- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Bilmiyorum ama o doktora gidicekti.insallah guzel habwrlerle gelir.
Dilketinde yok onun bati dundu nolduki acabaa
Merhaba xanim.Iyilik walla seni sormali nasil gidiyor hamislikkmerhaba kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalarrr.........
dr gidecekti canım daha gelmedikızlar psiko yok. merak ettim son durumunu haberi olan var mı?
Hayırlı cumalar canım iyimiz sen nasılsın minis nasılmerhaba kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalarrr.........
Dilketinimin pembe akintisi germiştiBilmiyorum ama o doktora gidicekti.insallah guzel habwrlerle gelir.
Dilketinde yok onun bati dundu nolduki acabaa
geçmiş olsun icranım.. inşallah Rabbim bu çabalarımızı geri çevirmicek. kucağımızı boş bırakmıcak inşallahhbende içmemekte kararlıyım gerçi bu ay cidden umudum yok.. çok eminim olmadığına.. çünkü tam yumurtlama haftama girmiştim. malesef grip olunca çalışamadık. anca erken yumurtladısam.. oda tuttusa yani 11 aydır uğraşıyoruz olmamış da böle önemsiz hastalıklı bi ayda tutup olacağı yok ya
Ins kuzucum hamissindir ve bebisin sonuna kadar senle olaemerhaba kızlar, bu aydan pek ümitli değildim. fakat bugün burnum acayip hassas tüm kokulara duyarlı, göğüslerim de sızı ve hassasiyet fazla. acaba mı demekten kendimi alamıyorum. bat tarihim yarın. 4 gün önce test yaptım bomboştu. bende yoktur zaten dedim ama bugün belirtiler acabamı dedittirdi. her ay bu kuşkuyla uzun aylar bekleyeniniz var.çok zor ve yorucuymuş cidden. allah hepimize sabır eşlerimize kuvvet göbişimize de bebek versin inşallah :)
Elaammm yüreğine saglik bebegim Allahim dualarini kabul etsin ins ve kırmızılar in gelmemiş ins bebisin senledirgunaydınnnnnkızlar dun aksam 2 tane yasın okudum ve hepnzn ısmnı saydım allhm inş kabul ader persembeyı cumaya baglayan saatte de kalktım 2 rekat namz kıldım yne szlerı unnutmadım rabbm kabul etsım hayırlı cumalar
günaydın herkese ben de aranıza yeni katıldım. ilk bebeğimiz tüp bebekti ikincisini normal yollardan çok istiyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin inş...
dr gidecekti canım daha gelmedi
Hayırlı cumalar canım iyimiz sen nasılsın minis nasıl
Dilketinimin pembe akintisi germişti
O hiç belli olmaz şekerimbenimde yumurtlama haftamdi hasta hasta çalışma yaptık :
günaydın herkese ben de aranıza yeni katıldım. ilk bebeğimiz tüp bebekti ikincisini normal yollardan çok istiyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin inş...
Merhaba xanim.Iyilik walla seni sormali nasil gidiyor hamislikk
hayırlı cumalar ablacım iyimiz şükür sen nasılsınCanlarım Hayırlı Cuma'lar
Az önce girdim ama yazamadım iş yığıldı başıma
Herkes bugün iyi mi ?
hasta hastamı yaptınnn
icranım senin şu dirayetine hayran kaldım walla :26: aferin kıs kaçırmamışsın yumoş günlerini demekkieğer bu ay olursa seni ayakta alkışlıcam hasta hasta penaltıyı gole çevirdi kızçem diye
dr gidecekti canım daha gelmedi
Hayırlı cumalar canım iyimiz sen nasılsın minis nasıl
Dilketinimin pembe akintisi germişti
O hiç belli olmaz şekerimbenimde yumurtlama haftamdi hasta hasta çalışma yaptık :
Canlarım Hayırlı Cuma'lar
Az önce girdim ama yazamadım iş yığıldı başıma
Herkes bugün iyi mi ?
Selam kızlar biz bugün yine doktora geldik şiddetli karın ağrısı ile... Kese büyümüyor ve yapısı bozulmaya başlamış dedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde... Haftaya sanırım kürtaj olacağım((
Selam kızlar biz bugün yine doktora geldik şiddetli karın ağrısı ile... Kese büyümüyor ve yapısı bozulmaya başlamış dedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde... Haftaya sanırım kürtaj olacağım((
ıyı gidiyo cok sukur dun hastanedeydım dun sonucları gosterdım bugunde hastaneye gıdıcem TSH yuksek cıkmış..:26: dahiliyeye gıdıcem bakalım ne dıyecekler....
:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?