Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hmmm annladım şifa olsun canım ......hayıt tohummu içiyorum bende aamaa tadı çok acıı nasıl içeceğim bilmiyorum yaaaaaaa inşalah boşa gitmez içtiklerim berbat tadıı:120::120::120::120::120:
Yaa sen niye butun otlari ayni ay icinde iciyordun aslan pencesi civanpercemi simdide hayit tohumu hepsini birden yaparsan zarari olur belki birbiriyle etkilesimleride etkiler belki herseyi karistirma bence denemedigin sey kalmadi bence artik birak dr tedavin baslayacak lütfen beni de yanlış anlama
aynen benim kırmızılar hala gelmedi bugünde mikmik vaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26:
Obooowww

canım Ahmet maranki aslında civanperçemi aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı birer tutam karıştırıp öneriyor zararı olmaz merak etme .......canım ölmem yaniiiiicivan perçemini bıraktım çünkü iştah açıyor acayip aslan pençesiyle hayıt tohumu kullanıyorum sadece

Sen bilirsin

Canım kaç gün geçmişti ki? Benim 12 gün geçti adetim aynı şekilde negatif.. Sanırım hava değişimleri bizi kötü etkiledi
14 gün oluyo bugünle canım agustostada 9 gün geçti doktora gidiyorum sorun yok ama olanda yok bide üstüne her ay gecikme +heveslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…