bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı
kusura bakma ama anlamadim,...ilişki ,....maalesef ....adetten sonra kan testi. Sen evli değlmisin?bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı
İnşaallah canım ben biraz üzgünüm test te negatifi gördümburda olmk cok gzel yaaa aklım hep burda
evet abla gectı inş olmm bnm için dua edermsn
cnm muhtemelen gec dollenme dgl cnku degern baya dusuk ama aklına takılyosa kan testı yaptrablırsn
kusura bakma ama anlamadim,...ilişki ,....maalesef ....adetten sonra kan testi. Sen evli değlmisin?
İnşaallah canım ben biraz üzgünüm test te negatifi gördüm
kusura bakma ama anlamadim,...ilişki ,....maalesef ....adetten sonra kan testi. Sen evli değlmisin?
İnşaallah canım ben biraz üzgünüm test te negatifi gördüm
ama abla daha gunune bgunle brlıkte 4 gun var yapma ble sen bze gecen gun uzulmk yok dyodun smdı bnde sana dyorum ltfennnnnnnnnn abla
canım ben sana soyle dıyım bu donem bıraz sıkıntılıydı oyuzden dusunmedık
tek ılıskıde yanı nasıl döllenme olabılırkı gec döllenme cunku spermler 3 gun yasamıyormu yumurtlaman gecıkırse ozamanlarda tekrar ılıskıye gırmen gerekmıyomu döllenme ıcın
Benim bu bir günlük burukluk,çok doğru söylüyosun, yarın gecer,neyse önümüzdeki maçlara bakacağız,sende bana dua et olur mu?
hayır evılıyım sıkıntılı donemımızden dolayı tek ılıskı yasayabıldık maalesef su durumda maddı sorunlarımız var ama eger bebek gelırsede rızkını getırır dıye düşünüyorum ama eşim bıraz olumsuz bakıyor oyuzden sordum
Evet canım ya hep dilimiz de kk kalıyor :) inşllh canım bu sefer bebiş gecıktirmiştir adetını umarım 9 ay sürer :)))burda olmk cok gzel yaaa aklım hep burda
evet abla gectı inş olmm bnm için dua edermsn
Kesinlikle öle canım :))Hahahahhh gizemli kalalim o zaman daha cazibeli huhuuuu :-D
Evet canım ya hep dilimiz de kk kalıyor :) inşllh canım bu sefer bebiş gecıktirmiştir adetını umarım 9 ay sürer :)))
Kesinlikle öle canım :))
Konuşmaları bırde rabbim kabul eylese :))cnm bnm ya ne gzel knustunnnn
resmm nasıl ama
Bu sen misin? Tlf dan giriyorum resim dursun bilgisayRdan bakaym sabah
Bu sen misin? Tlf dan giriyorum resim dursun bilgisayRdan bakaym sabah
allah hayrını versinabla resımdekı bn deglm esım bnı oldurur koymamda zaten
İdrar canım,kanda 1,24 görmekten de bıktım,idrarda tek çizgiyi görmekten de,
bugün bunalımdaydım azcık,ne kadar umut etmeyeceğim desemde kendimi kandırdığımı böyle anlarda anlıyorum,
Bunalımdayııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?