maşallahh bı iştahım var yıyorum yıyorum doymuyorum hep açlık hıssı var su bır aydan berı yaa
Ayy topragim bi tutsun dilw benden ne dilerseb :)) ins Allahim kapısından bos cevirmez
Evet yaa ne geyik ceviriyorduk hakkaten özledim o zamanlari
ben hamiş olduğum ay öyleydim canım yedim yedimde doymadım ve halda devam ediyor iştahımm
Kiz inanmayin oyle seye ablaminda soldaymis bebisi yegenim kiz ama erkek gibi kiz olursa orasini bilemem :-D :-D
Ayy topragim bi tutsun dilw benden ne dilerseb :)) ins Allahim kapısından bos cevirmez
Evet yaa ne geyik ceviriyorduk hakkaten özledim o zamanlari
ilk pembem geldi.. neyse doktora muayene olabileceğim
bebğim önümüzdeki ay kesin olur yeni isteyenlerin hemen oluyor çünkü genelde kime sorsam korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra olmus bakalım onumuzdekı aya umut bağla ve yumurtlama günün ihmal etme
amin cnmmmm inşallahhh...burda hamileler bebek bekleyen kızlara dua ediyoruz malum hamişlerin duası makbuldür diyolar ya seni de eklicem dualarıma...inşallah çabucak gelir minişin...
biz 3 kız kardeşiz...erkek çocuklarına bayılıyorum...gönlümden geçen erkek de o yüzden soruyorum :))) çin takvimine göre kız
canım birde düzenli ilişki bunu unutma adet bitiminden başlayıp adetine 5 gün kalaya kadar gün aşırı ilişki doktorlarda bunu öneriyor bebeol olma ihtimalini cok yükseltiyor düzenli ilşki inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
allah gönlüne göre versin tatlım sağlıklı olsun cinsiyet onemlı değil vatana mıllete aıleye hayırlı olsun inşallahhhhhhhhh
Amin inşallah :) okur okumaz umarım Allah dedirtmiştir inşallah dedim :) yumurtlama gunlerını takıp edıcem mutlaka :) tesekkurler
tabi ki cnm, sonuçta ilk bebişim ister kız ister erkek olsun ama Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bi tontiş versin de...
olabılır bebğim kuzenımın hep soldaydı erkek oldu annemınde solda erkek sağda ben varmışımçin takvimine baktın mı peki
:) ins topragim Allahim hepimize nasip etsin inscevirmez bebğimmm sakince aşkla bağlılıkla sterssiz yaptın ya bakalım bekleyelm
Canım benjm saglik olsun önümüzdeki aya bomba gibi bekliyoruz sahalara artikilk pembem geldi.. neyse doktora muayene olabileceğim
Evet yaa mikmik muhabbetini bile unuttuk cok güzeldi belirtiler akmaya basladi konu hep o olarak kaldiay evet yaaa o neydi öyleee muhabbetler süper ötesiydi kaç kez yemeğimi yakmıştım bırakıp gidemiyorum diye...bu ara herkeste bi belirti arayışı, karamsarlık var nedense...
hayırlısı artık cnm...
Ben bu dediklerinin hepsini yaptim son ana kadar stres olmuyo taki yumyumu anladigin ana kadar ben bu ay ovu testi bile yapmadım akıntim basladi yapayim dedim ki cisimi tutmadan yaptim çıktı ve yumurtluyomusum tabiki degerlendirdim :))Kızlar once kafanızdan bebk düşüncesini atın. Sonrda programlı ilişkiyide atın kafanızdan, iki tarafında istekli yapması cok onemli . Ayrıca problem olmadıgı halde yumurtlama vs. Gibi takip ettiğiniz halde olmuyor size dıyecğim şuki yumurtlma günlerini mutlaka değerlendirin ama Adetiniz hatta kanamanız biter bitmez ilişkiye girin ovakıtte olma şansı yüksek,etraıımdan biliyorum .
bende tam tersi biliyorum kızlar solda kız olur sağda erkek diye benim oğlumda hep sagdaydı değişiyo herhalde
herkese merhabalar bende ikinci bebeğimi istiyorum hayırlısıyla bu ay ovulasyon testı aldım bi de atesımı ölçüyorum bakalım ne zaman yumurtlama olacak derken bu ayda stresten herhalde adetim düzensizleşti daha bıtmeden ikinciye oldum nedense( bende adaçayını duydum burdan o da yumrtanın kalitesini arttırıyormuş kızlar bilginiz olsun.Allah kimsenı kucagını boş bırakmasın herkes bebişlerine kısa zamanda kavuşsun inşallah amiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?