hemen canım ben 10 tane okurum şimdi hemen zaten hep dilimde...Kızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:
ablaaaaaaaaaaaaaaaa bn olmadım bennnnnnn
evde dolapta ne var balım??
as hg bacımm
ben yaptımmm
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayneeeennnnn yaaa cadi kari bi supurgesi eksikbenım kv gelse benı daha cok hasta eder pıskopat karı dır dır dır dır dır dır yani çenemi açmaya halim yok zaten
Hg cnmmmmselaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Okudum canim...rabbim kimsenin yuvasini bozmasinKızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:
Canlar mrb ben cok hastayimmmm bogazim sisti bademciklerim aciyo nefes alamiyorum yutkunamiyorum elimi kolumu kaldiracak derman yok geceb hic uyuyamadim sabah uyuya kalmisim bir saat önce uyandim bu sabah ki mik mik te yalan oldu:2::2::2::2::2::2::2:
Canlar mrb ben cok hastayimmmm bogazim sisti bademciklerim aciyo nefes alamiyorum yutkunamiyorum elimi kolumu kaldiracak derman yok geceb hic uyuyamadim sabah uyuya kalmisim bir saat önce uyandim bu sabah ki mik mik te yalan oldu:2::2::2::2::2::2::2:
senin batın geçen gün değl miydi? gelmedi mi hala adetin????????
yok yaa hiçbir zaman gitmesinlerben dayanamam düşünmesi bile korkunç.. biri gidecekse illaki ben giderim o dursun
geçmiş olsun canım bende çok kötüyüm bi de işteyim ben ama eve gidip yatıcam birazdan inşallah... bol bol c vitamini
ayneeeennnnn yaaa cadi kari bi supurgesi eksik
:) hiç güleceğim yoktu vallahiiiiiiiiiiii
Hg cnmmmm
hoş bulduk canım geçmiş olsun bu arada .........
Okudum canim...rabbim kimsenin yuvasini bozmasin
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeycanım 10 tane okudum... Allah kabul etsin ne için dilediyseniz...
Iyiki varsınız canların hepinize tek tek yazmayayım dedim kalabalık olmasın... Içim bir garip biraz umudum yok... Ama yine de bilemiyorum salı günü başka bir doktora gideceğim randevu aldım... Bakalım hayırlısı olsun inşallah dün 6+5'di göremedik kuzumu... Ama kendimi üzmemeye de çalışıyorum akşam çok ağladım... çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim... Keşke yapabileceğim bişey olsa ama yok...
sagol cicim sanada geçmiş olsun sen daha çok dinlenmen gerek yat bol bol yoksa gecmez bu meretgeçmiş olsun canım bende çok kötüyüm bi de işteyim ben ama eve gidip yatıcam birazdan inşallah... bol bol c vitamini
Sagol canim bütün kemiklerim dökülüyorgeçmiş olsun hicanım grip mi oldun ???? :2:
Sagol kuşumgeçmiş olsun Hicranım. sabaha olmadı akşama yap mikmiki iyi gelir. bir güzel ter atarsın
Kızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:
dundu cnm olmadım
dundu cnm olmadım
Kızlar acil duaya ihtiyacımız var kızkardeşim eşiyle ciddi sorunlar yaşıyo ailem yanında değil ne olur ona allah rızası için ayetel kürsi okur musunuz bi tane bile olsa şuan çok ihtiyacı var ben okuyorum...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?