Canim yumurtadan 14gun sonra genelde regl olunur ama bu ortalama bi gundur kisiden kisiye degisir gec yumurtlama yasayan biride normal zamaninda regl olabilir....günaydın kızlarrrr
ben dün gece regl oldum
hayırlısı diyelim. vardır inş.gelecek doğru zamanı:26:
bu arada yumurta çatladıktan 14 gün sonra mı herkesin regl olur, yoksa kişiden kişiye değişir mi bu tarih de???
çünkü ovu. test yaptım bu ay. ekim 17 de öğleden önce yaptım silikti akşam geç saatte yaptım koyu çift çizgiydi, 18 inde akşam yaptım yine koyuya yakın çift çizgiydi. ben de dedim heralde 19 unda yumurtladım, çünkü 19 unda öğlen yaptım silik çizgiydi. bu hesaplara göre 2 kasımda regl olmalıydım. ama 31 in akşamı regl olunca 17-18 de çatlaması gerekiyo. hep denir ya koyu çizgiden 24-36 saat sonra çatlar diye, anlamadım ben
çalışmalar 18-19-20-22-24 te oldu. öncesinde olmadı bişicik bayram dolayısıyla
şimdi bu ay ben nasıl bi yol izlesem acep
sğol canım bende iyi gibi görünsemde aslında bugün biraz moralim bozuk bilgisi olan var mı size danışayım birde.benim dün bütün gün felaket kasıklarım ağrıdı ve aşırı şekilde yumyum akıntısı şu uzayan akıntım geldi ve bugün bakıyorum kesildi ve ben dün geceyi değerlendiremedim yumoşu kaçırdım dimi yaa(( bu ayda gitti böyle.....
Bu isler boyle canim.
Ayni seyi benim arkidiste yasadi.6 aylik hamiss:)))
Biz ne yapsak nafile .yastik koy bacagini dik bilmemne belim agridi artikk
Canim yumurtadan 14gun sonra genelde regl olunur ama bu ortalama bi gundur kisiden kisiye degisir gec yumurtlama yasayan biride normal zamaninda regl olabilir....
Canim kacirmadin bu aksami ii degerlendir o akintidan sonra ki gun cok önemli bir hafta devam ett gün aşırı ilişkiye
Yok canim sen merak etme morali boznakta yokk esin ne zaman gelicek hayatimcanımm ama dün başladı sabahtan akıntım 24 saati doldurmuş olmuyor muyum
Eltimde ilk cocuktan sonra 7yil geri cekilme yontemiyle korunmuslar bi gece esi icine bosalmis tabi bilerek bakalım olacak mi demişler o gece hamis kalmis simdi tosuncuk iki yasinda
Belirtiler psikojojikte oluyo canim.istersen batinin gecmesini bekle az kalmis zaten.Ben 14.ayimdayuim mesela cok zor beklemek.nasil gecti anlamadim gibi ama her ay husrana ugramak cok kotu.Allah im sabir versin bizleremerhaba kızlar, bu aydan pek ümitli değildim. fakat bugün burnum acayip hassas tüm kokulara duyarlı, göğüslerim de sızı ve hassasiyet fazla. acaba mı demekten kendimi alamıyorum. bat tarihim yarın. 4 gün önce test yaptım bomboştu. bende yoktur zaten dedim ama bugün belirtiler acabamı dedittirdi. her ay bu kuşkuyla uzun aylar bekleyeniniz var.çok zor ve yorucuymuş cidden. allah hepimize sabır eşlerimize kuvvet göbişimize de bebek versin inşallah :)
sen yapman gerekeni yapmışsın zaten.
ben de ov. testine göre yaptım ama illa tutacak diye bir sey yok işte
sen adet sonrası özellikle yumurtlama dönemine doğru gün aşırıya devam et, stresten uzak ol, görev gibi değil içinizden geldiği için bilikte olun (ki bu kızmı cok zor insan kasılıyor yani) bebişiniz aşk çocugu olsun :)
aaaaaa canım yani o akıntıdan sonraki gün mü önemli oluyor ben o gün diye biliyordumm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok cok cok cok sevindim yaa :)) bu akşamı iyi değerlendirmeliyimmmDDDDD tşklerler hicranımm :))
ahh ahh insay ne güsel ya darısı ize inşallah şu kaçamaklarla...
Kizlar bana dua edin doktora gdiyorum simdi yumurtam insallah buyumustur hic umudum yok ama 6milim di 2gun once bana dua edin lutfen duaniza cok ihtiyacim war cikmam gerekiyo simdi gelince hemen soylerim sonucu
Canim akinti gelince yumurtladin demek degil 24saat icinde yumurtlayacaksin demek kos kis kos kocisinin ustune atla
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Hg esram sanada hayırlı cumalar geçmiş olsun aynı bende iki gündür yatıyorum
gunaydınnnnnkızlar dun aksam 2 tane yasın okudum ve hepnzn ısmnı saydım allhm inş kabul ader persembeyı cumaya baglayan saatte de kalktım 2 rekat namz kıldım yne szlerı unnutmadım rabbm kabul etsım hayırlı cumalar
Canim akinti gelince yumurtladin demek degil 24saat icinde yumurtlayacaksin demek kos kis kos kocisinin ustune atla
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana
günaydın kızlarrrr
ben dün gece regl oldum
hayırlısı diyelim. vardır inş.gelecek doğru zamanı:26:
bu arada yumurta çatladıktan 14 gün sonra mı herkesin regl olur, yoksa kişiden kişiye değişir mi bu tarih de???
çünkü ovu. test yaptım bu ay. ekim 17 de öğleden önce yaptım silikti akşam geç saatte yaptım koyu çift çizgiydi, 18 inde akşam yaptım yine koyuya yakın çift çizgiydi. ben de dedim heralde 19 unda yumurtladım, çünkü 19 unda öğlen yaptım silik çizgiydi. bu hesaplara göre 2 kasımda regl olmalıydım. ama 31 in akşamı regl olunca 17-18 de çatlaması gerekiyo. hep denir ya koyu çizgiden 24-36 saat sonra çatlar diye, anlamadım ben
çalışmalar 18-19-20-22-24 te oldu. öncesinde olmadı bişicik bayram dolayısıyla
şimdi bu ay ben nasıl bi yol izlesem acep
Allah razi olsun cicim ağzına sağlık
Yok canim sen merak etme morali boznakta yokk esin ne zaman gelicek hayatim
ah icranım ne zormuş bu böle ilaç alamadan grip atlatmaya çalışmak
ben hiç umudum olmamasına rahmen ilaç neyim almıorum. bikez belkide bu yüzden kaybettim diye şimdide aynı şeyi yaşaşmak istemiyorum. sen ilaç alıomusun canım?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?