- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kusura bakma ama anlamadim,...ilişki ,....maalesef ....adetten sonra kan testi. Sen evli değlmisin?
İnşaallah canım ben biraz üzgünüm test te negatifi gördüm
Günaydın canlar:2::2::2::2::2::2:
günayyyyyydııınnnn hg balımm
adetin bitimi balım??
Hb datlummmmgünayyyyyydııınnnn hg balımm
Ben hala yatislardayimmm :2::2::2::2:günaydın hanımlar nasılsınız bugün bakalım.....
arkadaslar günaydın bugün biraz moralim bozuk.aslında dün çok iyidi kontrole gittim 1 yumurtam oluşmus doktor pregly çatlatma iğnesi verdi bugün saat 11 de yaptırcam 36 saat sonrada ilişki önerdi.en son ilişkimizi sordu 1 hafta önce deyince dün aksam için ilişki önerdi.spermler vücutta fazla kalınca kalitesi düşermiş.ama dün aksam eşim uyudugu için ilişkiye giremedik çok moralim bozuldu vurdumduymazlgına.bugün çatlatma iğnesini yaptırcam acaba bu aksam ilişkiye girsek mi iğnenin yapıldıgı gün uygun mudur kafam karıstı.yoksa iğneden 36 saat sonra mı off
arkadaslar günaydın bugün biraz moralim bozuk.aslında dün çok iyidi kontrole gittim 1 yumurtam oluşmus doktor pregly çatlatma iğnesi verdi bugün saat 11 de yaptırcam 36 saat sonrada ilişki önerdi.en son ilişkimizi sordu 1 hafta önce deyince dün aksam için ilişki önerdi.spermler vücutta fazla kalınca kalitesi düşermiş.ama dün aksam eşim uyudugu için ilişkiye giremedik çok moralim bozuldu vurdumduymazlgına.bugün çatlatma iğnesini yaptırcam acaba bu aksam ilişkiye girsek mi iğnenin yapıldıgı gün uygun mudur kafam karıstı.yoksa iğneden 36 saat sonra mı off
Hb datlummmm
Ben hala yatislardayimmm :2::2::2::2:
Sen nasıldın eski battasim
işteyim tatlım ya...çalışmalara başladık hayırlısı bakalım...sende nasıl durumlar bu arada ç rengine bayıldım benim koca siyah saçı sevmediğinden daha doğrusu koyu renk sevmediinden yapamıyorum....
Kolay gelsin canım... Ben de iki gündür hastayim sifayi kaptimmm:2:
Teşekkür ederim canım siyahi bende çok seviyorum
günaydın hanımlar nasılsınız bugün bakalım.....
Gunaydin canlarrr.
Hayirli cumalar hepimizeee
Günaydın kızlar... hayırlı cumalarımız olsun..
dün çok kötüydüm işe bilem gelemedimdevirdim yattım tüm gün.. ıhlamur, kış çayı filan derken.. şükür şimdi az daha iyiyim..
eee sizler nasılsınız? varmı yeni hamişler neyim
Iyilik cnm sen nassin bakemm.basladinizmi calismalara
Gunaydin canim.iyi olmana sevindin.bu ara grip yoklamasi var resmen.Aman dikkatt.Yeni hamis henuz yok ama heran olabilir .bati yaklasanlar varr.Günaydın kızlar... hayırlı cumalarımız olsun..dün çok kötüydüm işe bilem gelemedim devirdim yattım tüm gün.. ıhlamur, kış çayı filan derken.. şükür şimdi az daha iyiyim.. eee sizler nasılsınız? varmı yeni hamişler neyim
iyim şekerim başladık bakalım hayırlısı olsun benim ve herkes için...sen neler yapıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?