Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah ciddi bisey degildir tatlimm.
Kendinize iyi bkinn

bebekte bısey yokta bende cıktı işte bı bılgın varmı bılmıyorum ama TSHm 2.7 cıktı dr aslında durum ıyı ama hamılelıkte bu durumu pek onermıyoruz 2.5 olması gerekır dedı dahılıyeye gıt bı de o gorsun ılacla tedavıye baslar belkı dedı.. bıde karacıgerımde problem cıktı... öfff yaaaaaa........ cok korkuyorum kotu bısey olmasa barıııı...:18::18::18::18: sence 2.7 yuksek bı degermı gercekten?

Canım çok g.olsun rabbim hakkında n hayırlıysa onu versin Allah ım bir daha yasatmasın inşallah

Hosgeldin canim.Allah gonlune gore versin.
Ilkini neden tup bebek yaptiniz.genelde tam tersini duyuyorum o yuzden sonrdum.
Ilki normal sonraki tup bebek seklinde

hoşbulduk canım çikolata kistleri ve tek yumurtalıgım olması sebebıyle tüp bebektı.tüp bebekten sonra ikincinin normal yolla olma şansını arttırdıgını düşünüyorum inşallah ugrasmamıza gerek kalmaz

Cok uzuldum canim yaa nie boyle oldu.
Allahtan hayirlisini dilemekten baska elimizden bisey gelmiyor canim.
Cok uzgunum bende.ayetel kursiye baslamistim hepimiz adina devam ediyorum.
Sende dua oku ve sabir dile

Allah seni

Canıımmm

Büyük geçmiş olsun ! İdrar yolu enfeksiyonu kolay iki ilaca bakar, karın ağrısını o yapıyor 18 günlük evli iken başıma geldi bilirim ilacını iç birşeyin kalmaz.

Kese için ne desem boş biliyorum.

Ama sana birşey diyeyim mi ALLAH'ın bir lütfu bu aslında sağlıklı olmayana baştan göndermesi yani.

ALLAH'ım sana hayırlı ve sağlıklı nice evlatlar verecek, yeter ki isyan etme güzel kardeşim.

Tiroid gebelikte onemli canim, hamile kalmadan once de ozellikle bakiyolar ilerde problem yaratcak gibiyse once tedavi sonra gebelik diyorlar.Senin degerin cok yuksek degil gibi ama daha fazla artmasini engellemek icin ilacla tedavi verirler.Sen icini ferah tut, doktorunun soylediklerini uygula cnm.Karacigerinde ne gibi bir problem cikti

Kızlar hepinize teşekkür ederim çok saolun... Bir hafta daha bekleyelim dedi idrar yolu enfeksiyonu varken kürtaj olmaz dedi... İlaç verdi şimdi çıktık eve gidiyoruz canım çok sıkkın haliyle biraz buralarda olmazsam merak etmeyin... LorannA sana da geçmiş olsun ben kalp atışlarını duymadım hiç... Selinay sende güzel haberlerle gel inşallah... Çok istememek lazım kızlar ((((

canım benim moralini yüksek tut Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah yüzün hep güler ve Rabbim gönlünü incitmez...:26::26:

canım çok geçmiş olsun bian önce sağlığına kavuşursun dikkat et kendine kuzucum...

Teşekkür ederim iyiyim canımm

Afferin sana Hicran. ödevini yapan öğrenciyi severimmmmm

Gerçi gece bizde ödev yaptık eşim sabah söyleniyor "olmuyor böyle sen hasta olacaksın diye korkuyorum ,banyo yapıp işe gidiyorsun" dedi.
Bende " sen kafanı takma Aşkım, sıkı giyindim hiiç bişeycikler olmaz ödevimizi yaptık " dedim.

Cumartesi'den beri çalışyoruz 8-9-11-13 şeklinde yarın ve öbür gün sınavda görevliyim okulda ama 14 ve 15 i de boş geçirmemeliyim.

Nasip........

Son düzenleme:
hoşgeldin ablacımmm

ben dün çok kötüydüm. işe dahi gelemedim. bu günde tüm işler başıma yığıldı arada girip genede yazıorum ama
sen nasılsın ablam ?

Canımmm geçmiş olsun !!

Ben iyiyim şükür, ev-iş-ders-sınav hazırlığı derken zaman akıp gidiyor

Gunaydinnnn bebislerim hayirli cumalar ela hastalandimi cisem den haber var mi

Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz

Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz

hayırlı olsun çok sevindim..

şu hamilelik takvimlerine de bayılıyorum bak senin bebişin için ne demiş: Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir.

Canımmm... çok üzüldüm yaa idrar yolu enfeksiyonundan dolayımı kese etkileniyomuş :26: of yaaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…