hadi bakalım kolay geleeeesağol bitanem cooooooooook yardımcı oldun hemdeeeD Allaaaaah tutmayın beni sabahlar olmasın hahahaaa D
Amin canim amin...szlerı hc unutmuyorum kardeslerım ablalarım oldunuz braz grmesem hmn ozluyorum allhm hpmzn kucagnı doldursun
Gunaydin kizlar... hayirli cumalar..
elaaammm seni merak ettim.. naptin hemserim ???
Bak ben 17aydir bebek dusunuyorum ksc kez hasta oldum belki bi iki kere ilac almisimdir onuda mecbur kaldigim için ve dr n verdigi gebelige zarari olmayan ilaclardi... Simdi ilaç kullanmadım canım bitli çayı falan öyle atlatmaya çalışıyorum
bgun adetm gecelı 2. gunum cnm bnm inş olmm inş
Canim bu tarih ve saatler genel olarak bsoylenir ve bazi seyler kisiye gorw de degisir.
Ama birkac gun oynamasi normal
18 ekimde ovl.testin pozitif ise o gun yumurtan catlamistir herkesin 24-36 saatte catlayacak degil.
Ddun gece adet olmusun zaten normal gozukuyor bence.
En azindan bekletmemis seni bakk.onumuzdeki maclara bakcaksin artik
gunaydınnnnnkızlar dun aksam 2 tane yasın okudum ve hepnzn ısmnı saydım allhm inş kabul ader persembeyı cumaya baglayan saatte de kalktım 2 rekat namz kıldım yne szlerı unnutmadım rabbm kabul etsım hayırlı cumalar
aynen bende 3 aydır antibiyotik de dahil ilaç kullanmayı bıraktım hayırlısı bakalım bitki çayları gerçekten işe yarıyor...
gunaydınnnnnkızlar dun aksam 2 tane yasın okudum ve hepnzn ısmnı saydım allhm inş kabul ader persembeyı cumaya baglayan saatte de kalktım 2 rekat namz kıldım yne szlerı unnutmadım rabbm kabul etsım hayırlı cumalar
Gunaydin kizlar... hayirli cumalar..
elaaammm seni merak ettim.. naptin hemserim ???
allah kabul etsin canım, çok duygulandım yaa..
hiç görmediğimiz, adını bile bilmedigimiz insanlar için dua etmek, dertlerine üzülmek, güzel bir haber alınca can-ı gönülden sevinmek...
hepimizin gönlüne göre olur inşallah..
Insallah gelmezler guzelim.. insallah.. guzel haberlerini bekliyorum..
Belirti var mi elammm test ne zaman yapcan :18:
elacım hakkında hayırlısı olsun canım...
Allah kabul etsin canim.agzina saaglik
allah kabul etsin canım, çok duygulandım yaa..
hiç görmediğimiz, adını bile bilmedigimiz insanlar için dua etmek, dertlerine üzülmek, güzel bir haber alınca can-ı gönülden sevinmek...
hepimizin gönlüne göre olur inşallah..
kızlar psiko yok. merak ettim son durumunu haberi olan var mı?
Bak ben 17aydir bebek dusunuyorum ksc kez hasta oldum belki bi iki kere ilac almisimdir onuda mecbur kaldigim için ve dr n verdigi gebelige zarari olmayan ilaclardi... Simdi ilaç kullanmadım canım bitli çayı falan öyle atlatmaya çalışıyorum
merhaba kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalarrr.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?