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsınn ınsallahh
Kızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:
Gecmis olsun canim nane limon kaynatsan iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?