Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sende okumussundur ınternette yazılanları onları okudukca bılemıyorum bu ne boyle dıyorum... her an bı umut bı dua hayırlısı artık... Allah yardımcımız olsun...

Canim cook yenisin daha sana önereceğim tek şey düzenli ilişki...kür için falan çok erken biraz zamana birak ve stresten uzak ol lütfen canım

Canim netten de arastira bilirsin aramiza hos geldin bizde 1yildir istiyoruz ilac tedawi goruyoruz ama yok yok yani rabbim esn kisa zamanda hepimize nasip eder insallah

inşallah canım ben gecen ay sana bu ay hamıle kalmazsan önumuzdekı ay kesın kalırsın demıstım altıncı hıslerım tutar ınsallah sana bebeğim

isteyince insanın hep aklı hep o konuda oluyo e buda stres yapıyo hayırlısı artık ne diyim.. sureklı ınternetten arastırıyorum oyle seyler yazıyokı hepsını yapmaya kalksam eyvah eyvah

haklısın ben de başlarda her şeyi araştırıyodum okuyodum ama baktım ki bu şekilde olmayacak. Yumurtlama günlerini takip edip gün aşırı ilişkiye girdim bi de çok dua ettim...Gerçi burda kızlarla çok geyik yaptık o ay takmadım pek olursa olur olmazsa beklicem dedim...Ama Allah nasip etti işte...

Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım :) darısı başımıza :)

inşallah canım ben gecen ay sana bu ay hamıle kalmazsan önumuzdekı ay kesın kalırsın demıstım altıncı hıslerım tutar ınsallah sana bebeğim
Ayy topragim bi tutsun dilw benden ne dilerseb :)) ins Allahim kapısından bos cevirmez
Evet yaa ne geyik ceviriyorduk hakkaten özledim o zamanlari

Evet canim halamda yurt dışında yaşıyor bulgurunu salamura yaprağını hep turkiyeden götürür...birde bana karpuzu dilimle aldiklari cok garip gelmisti haaa haa

:) bn geldim dahada ınmedem turkıyeye gelırkhn kynanam saolsun 2 bavuluda yemelerler doldurdu. Nar ekşisimi biber salcasmı dondurlmuş kırmızı bıber mi dersin hepsini turkyeden evet, banada gecen 1 kılo lahana bıle gonderişlerdi :)

sende okumussundur ınternette yazılanları onları okudukca bılemıyorum bu ne boyle dıyorum... her an bı umut bı dua hayırlısı artık... Allah yardımcımız olsun...

bebğim önümüzdeki ay kesin olur yeni isteyenlerin hemen oluyor çünkü genelde kime sorsam korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra olmus bakalım onumuzdekı aya umut bağla ve yumurtlama günün ihmal etme

olabılır bebğim kuzenımın hep soldaydı erkek oldu annemınde solda erkek sağda ben varmışım çin takvimine baktın mı peki

Kiz inanmayin oyle seye ablaminda soldaymis bebisi yegenim kiz ama erkek gibi kiz olursa orasini bilemem :-D :-D

maşallahh bı iştahım var yıyorum yıyorum doymuyorum hep açlık hıssı var su bır aydan berı yaa

Amin inşallah :)

canım birde düzenli ilişki bunu unutma adet bitiminden başlayıp adetine 5 gün kalaya kadar gün aşırı ilişki doktorlarda bunu öneriyor bebeol olma ihtimalini cok yükseltiyor düzenli ilşki inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

adetten sonrakı ılk 10 gun duzenlı ılıskı yasıyoruz ama yanı aklıma gelenler okudugum tavsıyeler off off ...

Canim daha iki ay olmus bak hiç bi sorun yoksa bile bir kadinin ayda yüzde 25 hamile kalma sansi varmis ki biz bu kadar stres yaparak bu oranı daha da düşürüyoruz daha yok yenisin olur

Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım :) darısı başımıza :)

amin cnmmmm inşallahhh...burda hamileler bebek bekleyen kızlara dua ediyoruz malum hamişlerin duası makbuldür diyolar ya seni de eklicem dualarıma...inşallah çabucak gelir minişin...

olabılır bebğim kuzenımın hep soldaydı erkek oldu annemınde solda erkek sağda ben varmışım çin takvimine baktın mı peki

biz 3 kız kardeşiz...erkek çocuklarına bayılıyorum...gönlümden geçen erkek de o yüzden soruyorum :))) çin takvimine göre kız

bunları yedırıcem ılk ıs :) tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…