Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende hıc ovu testı yapmadım kızlarrr :)) bakam bu ay tutmazda bende bıdakı ay yaparım :)

kızlaar hayırlı günler nasılsınız? ben bilmiyorum bat a 3 gün var bugün 3 ayrı test yaptım hepsi negatif çıktı,birazcık üzgünüm işte bu ay da olmadı,

amin canım bende bugun yaptım 3 tane ovülasyon testi birini yanlıs yaptım dıger ıkısnı de yanı gösterdı daha 5 gun var yumurtamın catlmasına bakalım test neler gostercek

bende başladım ama hala tık yok zaten adetımde stres yaptım dıye düzensizleşti sanırım hangı marka testi kullanıyorsun .benım daha kac gunum var bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Haklısın canm ister istemez sterese giriyoruz. Benim ayrıca ayrıca demk istedğim kanama kesilir kesilmez mik mik olsun :) 4.-5. Gunler mesela , onuda denedin mi canım?

evet canım ilki tüp bebekti bunu doğal yoldan istiyoruz normalde çikolata kistim vardı o yuzden tüp bebek oldu bakalım ikinci olacak mı cok istiyorum oğluma bi kız kardeş

inşallah normal yollardan olur canım benım 2 yıl oldu hıc bırseyım olmamasına ragmen bebek sahıbı olamadık bakalım beraber bekleyelım gorelım

bende başladım ama hala tık yok zaten adetımde stres yaptım dıye düzensizleşti sanırım hangı marka testi kullanıyorsun .benım daha kac gunum var bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

laboquıck ismi canım inşallah adetin düzene girerse sende öğrenırsın günlerini

kızlaar hayırlı günler nasılsınız? ben bilmiyorum bat a 3 gün var bugün 3 ayrı test yaptım hepsi negatif çıktı,birazcık üzgünüm işte bu ay da olmadı,

hadı ya olsun napalım allahtan umut kesilmezz tatlımmm ölümünde bebğinde ne zaman olcağı bellı olmaz hersey allahtan senın ıcın doğru zaman ne zamansa artık

inşallah normal yollardan olur canım benım 2 yıl oldu hıc bırseyım olmamasına ragmen bebek sahıbı olamadık bakalım beraber bekleyelım gorelım

stres cok etkılıyo yaainşallah sende en kısa zamanda kavusursun bebeğine canım sağol

Uc tane niye yaptin cnm.
Uzulme daha cikmamistir belki.hala umut var adet gwlwne kadar

Bi mutfagi topladim biseyler atistirdim elmali tarcinli cayimida yaptim:126: geldim mmmm

valla canım o testlerden dolayı yenı korunmayı bıraktık. ama dusuk yaptım ya o zamanda hıc kullanmadım o testı sadece mık mık o kadar test yok :))

ben anlamıyorum da ne zmn çatladıgımı hergun yapıoduk ondan bakalım bu ay da boyle deyelım dedım

ben anlamıyorum da ne zmn çatladıgımı hergun yapıoduk ondan bakalım bu ay da boyle deyelım dedım

Her gun yapmyin canim yani benim tawsiyem sperm klitesi icin bi gun yapin bi gun ara werin doktorlarda boyle soyluyo atesini olc yumurta takibin icin bende yapmadim bunu ama yapan arkadaslarimiz war we akintin uzuyosa catlamis oluyo yumurtaliklarin

ben de laboquick kullandım gecen ay 2 gün çift cizgiyi gördüm ama yumurta çatlcak da döllenme olacak da o da rahime tutunacak da...

ayy böyle düşününce cok zor geliyor ama millet bir gün korunmuyor onda da gebe kalıp kürtaj yaptırmak zorunda kalıyor ya hasta oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…