Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim yumurtadan 14gun sonra genelde regl olunur ama bu ortalama bi gundur kisiden kisiye degisir gec yumurtlama yasayan biride normal zamaninda regl olabilir....

Canim kacirmadin bu aksami ii degerlendir o akintidan sonra ki gun cok önemli bir hafta devam ett gün aşırı ilişkiye

Bu isler boyle canim.
Ayni seyi benim arkidiste yasadi.6 aylik hamiss:)))
Biz ne yapsak nafile .yastik koy bacagini dik bilmemne belim agridi artikk

Eee benim kuzenimde oyle babasinda kaliyolardi hasta oldugu icin guzli kacamak ayak ustu hakletmisler ve simdi dogum yapti nasil biseydir bende anlamiyorum bunu

Eltimde ilk cocuktan sonra 7yil geri cekilme yontemiyle korunmuslar bi gece esi icine bosalmis tabi bilerek bakalım olacak mi demişler o gece hamis kalmis simdi tosuncuk iki yasinda

aaaaaa canım yani o akıntıdan sonraki gün mü önemli oluyor ben o gün diye biliyordumm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok cok cok cok sevindim yaa :)) bu akşamı iyi değerlendirmeliyimmm DDDDD tşklerler hicranımm :))

Belirtiler psikojojikte oluyo canim.istersen batinin gecmesini bekle az kalmis zaten.Ben 14.ayimdayuim mesela cok zor beklemek.nasil gecti anlamadim gibi ama her ay husrana ugramak cok kotu.Allah im sabir versin bizlere

aşk çocuğu olunca şıp diye oluyo bebek zaten bence, biz tarihlere takılıyoruz pozisyonlara takılıyoruz işi baştan bitiriyoruz
akışına bırakmak istiyorum aslında çok, dün gece hastalandığımı görünce böyle düşündüm, ama bugün yine hesaplara başladım bile

Kizlar bana dua edin doktora gdiyorum simdi yumurtam insallah buyumustur hic umudum yok ama 6milim di 2gun once bana dua edin lutfen duaniza cok ihtiyacim war cikmam gerekiyo simdi gelince hemen soylerim sonucu

Canim akinti gelince yumurtladin demek degil 24saat icinde yumurtlayacaksin demek kos kis kos kocisinin ustune atla

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana

ay ne güsel ya darısı ize inşallah şu kaçamaklarla...
ahh ahh ins

Kizlar bana dua edin doktora gdiyorum simdi yumurtam insallah buyumustur hic umudum yok ama 6milim di 2gun once bana dua edin lutfen duaniza cok ihtiyacim war cikmam gerekiyo simdi gelince hemen soylerim sonucu

Dualarimiz senle canimin ici

Canim akinti gelince yumurtladin demek degil 24saat icinde yumurtlayacaksin demek kos kis kos kocisinin ustune atla

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana

gunaydınnnnn kızlar dun aksam 2 tane yasın okudum ve hepnzn ısmnı saydım allhm inş kabul ader persembeyı cumaya baglayan saatte de kalktım 2 rekat namz kıldım yne szlerı unnutmadım rabbm kabul etsım hayırlı cumalar

Hg esram sanada hayırlı cumalar geçmiş olsun aynı bende iki gündür yatıyorum

ah icranım ne zormuş bu böle ilaç alamadan grip atlatmaya çalışmak
ben hiç umudum olmamasına rahmen ilaç neyim almıorum. bikez belkide bu yüzden kaybettim diye şimdide aynı şeyi yaşaşmak istemiyorum. sen ilaç alıomusun canım?:26:

Allah razi olsun cicim ağzına sağlık

Canim bu tarih ve saatler genel olarak bsoylenir ve bazi seyler kisiye gorw de degisir.
Ama birkac gun oynamasi normal
18 ekimde ovl.testin pozitif ise o gun yumurtan catlamistir herkesin 24-36 saatte catlayacak degil.
Ddun gece adet olmusun zaten normal gozukuyor bence.
En azindan bekletmemis seni bakk.onumuzdeki maclara bakcaksin artik

Bak ben 17aydir bebek dusunuyorum ksc kez hasta oldum belki bi iki kere ilac almisimdir onuda mecbur kaldigim için ve dr n verdigi gebelige zarari olmayan ilaclardi... Simdi ilaç kullanmadım canım bitli çayı falan öyle atlatmaya çalışıyorum

Gunaydin kizlar... hayirli cumalar..

elaaammm seni merak ettim.. naptin hemserim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…