Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen bende 3 aydır antibiyotik de dahil ilaç kullanmayı bıraktım hayırlısı bakalım bitki çayları gerçekten işe yarıyor...

evet canım doğru söylüyosun
ne biliim ilk ovu kullandım heveslenmiştim ya tutarsa diye. neyse biz Allah'tan hayırlısını dilemeye devam edelim. doğru zaman bu ay değilmiş demekki.

Allah kabul etsin canim.agzina saaglik

allah kabul etsin canım, çok duygulandım yaa..

hiç görmediğimiz, adını bile bilmedigimiz insanlar için dua etmek, dertlerine üzülmek, güzel bir haber alınca can-ı gönülden sevinmek...

hepimizin gönlüne göre olur inşallah..

şekerim nasılsın hayırlı cumalar olsun...

Insallah gelmezler guzelim.. insallah.. guzel haberlerini bekliyorum..

Belirti var mi elammm test ne zaman yapcan :18:

elacım hakkında hayırlısı olsun canım...

Allah kabul etsin canim.agzina saaglik

hepnzden allh razı olsun szlerı coooooook sevyorum ıykı varsnz

hoşgeldin elammmm Allah kabul etsin canım.. senin ağzından Rabbimin kulağına olsunda duysun dualarımızı inşallah

geçmiş olsun icranım.. inşallah Rabbim bu çabalarımızı geri çevirmicek. kucağımızı boş bırakmıcak inşallahh bende içmemekte kararlıyım gerçi bu ay cidden umudum yok.. çok eminim olmadığına.. çünkü tam yumurtlama haftama girmiştim. malesef grip olunca çalışamadık. anca erken yumurtladısam.. oda tuttusa yani 11 aydır uğraşıyoruz olmamış da böle önemsiz hastalıklı bi ayda tutup olacağı yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…