Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hemen canım ben 10 tane okurum şimdi hemen zaten hep dilimde...

benım kv gelse benı daha cok hasta eder pıskopat karı dır dır dır dır dır dır yani çenemi açmaya halim yok zaten
ayneeeennnnn yaaa cadi kari bi supurgesi eksik

selaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Hg cnmmmm
Okudum canim...rabbim kimsenin yuvasini bozmasin

geçmiş olsun canım bende çok kötüyüm bi de işteyim ben ama eve gidip yatıcam birazdan inşallah... bol bol c vitamini

geçmiş olsun Hicranım. sabaha olmadı akşama yap mikmiki iyi gelir. bir güzel ter atarsın

zeycanım 10 tane okudum... Allah kabul etsin ne için dilediyseniz...

iyiki varsınız canların hepinize tek tek yazmayayım dedim kalabalık olmasın... içim bir garip biraz umudum yok... ama yine de bilemiyorum salı günü başka bir doktora gideceğim randevu aldım... bakalım hayırlısı olsun inşallah dün 6+5'di göremedik kuzumu... ama kendimi üzmemeye de çalışıyorum akşam çok ağladım... çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim... keşke yapabileceğim bişey olsa ama yok...

geçmiş olsun canım bende çok kötüyüm bi de işteyim ben ama eve gidip yatıcam birazdan inşallah... bol bol c vitamini

dikkat edin kendinize bu havalar aldatıyor insanı gündüz ılık gece soğuk ......

ayneeeennnnn yaaa cadi kari bi supurgesi eksik

:) hiç güleceğim yoktu vallahiiiiiiiiiiii
Hg cnmmmm

hoş bulduk canım geçmiş olsun bu arada .........

Okudum canim...rabbim kimsenin yuvasini bozmasin

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn heele heele birde çocuk varsa daha da zorrr

canım benim ağzına sağlık rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm dualarımız seninle sen üzme kendini moralini yüksek tut rabbim hakkında hayırlı olanı versin...:26::26::26:

sagol cicim sanada geçmiş olsun sen daha çok dinlenmen gerek yat bol bol yoksa gecmez bu meret

geçmiş olsun hicanım grip mi oldun ???? :2:
Sagol canim bütün kemiklerim dökülüyor
geçmiş olsun Hicranım. sabaha olmadı akşama yap mikmiki iyi gelir. bir güzel ter atarsın
Sagol kuşum aaa doğru canım aksama atesli bi mik mik beni bekliyo

inşallah en kısa sürede düzelir canım..

Okudum canim.insallah duzelir aralari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…