Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu ayda olmadııııııııııııııııııı,olmadııııııııııııııııııııııııııııı,olmadıııııııııııııııııııııııııııı

Onu duyunca bende kendimden geciyorum ayak ustu yapmislar hemde okumusundur gecmisi 5dk da o da tutu wermis biz amuda kalkacaz resmen yok yok gelmiyi sekilden sekile giriyoruz walla :-D :-D

Kirmizilar mi geldi hayatim uzulmek yok yola dewam bidaha ki ay olucak o sipalar elvet geleceeeeeeekkkk sıkma canini uzulme bebegim

Onu duyunca bende kendimden geciyorum ayak ustu yapmislar hemde okumusundur gecmisi 5dk da o da tutu wermis biz amuda kalkacaz resmen yok yok gelmiyi sekilden sekile giriyoruz walla :-D :-D

yok okumadım gecmişi de ayaküstü derken

tam lazım olduğunuzda ortada yoksunuz yine, acı çekiyoruuum,kııızzzlaaaaaaaar nerdesiniiiiz üüüfffffffffffffff canım çoook sıkıldı,eşimlede dargınız üst üste geldi,bana dua edin lütfen hiç iyi değilim

Kirmizilar mi geldi hayatim uzulmek yok yola dewam bidaha ki ay olucak o sipalar elvet geleceeeeeeekkkk sıkma canini uzulme bebegim
gelmedi ama benim ümidim bitti yada kötü bir gün geciriyorum,şu tek çizgiyi görmekten bunaldım,yine oldu

gelmedi ama benim ümidim bitti yada kötü bir gün geciriyorum,şu tek çizgiyi görmekten bunaldım,yine oldu

canım bıldıgım kadarıyla bata daha 3 gun var bıraz daha bekle uzulme ya olmazsada herseyde bı hayır vardır demek daha zamanı gelmemıstır demekten başka bı sansımız yok

Bitanem kirmizilar gelene kadar umidini yitirmek yok sakin sana yasakliyorum uzulmeyi ya minik seninleyse onuda uzuyodun olmadiysada ne yapalim bu yola bas koyduk we istedigimize ulasacaz insallah bitanem

canım bıldıgım kadarıyla bata daha 3 gun var bıraz daha bekle uzulme ya olmazsada herseyde bı hayır vardır demek daha zamanı gelmemıstır demekten başka bı sansımız yok
evet doğru söylüyosun ama bu ilk an zor oluyo ,teşekkür ederim,şaka bir yana üzgünüm biraz paylaşmak istedim,sağolun

Bitanem kirmizilar gelene kadar umidini yitirmek yok sakin sana yasakliyorum uzulmeyi ya minik seninleyse onuda uzuyodun olmadiysada ne yapalim bu yola bas koyduk we istedigimize ulasacaz insallah bitanem

sağol canm gerçekten biraz rahatladım,evet ümitsizlik yok ama ilk anları böyle atlatıyorum beni maazur görün lütfen,çook teşekkür ediyorum iyiki varsınız...

Bitanem benim sende iyi ki warsin hepiniz iyi ki warsiniz

canım bir sakıncası yok içebilirsin günde üç kereye kadar çıkarabilirsin ......... tam da konuşmuşken daha yeni kargom geldi hayıt tohumu sipariş vermiştim netten yeni demlemeye bıraktım içeceğim birazdan ayyy inşallah bana da şifa olurr 3 ay boyunca içeceğim hamiş kalırım inşallahhhhhh
benimhormonlarımda sorun olmadığı halde içiyorum ben reglimi düzenlesin diye kistlerime iyi gesin diye

canım benım ıstedıgın her an bızımle paylaşabılır dertlesebılırsın yardımcı olabılırsek ne mutlu bıze. elbet gelıcek mınıkler hayırlısıyla rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasp etsın hepimize ınsallahh

merhaba tekrar fazla kalamayacağım ama bakınayım bir dedim geeceye hazırlanmam gerek

Haklısın canm ister istemez sterese giriyoruz. Benim ayrıca ayrıca demk istedğim kanama kesilir kesilmez mik mik olsun :) 4.-5. Gunler mesela , onuda denedin mi canım?

Ben zaten adetken kendimi zor tutuyorum adet biter bitmez mikmikte buluyorum kendimi :)) cokb özlüyorum kocisimi kırmızılar varken :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…