Poooooffff
ALLAH kalbimi biliyor ve tüm samimiyetimle söylüyorum sizleri seviyorum........
ALLAH kalbimi biliyor ve tüm samimiyetimle söylüyorum sizleri seviyorum........
Ben zaten adetken kendimi zor tutuyorum adet biter bitmez mikmikte buluyorum kendimi :)) cokb özlüyorum kocisimi kırmızılar varken :))
nolduu canım benımmmm
Sıkıldım canım ya yat yat vakitte geçmedi ayaklarım donuyo usume geliyor
Sıkıldım canım ya yat yat vakitte geçmedi ayaklarım donuyo usume geliyor
Bizde seni seviyoruz canimmmm:13:
Bende bende hepinizi cok sewiyorum ..
Ben zaten adetken kendimi zor tutuyorum adet biter bitmez mikmikte buluyorum kendimi :)) cokb özlüyorum kocisimi kırmızılar varken :))
merhaba canım hosgeldın
Giydim canım... Offf yimirtlama günlerim de hasta oldum yawwoyy canımm benım patık cetık falan bıseyler gıy canım dıkkat et kendıne :S:S
az önce kalktim canım hem biseyler yedim hemde bitki çayı içtimayakta biraz gezznsen ısınırsın ... saat kaçtan beri yatıyorsun hicranım ........ pazara gittim geldim hala burdasın git bir balkona temiz hava al ... bitli çayı yap sıcak sıcak içç
ayyyy bunlara bayıldım kankigiller süüpeeeeeerr
Giydim canım... Offf yimirtlama günlerim de hasta oldum yaww
az önce kalktim canım hem biseyler yedim hemde bitki çayı içtim
:82::82::82::82:
ama herşeye rağmen mik mike devaammm hahahaşansa bak yaa tamda zamanında hasta olmuşun canım poff
ama herşeye rağmen mik mike devaammm hahaha
Giydim canım... Offf yimirtlama günlerim de hasta oldum yaww
az önce kalktim canım hem biseyler yedim hemde bitki çayı içtim
:82::82::82::82:
ama herşeye rağmen mik mike devaammm hahaha
hahahah yanııı hastalık yıldıramaz kırmızılarr harıc :))
hmmm annladım şifa olsun canım ......hayıt tohummu içiyorum bende aamaa tadı çok acıı nasıl içeceğim bilmiyorum yaaaaaaa inşalah boşa gitmez içtiklerim berbat tadıı:120::120::120::120::120:
abooooo kızlarrr yaaaa bı cıkıyım dyoruum kc sayfa oluyo kızm szn hc yemegnz fln olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?