Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar psiko yok. merak ettim son durumunu haberi olan var mı?
dr gidecekti canım daha gelmedi

merhaba kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalarrr.........
Hayırlı cumalar canım iyimiz sen nasılsın minis nasıl
Bilmiyorum ama o doktora gidicekti.insallah guzel habwrlerle gelir.
Dilketinde yok onun bati dundu nolduki acabaa
Dilketinimin pembe akintisi germişti

O hiç belli olmaz şekerim benimde yumurtlama haftamdi hasta hasta çalışma yaptık :

Ins kuzucum hamissindir ve bebisin sonuna kadar senle olae
Elaammm yüreğine saglik bebegim Allahim dualarini kabul etsin ins ve kırmızılar in gelmemiş ins bebisin senledir

günaydın herkese ben de aranıza yeni katıldım. ilk bebeğimiz tüp bebekti ikincisini normal yollardan çok istiyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin inş...

Canlarım Hayırlı Cuma'lar

Az önce girdim ama yazamadım iş yığıldı başıma

Herkes bugün iyi mi ?

hasta hastamı yaptınnn
icranım senin şu dirayetine hayran kaldım walla :26: aferin kıs kaçırmamışsın yumoş günlerini demekki eğer bu ay olursa seni ayakta alkışlıcam hasta hasta penaltıyı gole çevirdi kızçem diye

günaydın herkese ben de aranıza yeni katıldım. ilk bebeğimiz tüp bebekti ikincisini normal yollardan çok istiyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin inş...

Hg cnm bnm bebisin kac yasinda ins ikinci de hemen olur kendiliğinden

Selam kızlar biz bugün yine doktora geldik şiddetli karın ağrısı ile... Kese büyümüyor ve yapısı bozulmaya başlamış dedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde... Haftaya sanırım kürtaj olacağım ((

Merhaba xanim.Iyilik walla seni sormali nasil gidiyor hamislikk

ıyı gidiyo cok sukur dun hastanedeydım dun sonucları gosterdım bugunde hastaneye gıdıcem TSH yuksek cıkmış..:26: dahiliyeye gıdıcem bakalım ne dıyecekler....
:44::44::44::44:

Hosgeldin canim.Allah gonlune gore versin.
Ilkini neden tup bebek yaptiniz.genelde tam tersini duyuyorum o yuzden sonrdum.
Ilki normal sonraki tup bebek seklinde

Herkes bugün iyi mi ?
hayırlı cumalar ablacım iyimiz şükür sen nasılsın

Ayyy insss yaa...riske atamadim kuzum..

Kocis geldi isten hadi çalışma var dedim olmaz hastasin iyice hasta okursun banyo yapinca falan dedi olmaz olmaz ben kıyamam sana dedi bak ustune atlicam simdi dedimm ehuehuehuu

minişim ıyı cok sukur bugun dra gıdecegım dun dr TSHmi yuksek buldu dahılıyeye yonlendırdı bıde karacıgerımde problem varmıs galıbaa... bakalım bugunku dr ne dıcek umarım kotu bısey yokturr...:44::44:

Selam kızlar nasılsınız uğrayamadım n zamandır bizde şimdi dr ilk muayenemize geldik inşallah hayırlı haberler alırım

Herkes bugün iyi mi ?

hoşgeldin ablacımmm

ben dün çok kötüydüm. işe dahi gelemedim. bu günde tüm işler başıma yığıldı arada girip genede yazıorum ama
sen nasılsın ablam ?

Cokk üzüldüm ya canım rabbim suda versin tekrar yaşatmasin aynı acıları

hoşgeldin canım. geçmiş olsun. ben de merak etmiştim neyaptın acaba diye.
bu mübarek günde dua etmekten başka yapçak bişi yok.
inş. hayırlısı nasılsa öyle olur canım benim.

kalp atışı falan duymuşmuydun sen canımm... merak ettım... herseyde vardır bır hayırr.. canım benımm uzuldum sımdı ( hakkında hayırlısıı.. moralını bozma verende alanda allahh... umarımm bıdahakıne daha saglıklısını gonlune gore olanını verır

ıyı gidiyo cok sukur dun hastanedeydım dun sonucları gosterdım bugunde hastaneye gıdıcem TSH yuksek cıkmış..:26: dahiliyeye gıdıcem bakalım ne dıyecekler....
:44::44::44::44:

Insallah ciddi bisey degildir tatlimm.
Kendinize iyi bkinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…