Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy topragim bi tutsun dilw benden ne dilerseb :)) ins Allahim kapısından bos cevirmez

Evet yaa ne geyik ceviriyorduk hakkaten özledim o zamanlari

cevirmez bebğimmm sakince aşkla bağlılıkla sterssiz yaptın ya bakalım bekleyelm

ben hamiş olduğum ay öyleydim canım yedim yedimde doymadım ve halda devam ediyor iştahımm

valla canım benım bat 13 kasım bakalım bu ay bıraktık korunmayı. nedense sabah yarım ekmek yedım yarım saat sonra yıne acıktım doymuyorum hep bı açlık hıssı hep bı açlık hıssı bu ne yaaa :)))

Ayy topragim bi tutsun dilw benden ne dilerseb :)) ins Allahim kapısından bos cevirmez

Evet yaa ne geyik ceviriyorduk hakkaten özledim o zamanlari

ay evet yaaa o neydi öyleee muhabbetler süper ötesiydi kaç kez yemeğimi yakmıştım bırakıp gidemiyorum diye...bu ara herkeste bi belirti arayışı, karamsarlık var nedense...

ilk pembem geldi.. neyse doktora muayene olabileceğim

hayırlısı artık cnm...

Kızlar once kafanızdan bebk düşüncesini atın. Sonrda programlı ilişkiyide atın kafanızdan, iki tarafında istekli yapması cok onemli . Ayrıca problem olmadıgı halde yumurtlama vs. Gibi takip ettiğiniz halde olmuyor size dıyecğim şuki yumurtlma günlerini mutlaka değerlendirin ama Adetiniz hatta kanamanız biter bitmez ilişkiye girin ovakıtte olma şansı yüksek,etraıımdan biliyorum .

bebğim önümüzdeki ay kesin olur yeni isteyenlerin hemen oluyor çünkü genelde kime sorsam korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra olmus bakalım onumuzdekı aya umut bağla ve yumurtlama günün ihmal etme

Amin inşallah :) okur okumaz umarım Allah dedirtmiştir inşallah dedim :) yumurtlama gunlerını takıp edıcem mutlaka :) tesekkurler

allah gönlüne göre versin tatlım sağlıklı olsun cinsiyet onemlı değil vatana mıllete aıleye hayırlı olsun inşallahhhhhhhhh

teşekkürler :) Amin inşallah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi :)

allah gönlüne göre versin tatlım sağlıklı olsun cinsiyet onemlı değil vatana mıllete aıleye hayırlı olsun inşallahhhhhhhhh

tabi ki cnm, sonuçta ilk bebişim ister kız ister erkek olsun ama Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bi tontiş versin de...

herkese merhabalar bende ikinci bebeğimi istiyorum hayırlısıyla bu ay ovulasyon testı aldım bi de atesımı ölçüyorum bakalım ne zaman yumurtlama olacak derken bu ayda stresten herhalde adetim düzensizleşti daha bıtmeden ikinciye oldum nedense ( bende adaçayını duydum burdan o da yumrtanın kalitesini arttırıyormuş kızlar bilginiz olsun.Allah kimsenı kucagını boş bırakmasın herkes bebişlerine kısa zamanda kavuşsun inşallah amiiiinn

olabılır bebğim kuzenımın hep soldaydı erkek oldu annemınde solda erkek sağda ben varmışım çin takvimine baktın mı peki

bende tam tersi biliyorum kızlar solda kız olur sağda erkek diye benim oğlumda hep sagdaydı değişiyo herhalde

cevirmez bebğimmm sakince aşkla bağlılıkla sterssiz yaptın ya bakalım bekleyelm
:) ins topragim Allahim hepimize nasip etsin ins
ilk pembem geldi.. neyse doktora muayene olabileceğim
Canım benjm saglik olsun önümüzdeki aya bomba gibi bekliyoruz sahalara artik
Evet yaa mikmik muhabbetini bile unuttuk cok güzeldi belirtiler akmaya basladi konu hep o olarak kaldi
Ben bu dediklerinin hepsini yaptim son ana kadar stres olmuyo taki yumyumu anladigin ana kadar ben bu ay ovu testi bile yapmadım akıntim basladi yapayim dedim ki cisimi tutmadan yaptim çıktı ve yumurtluyomusum tabiki degerlendirdim :))

amin canım bende bugun yaptım 3 tane ovülasyon testi birini yanlıs yaptım dıger ıkısnı de yanı gösterdı daha 5 gun var yumurtamın catlmasına bakalım test neler gostercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…