Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kusura bakma ama anlamadim,...ilişki ,....maalesef ....adetten sonra kan testi. Sen evli değlmisin?

İnşaallah canım ben biraz üzgünüm test te negatifi gördüm

bacım mm egerki adet olmadıysan daha umut var demktir sıkma canııı bakimm belki de bişiler olcak sen olumsuz düşünerek etkiliyosunnn

arkadaslar günaydın bugün biraz moralim bozuk.aslında dün çok iyidi kontrole gittim 1 yumurtam oluşmus doktor pregly çatlatma iğnesi verdi bugün saat 11 de yaptırcam 36 saat sonrada ilişki önerdi.en son ilişkimizi sordu 1 hafta önce deyince dün aksam için ilişki önerdi.spermler vücutta fazla kalınca kalitesi düşermiş.ama dün aksam eşim uyudugu için ilişkiye giremedik çok moralim bozuldu vurdumduymazlgına.bugün çatlatma iğnesini yaptırcam acaba bu aksam ilişkiye girsek mi iğnenin yapıldıgı gün uygun mudur kafam karıstı.yoksa iğneden 36 saat sonra mı off

Dün ilişki olsaymis çok iyi olurmuş canım bugün yapmayin igneden sonra 24-36 saat geçtikten sonra ilişki olsun

canım durumunu üzüldüm eşinin vurdumduymazlığına ise kızdım...bugün iğneyi vurdururken doktoruna danışmanı tavsiye ederim yardımcı olamıycam üzgünüm ama sen gönlünü ferah tut Rabbim hakkından hayırlısını versin...

Hb datlummmm

Ben hala yatislardayimmm :2::2::2::2:

Sen nasıldın eski battasim

işteyim tatlım ya...çalışmalara başladık hayırlısı bakalım...sende nasıl durumlar bu arada ç rengine bayıldım benim koca siyah saçı sevmediğinden daha doğrusu koyu renk sevmediinden yapamıyorum....

Kolay gelsin canım... Ben de iki gündür hastayim sifayi kaptimmm:2:

Teşekkür ederim canım siyahi bende çok seviyorum

Günaydın kızlar... hayırlı cumalarımız olsun..

dün çok kötüydüm işe bilem gelemedim devirdim yattım tüm gün.. ıhlamur, kış çayı filan derken.. şükür şimdi az daha iyiyim..

eee sizler nasılsınız? varmı yeni hamişler neyim

Son düzenleme:
Gunaydin canlarrr.
Hayirli cumalar hepimizeee

günaydın hanımlar sizde hayırlı cumalar olsun....esracım dikkat et kendine c vitamine devam et geçmiş olsun...

Gunaydin canim.iyi olmana sevindin.bu ara grip yoklamasi var resmen.Aman dikkatt.Yeni hamis henuz yok ama heran olabilir .bati yaklasanlar varr.

iyim şekerim başladık bakalım hayırlısı olsun benim ve herkes için...sen neler yapıyosun...

Oh oh gelsin mik miklerr.sonra bebisler.
Ben beklemedeyim canim.bu ay farkli olarak catlatma ignesi oldum.
Igneden sonra iki kez mik mik oldu.3 gundur de tik uok .kocis stres olmus .bende ustune gitmiyorum.
Bundada vardir bir hayir deyip geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…