galıba canım sen ıkıncı yı mı ıstıyorsun
amin canım bende bugun yaptım 3 tane ovülasyon testi birini yanlıs yaptım dıger ıkısnı de yanı gösterdı daha 5 gun var yumurtamın catlmasına bakalım test neler gostercek
:) ins topragim Allahim hepimize nasip etsin ins
Canım benjm saglik olsun önümüzdeki aya bomba gibi bekliyoruz sahalara artik
Evet yaa mikmik muhabbetini bile unuttuk cok güzeldi belirtiler akmaya basladi konu hep o olarak kaldi
Ben bu dediklerinin hepsini yaptim son ana kadar stres olmuyo taki yumyumu anladigin ana kadar ben bu ay ovu testi bile yapmadım akıntim basladi yapayim dedim ki cisimi tutmadan yaptim çıktı ve yumurtluyomusum tabiki degerlendirdim :))
evet canım ilki tüp bebekti bunu doğal yoldan istiyoruz normalde çikolata kistim vardı o yuzden tüp bebek oldu bakalım ikinci olacak mı cok istiyorum oğluma bi kız kardeş
bende başladım ama hala tık yok zaten adetımde stres yaptım dıye düzensizleşti sanırım hangı marka testi kullanıyorsun .benım daha kac gunum var bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
kızlaar hayırlı günler nasılsınız? ben bilmiyorum bat a 3 gün var bugün 3 ayrı test yaptım hepsi negatif çıktı,birazcık üzgünüm işte bu ay da olmadı,
bende hıc ovu testı yapmadım kızlarrr :)) bakam bu ay tutmazda bende bıdakı ay yaparım :)
inşallah normal yollardan olur canım benım 2 yıl oldu hıc bırseyım olmamasına ragmen bebek sahıbı olamadık bakalım beraber bekleyelım gorelım
laboquıck ismi canım inşallah adetin düzene girerse sende öğrenırsın günlerini
kızlaar hayırlı günler nasılsınız? ben bilmiyorum bat a 3 gün var bugün 3 ayrı test yaptım hepsi negatif çıktı,birazcık üzgünüm işte bu ay da olmadı,
yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsun tatlım
stres cok etkılıyo yaainşallah sende en kısa zamanda kavusursun bebeğine canım sağol
ben de laboquıck aldım inşallah çift çizgiyi gösterir bana da bakalım hayırlısı artık
valla canım o testlerden dolayı yenı korunmayı bıraktık. ama dusuk yaptım ya o zamanda hıc kullanmadım o testı sadece mık mık o kadar test yok :))
ben anlamıyorum da ne zmn çatladıgımı hergun yapıoduk ondan bakalım bu ay da boyle deyelım dedım
ben anlamıyorum da ne zmn çatladıgımı hergun yapıoduk ondan bakalım bu ay da boyle deyelım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?