Onu duyunca bende kendimden geciyorum ayak ustu yapmislar hemde okumusundur gecmisi 5dk da o da tutu wermis biz amuda kalkacaz resmen yok yok gelmiyi sekilden sekile giriyoruz walla :-D :-Dben de laboquick kullandım gecen ay 2 gün çift cizgiyi gördüm ama yumurta çatlcak da döllenme olacak da o da rahime tutunacak da...
ayy böyle düşününce cok zor geliyor ama millet bir gün korunmuyor onda da gebe kalıp kürtaj yaptırmak zorunda kalıyor ya hasta oluyorum
bu ayda olmadııııııııııııııııııı,olmadııııııııııııııııııııııııııııı,olmadıııııııııııııııııııııııııııı
bu ayda olmadııııııııııııııııııı,olmadııııııııııııııııııııııııııııı,olmadıııııııııııııııııııııııııııı
Onu duyunca bende kendimden geciyorum ayak ustu yapmislar hemde okumusundur gecmisi 5dk da o da tutu wermis biz amuda kalkacaz resmen yok yok gelmiyi sekilden sekile giriyoruz walla :-D :-D
gelmedi ama benim ümidim bitti yada kötü bir gün geciriyorum,şu tek çizgiyi görmekten bunaldım,yine olduKirmizilar mi geldi hayatim uzulmek yok yola dewam bidaha ki ay olucak o sipalar elvet geleceeeeeeekkkk sıkma canini uzulme bebegim
yok okumadım gecmişi de ayaküstü derken
gelmedi ama benim ümidim bitti yada kötü bir gün geciriyorum,şu tek çizgiyi görmekten bunaldım,yine oldu
gelmedi ama benim ümidim bitti yada kötü bir gün geciriyorum,şu tek çizgiyi görmekten bunaldım,yine oldu
evet doğru söylüyosun ama bu ilk an zor oluyo ,teşekkür ederim,şaka bir yana üzgünüm biraz paylaşmak istedim,sağoluncanım bıldıgım kadarıyla bata daha 3 gun var bıraz daha bekle uzulme ya olmazsada herseyde bı hayır vardır demek daha zamanı gelmemıstır demekten başka bı sansımız yok
Bitanem kirmizilar gelene kadar umidini yitirmek yok sakin sana yasakliyorum uzulmeyi ya minik seninleyse onuda uzuyodun olmadiysada ne yapalim bu yola bas koyduk we istedigimize ulasacaz insallah bitanem
evet doğru söylüyosun ama bu ilk an zor oluyo ,teşekkür ederim,şaka bir yana üzgünüm biraz paylaşmak istedim,sağolun
sağol canm gerçekten biraz rahatladım,evet ümitsizlik yok ama ilk anları böyle atlatıyorum beni maazur görün lütfen,çook teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
Banada ınchden bılg verırmisin ? Ben hayıt tohumunu kk dan duydum yurtdısında yasadıgım için burda bulama dıye bizimkilere aldırdım işte en yakın zamanda gönderechkler de ben zaten prolktın tedavısındeyım ilaç içerken onu da kullansam sence sakıncası var mı?
evet doğru söylüyosun ama bu ilk an zor oluyo ,teşekkür ederim,şaka bir yana üzgünüm biraz paylaşmak istedim,sağolun
sağol canm gerçekten biraz rahatladım,evet ümitsizlik yok ama ilk anları böyle atlatıyorum beni maazur görün lütfen,çook teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
merhaba tekrar fazla kalamayacağım ama bakınayım bir dedim geeceye hazırlanmam gerek
Haklısın canm ister istemez sterese giriyoruz. Benim ayrıca ayrıca demk istedğim kanama kesilir kesilmez mik mik olsun :) 4.-5. Gunler mesela , onuda denedin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?