Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:26::26::26: ne alemsiniz ayıp kııııız utanmazlar
:) ayıp mayip Allahin bildigini kuldanmi saklayayim :))
Ohhh sefamiz olsun bebegim kocislerde bizi ozluyolar bizde ozleyelim tabi durmak yok mik mikler son hic dewaaaaaaamnm :-D :-D
Aynen canımcım yapcak bisi yok zoraki olacahkna aşkla olsun Mantigindayim

Dünya bize güzel dimi ama

evet canım vardır bi hayır inşallah Rabbim hayırlısını versin..
günaydın kızlar nasılsınz :)))

Hg canım
Allahim bugün tüm dualarınızı kabul etsin ins

günaydın tatlışlar hayırlı cumalar olsun...

Benim yakın arkadaşım da korunuyordu ama ilaç mide bulantısı vs yaptığı için bırakmıştı. Geri çekme yöntemiyle korunuyorlardı. Sadece bir ilişkide kaçırmışlar ve bir anlık olmuş tamamı da değil. Hemen kalkmış tuvaletini yapmış yıkamış duşa girmiş falan ama o bir kerede tuttu hamile kaldı ya. Ben ne bir kez hap içtim ne birşey. Yata yata bir hal oldum. Yine de yok yok yokk !

çok yakışmış beğendim canım benim... bu arada çok çok geçmiş olsun dikkat et kuzum...

Sagol canim bnm

Gunaydin canlarrr.
Hayirli cumalar hepimizeee
Gunaydin kuzummm sanada hayirli cumalar

Hg esram sanada hayırlı cumalar geçmiş olsun aynı bende iki gündür yatıyorum

günaydın kızlar nasılsınz :)))
Gunaydin canim iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsin
Hg canım
Allahim bugün tüm dualarınızı kabul etsin ins
gunaydin gamsemmm hayirli cumalar

artik o kadar anormal gerkiyor ki böyle şeyler aslinda anormal olan biziz onlarin ki dofal olan...hemen hamile kalanlara hayretle bakiyorum

Gunaydin canim.iyi olmana sevindin.bu ara grip yoklamasi var resmen.Aman dikkatt.Yeni hamis henuz yok ama heran olabilir .bati yaklasanlar varr.

günaydın hanımlar sizde hayırlı cumalar olsun....esracım dikkat et kendine c vitamine devam et geçmiş olsun...

sağolun canlarım... inşallah çok uzun sürmezde atlatırım.. ay hadi inşallah kırmızıları gelmezde seviniriz..

merhaba kızlar, bu aydan pek ümitli değildim. fakat bugün burnum acayip hassas tüm kokulara duyarlı, göğüslerim de sızı ve hassasiyet fazla. acaba mı demekten kendimi alamıyorum. bat tarihim yarın. 4 gün önce test yaptım bomboştu. bende yoktur zaten dedim ama bugün belirtiler acabamı dedittirdi. her ay bu kuşkuyla uzun aylar bekleyeniniz var.çok zor ve yorucuymuş cidden. allah hepimize sabır eşlerimize kuvvet göbişimize de bebek versin inşallah :)

günaydın kızlarrrr
ben dün gece regl oldum
hayırlısı diyelim. vardır inş. gelecek doğru zamanı:26:
bu arada yumurta çatladıktan 14 gün sonra mı herkesin regl olur, yoksa kişiden kişiye değişir mi bu tarih de???
çünkü ovu. test yaptım bu ay. ekim 17 de öğleden önce yaptım silikti akşam geç saatte yaptım koyu çift çizgiydi, 18 inde akşam yaptım yine koyuya yakın çift çizgiydi. ben de dedim heralde 19 unda yumurtladım, çünkü 19 unda öğlen yaptım silik çizgiydi. bu hesaplara göre 2 kasımda regl olmalıydım. ama 31 in akşamı regl olunca 17-18 de çatlaması gerekiyo. hep denir ya koyu çizgiden 24-36 saat sonra çatlar diye, anlamadım ben
çalışmalar 18-19-20-22-24 te oldu. öncesinde olmadı bişicik bayram dolayısıyla
şimdi bu ay ben nasıl bi yol izlesem acep

Gunaydin canim iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsin
gunaydin gamsemmm hayirli cumalar

artik o kadar anormal gerkiyor ki böyle şeyler aslinda anormal olan biziz onlarin ki dofal olan...hemen hamile kalanlara hayretle bakiyorum

sğol canım bende iyi gibi görünsemde aslında bugün biraz moralim bozuk bilgisi olan var mı size danışayım birde.benim dün bütün gün felaket kasıklarım ağrıdı ve aşırı şekilde yumyum akıntısı şu uzayan akıntım geldi ve bugün bakıyorum kesildi ve ben dün geceyi değerlendiremedim yumoşu kaçırdım dimi yaa (( bu ayda gitti böyle.....

Aminnnnnn canim aminnn beklemek gerçekten çok zor.... Ins sende hamissindir bir iki gun daha bekle batin gelmezse bi test daha yaparsın

sen yapman gerekeni yapmışsın zaten.
ben de ov. testine göre yaptım ama illa tutacak diye bir sey yok işte

sen adet sonrası özellikle yumurtlama dönemine doğru gün aşırıya devam et, stresten uzak ol, görev gibi değil içinizden geldiği için bilikte olun (ki bu kızmı cok zor insan kasılıyor yani) bebişiniz aşk çocugu olsun :)

Bu isler boyle canim.
Ayni seyi benim arkidiste yasadi.6 aylik hamiss:)))
Biz ne yapsak nafile .yastik koy bacagini dik bilmemne belim agridi artikk

Hayir kacirmis degilsin canim yum yum suren 24 saat suruyo o yuzden kocisi kaptigin gibi mik mike :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…