- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz
Canjm gecmis olsun en başında hayırlısı ve sağlıklısi diye diledik Allahim ne yAzarsa güzel yazar ins biran once toplarsin kendini seni cok seviyoruzSelam kızlar biz bugün yine doktora geldik şiddetli karın ağrısı ile... Kese büyümüyor ve yapısı bozulmaya başlamış dedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde... Haftaya sanırım kürtaj olacağım((
Hg cankm hayırlı cumalarmerhaba arkadaşlar hayırlı cumalar .... :13::13::13:
Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz
Gunaydinnnn bebislerim hayirli cumalar ela hastalandimi cisem den haber var mi
hayırlı olsun çok sevindim..
şu hamilelik takvimlerine de bayılıyorum bak senin bebişin için ne demiş: Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir.
Selam kızlar biz bugün yine doktora geldik şiddetli karın ağrısı ile... Kese büyümüyor ve yapısı bozulmaya başlamış dedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde... Haftaya sanırım kürtaj olacağım((
ay masaya yattım gözlerimi kapattım kalbim hızlandı çok heyecanlandım rabbim şu mübarek günün hürmetine rabbim herkese bu güzelliği nasip etsin biz hamilelerede 9 ay boyunca hayırlı sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah :))
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Saol canım inşallah o günleri de rabbim hayırlısıyla yaşatır :)
canımmm geçmiş olsun !!
Ben iyiyim şükür, ev-iş-ders-sınav hazırlığı derken zaman akıp gidiyor
güzeller bana müsade ; öğle arası eve gidip bişeyler atıştırıp geleyim..
Amin canım.. Rabbim tez zamanda bizlerede nasip ets,n sağlıklı hamişler olmayı..ay masaya yattım gözlerimi kapattım kalbim hızlandı çok heyecanlandım rabbim şu mübarek günün hürmetine rabbim herkese bu güzelliği nasip etsin biz hamilelerede 9 ay boyunca hayırlı sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah :))
kızlar BAT'a Son 9 Gün... bu ay burdan geri sayım başlatarak kendime totem yapmak istiyorum yanımda olursanız sevinirim çok dua edin bana
Günaydın topragim elaaam hastalanmadi:)) ins bebisi vardır cisemden haber yok
nasılsınız şeker hamişler ve adaylarıbugün giremedim hiç.. varmı önemli bi gelişme... msa nın kırmızılar gelmedi dimi, psiko doktora gitti mi..1112 yumoşun büyümüşmü gittin mi tekrar doktora
canım şimdi geldim doktordan yumoşum büyümüş 13milim olmuş çok sewindim ya pazartesi tekrardan çağırdı hatta we hatta 7 milimlik bitane daha pıtlamış o kadar sewindim ki size anlatamam dua edin kıslar bu ay bebişim gelsin banaaaa çoooooooook mutlu oldum 2 gübdür hüsran geçti günlerim
canım şimdi geldim doktordan yumoşum büyümüş 13milim olmuş çok sewindim ya pazartesi tekrardan çağırdı hatta we hatta 7 milimlik bitane daha pıtlamış o kadar sewindim ki size anlatamam dua edin kıslar bu ay bebişim gelsin banaaaa çoooooooook mutlu oldum 2 gübdür hüsran geçti günlerim
amin bitanem amin inşallah bu ay o bebiş bo göbişe gelmeli kocişimin doğum günü 14 kasım hediye olsun inşallahinşallah bebğin gelsin sana tutunsun 9 ay sonrada kucağında sen onu tut
ewet canım klomen kullandım senin sorunun nedir canım ...?merhaba klomen mi kullanıyorsunuz...
ayyyyyyyyyyyyy teyzesinin yumoşuda büyümüüüüüüüşşşşşşşşinşallah bebiş haberinide allırız canım
nasılsınız şeker hamişler ve adaylarıbugün giremedim hiç.. varmı önemli bi gelişme... msa nın kırmızılar gelmedi dimi, psiko doktora gitti mi..1112 yumoşun büyümüşmü gittin mi tekrar doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?