Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı

cnm muhtemelen gec dollenme dgl cnku degern baya dusuk ama aklına takılyosa kan testı yaptrablırsn

bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı
kusura bakma ama anlamadim,...ilişki ,....maalesef ....adetten sonra kan testi. Sen evli değlmisin?

burda olmk cok gzel yaaa aklım hep burda

evet abla gectı inş olmm bnm için dua edermsn
İnşaallah canım ben biraz üzgünüm test te negatifi gördüm

cnm muhtemelen gec dollenme dgl cnku degern baya dusuk ama aklına takılyosa kan testı yaptrablırsn

canım ben sana soyle dıyım bu donem bıraz sıkıntılıydı oyuzden dusunmedık
tek ılıskıde yanı nasıl döllenme olabılırkı gec döllenme cunku spermler 3 gun yasamıyormu yumurtlaman gecıkırse ozamanlarda tekrar ılıskıye gırmen gerekmıyomu döllenme ıcın

kusura bakma ama anlamadim,...ilişki ,....maalesef ....adetten sonra kan testi. Sen evli değlmisin?

ama abla daha gunune bgunle brlıkte 4 gun var yapma ble sen bze gecen gun uzulmk yok dyodun smdı bnde sana dyorum ltfennnnnnnnnn abla

hayır evılıyım sıkıntılı donemımızden dolayı tek ılıskı yasayabıldık maalesef su durumda maddı sorunlarımız var ama eger bebek gelırsede rızkını getırır dıye düşünüyorum ama eşim bıraz olumsuz bakıyor oyuzden sordum

ama abla daha gunune bgunle brlıkte 4 gun var yapma ble sen bze gecen gun uzulmk yok dyodun smdı bnde sana dyorum ltfennnnnnnnnn abla

Benim bu bir günlük burukluk,çok doğru söylüyosun, yarın gecer,neyse önümüzdeki maçlara bakacağız,sende bana dua et olur mu?

evet cnm tekrar ılşkıye grmk gerek bde bnm cevremde 1 ayda sadece 1 kere brlıkte olup hamıle olanlar var eger bebek ıstyosan garantye almk ıçin adet btımınden 1 hafta snra gun asırı yapınca tam yumurtlama zamanna denk geleblyo yanı kacrmyosun adetıne 1 hafta kalnca ılşkıyı brakyosun

İyi akşamlar herkese
bugün çok yorgunum çalışmıyorum ama çocuğun okul işi çok yoruyor bazen. bütün gün okuldaydım sabah erken kalkmak bazen zor geliyor.

Çok afedersin canım,ben yanlış anladım bi an,birde adetten sonra test deyince istemedğn bi birliktelik diye yorumladım kusuruma bakma,

burda olmk cok gzel yaaa aklım hep burda

evet abla gectı inş olmm bnm için dua edermsn
Evet canım ya hep dilimiz de kk kalıyor :) inşllh canım bu sefer bebiş gecıktirmiştir adetını umarım 9 ay sürer :)))

Hahahahhh gizemli kalalim o zaman daha cazibeli huhuuuu :-D
Kesinlikle öle canım :))

Canım idrarda hemen çıkmayabilir. Adetinin geçmesini bekle bence. Inşallah geçer de hamile olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…