Ben niye kızayım sana sadece fikrimi söyledim
teşekküür ederim cnım biliyorum ama bende artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım inan .... bitkilerde arıyorum bu ara dermanımı.....
Oyy oyy aciktim mi nee
14 gün oluyo bugünle canım agustostada 9 gün geçti doktora gidiyorum sorun yok ama olanda yok bide üstüne her ay gecikme +heveslenme
Idrar mi kan mi negatif canım? Idrarda belli olmayabilir ama kanda yoksa hakkaten yok demektir maalesef :2:benim 3 günüm var benimde negatif testlerim maalesef
14 gün oluyo bugünle canım agustostada 9 gün geçti doktora gidiyorum sorun yok ama olanda yok bide üstüne her ay gecikme +heveslenme
Idrar mi kan mi negatif canım? Idrarda belli olmayabilir ama kanda yoksa hakkaten yok demektir maalesef :2:
amin rabbm sanada şifa verir :) malesef bnde sorun var prolktın kan degerım dışında kafamdaki hormon şiş yani adenom deiliyrmuş, dostinexle düşrmeye calışıyoruz,bnm doktorumda Mısır'lı bole bıtki var dedim içsem mi dıe gormeden bişey dıyemem dedi kimden bilgi alacağımıda bilmiyorumcanım bir sakıncası yok içebilirsin günde üç kereye kadar çıkarabilirsin ......... tam da konuşmuşken daha yeni kargom geldi hayıt tohumu sipariş vermiştim netten yeni demlemeye bıraktım içeceğim birazdan ayyy inşallah bana da şifa olurr 3 ay boyunca içeceğim hamiş kalırım inşallahhhhhh
benimhormonlarımda sorun olmadığı halde içiyorum ben reglimi düzenlesin diye kistlerime iyi gesin diye
:) hahahaaaa harikasın sen ya :) bnde ozluyorum vallahi hemide cokBen zaten adetken kendimi zor tutuyorum adet biter bitmez mikmikte buluyorum kendimi :)) cokb özlüyorum kocisimi kırmızılar varken :))
guldrdun beni elamm ya bnde cvp yazarken bakıyorum sayfa ilerlermiş :) ac kalıyorlar kocişlerle bakışarak doyuyorlar :)abooooo kızlarrr yaaaa bı cıkıyım dyoruum kc sayfa oluyo kızm szn hc yemegnz fln olmuyomu
git bişiler ye canım öldün acından haaa
İcim daraldi gene kizlar offf esimin bugun yuzu dusuk niye bilmiyorum neyin war diyorum yok bisey diyo ufacik bseyde sinirleniyo ne oldu anlamiyorum :-( :-(
Canım hepsi aynı, işten gergin geliyorlar suratlar düşüyor bizde soruyoz dıye laf işitiyoruz sen takma kafana bnde de aynısı var
Walla ya canim simdide geldi opuyo antrapoza mi girdi ne ahh bu erkekler vide biz kadiblari cozemiyolar kurban olsunlar bize :-D
Daha ne istiyon canım ya :)) kadınalrı çözmek zormuş işte ovakıt dunya güllük gülistanlık olur
Dün benim kociş bazen seni çözemiyorum dıyor bnde aynı bu cevabı verdim
napyonuz fıstıklarım yemk yedk esım braz kestırıyo bnde cayımı ocaga koydum geldiiiim
Dün benim kociş bazen seni çözemiyorum dıyor bnde aynı bu cevabı verdim
napyonuz fıstıklarım yemk yedk esım braz kestırıyo bnde cayımı ocaga koydum geldiiiim
İyiyiz diyelim,canım ,sen nasılsn bat geçti senin değl mi?
burda olmk cok gzel yaaa aklım hep burdaAfiyet olsun canım, bizde yemek yedik kociş işine geri gitti bn de takılıyorum burda :)
İyiyiz diyelim,canım ,sen nasılsn bat geçti senin değl mi?
bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?