Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

git bişiler ye canım öldün acından haaa

14 gün oluyo bugünle canım agustostada 9 gün geçti doktora gidiyorum sorun yok ama olanda yok bide üstüne her ay gecikme +heveslenme

canım her şey stresten kesinlikle ya çevremdeki bütün kadınlar hep meraktan stresten olmuyor diyor sonra bıkıyorlar bu durumdan artık düşünmüyorum diyor kadının nerdeyse 18 günü geçiyor test yapsana diyorum yokki hamile deyilim diyor sonra 1 ayı geçince gidip test yapıyo ya hamiş çıkıyor tabi bunlar bahanede onu veren allah

benim 3 günüm var benimde negatif testlerim maalesef
Idrar mi kan mi negatif canım? Idrarda belli olmayabilir ama kanda yoksa hakkaten yok demektir maalesef :2:

14 gün oluyo bugünle canım agustostada 9 gün geçti doktora gidiyorum sorun yok ama olanda yok bide üstüne her ay gecikme +heveslenme

Eskiler der ki rahim bebek arıyor
Stres etkiliyor canım bizi dediğin gibi heveslendikce de iyice gecikiyor.

Dün doktorda bir.kadın vardı. Adetim gecikti dedi test yaptırmış 15000 çıkmış ultrasonda küt küt dinlediler kalbini. Manyak kadin hiç anlamamış bir sürü ilaç almış.
Ulann diyorum biz bu kadar üstüne düşünce olmuyor, olunca düşük oluyor. Boylesinin bebeği de sağlıkla doğar.. Keşke fazla takmasak ama kafaya takiyoruz işte..

Idrar mi kan mi negatif canım? Idrarda belli olmayabilir ama kanda yoksa hakkaten yok demektir maalesef :2:

İdrar canım,kanda 1,24 görmekten de bıktım,idrarda tek çizgiyi görmekten de,
bugün bunalımdaydım azcık,ne kadar umut etmeyeceğim desemde kendimi kandırdığımı böyle anlarda anlıyorum,
Bunalımdayııııım

amin rabbm sanada şifa verir :) malesef bnde sorun var prolktın kan degerım dışında kafamdaki hormon şiş yani adenom deiliyrmuş, dostinexle düşrmeye calışıyoruz,bnm doktorumda Mısır'lı bole bıtki var dedim içsem mi dıe gormeden bişey dıyemem dedi kimden bilgi alacağımıda bilmiyorum umarım şifasını görürsünde yolundan ben gelirim. Banada geldi mi nasıl içeceğimide senden öğrenirim canı.

Ben zaten adetken kendimi zor tutuyorum adet biter bitmez mikmikte buluyorum kendimi :)) cokb özlüyorum kocisimi kırmızılar varken :))
:) hahahaaaa harikasın sen ya :) bnde ozluyorum vallahi hemide cok

abooooo kızlarrr yaaaa bı cıkıyım dyoruum kc sayfa oluyo kızm szn hc yemegnz fln olmuyomu
guldrdun beni elamm ya bnde cvp yazarken bakıyorum sayfa ilerlermiş :) ac kalıyorlar kocişlerle bakışarak doyuyorlar :)

Son düzenleme:
İcim daraldi gene kizlar offf esimin bugun yuzu dusuk niye bilmiyorum neyin war diyorum yok bisey diyo ufacik bseyde sinirleniyo ne oldu anlamiyorum :-( :-(

İcim daraldi gene kizlar offf esimin bugun yuzu dusuk niye bilmiyorum neyin war diyorum yok bisey diyo ufacik bseyde sinirleniyo ne oldu anlamiyorum :-( :-(

Canım hepsi aynı, işten gergin geliyorlar suratlar düşüyor bizde soruyoz dıye laf işitiyoruz sen takma kafana bnde de aynısı var

Canım hepsi aynı, işten gergin geliyorlar suratlar düşüyor bizde soruyoz dıye laf işitiyoruz sen takma kafana bnde de aynısı var

Walla ya canim simdide geldi opuyo antrapoza mi girdi ne ahh bu erkekler vide biz kadiblari cozemiyolar kurban olsunlar bize :-D

bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı

Hayir malesef yok tatlim hamile degilsin uzulme ama bidahaki aya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…