Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz

ay canımmmm :124::124: ay çok güzel bi haber buuuu
çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Canjm gecmis olsun en başında hayırlısı ve sağlıklısi diye diledik Allahim ne yAzarsa güzel yazar ins biran once toplarsin kendini seni cok seviyoruz
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar .... :13::13::13:
Hg cankm hayırlı cumalar
Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz

Tebrik ederim cankm Allahim sağlıkla kucağına almaui nasip etsin ins

hayırlı olsun çok sevindim..

şu hamilelik takvimlerine de bayılıyorum bak senin bebişin için ne demiş: Bebeğiniz artık kurşun kalemin arkasındaki silgi içine rahatca sığabilir.

ay masaya yattım gözlerimi kapattım kalbim hızlandı çok heyecanlandım rabbim şu mübarek günün hürmetine rabbim herkese bu güzelliği nasip etsin biz hamilelerede 9 ay boyunca hayırlı sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah :))

arkadaşım üzülme hayırlısını dile gerçekten ne desek boş ama inşallah bişey olmaz... belki toparlanıcak kesen... kanaman varmı kanaman yoksa korkma bence... düşükte kanma olmazsa olmaz çünkü

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar BAT'a Son 9 Gün... bu ay burdan geri sayım başlatarak kendime totem yapmak istiyorum yanımda olursanız sevinirim çok dua edin bana

canımmm geçmiş olsun !!

Ben iyiyim şükür, ev-iş-ders-sınav hazırlığı derken zaman akıp gidiyor

güzeller bana müsade ; öğle arası eve gidip bişeyler atıştırıp geleyim..

ah ablacım öle walla zaman akıp gidiyor. Bizde kasım sonunda tam bir yıldır denemiş olucaz.. Inşalah daha fazla beklemeden alırım bebişimi kucağıma

Afiyet olsun ablam... Gene gel bekleriz

Amin canım.. Rabbim tez zamanda bizlerede nasip ets,n sağlıklı hamişler olmayı.. sizlerede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar BAT'a Son 9 Gün... bu ay burdan geri sayım başlatarak kendime totem yapmak istiyorum yanımda olursanız sevinirim çok dua edin bana

hadi bakalım ozaman geri sayım başlasınnnn

9 ......................

:124::124::124:

nasılsınız şeker hamişler ve adayları bugün giremedim hiç.. varmı önemli bi gelişme... msa nın kırmızılar gelmedi dimi, psiko doktora gitti mi..1112 yumoşun büyümüşmü gittin mi tekrar doktora

canım şimdi geldim doktordan yumoşum büyümüş 13milim olmuş çok sewindim ya pazartesi tekrardan çağırdı hatta we hatta 7 milimlik bitane daha pıtlamış o kadar sewindim ki size anlatamam dua edin kıslar bu ay bebişim gelsin banaaaa çoooooooook mutlu oldum 2 gübdür hüsran geçti günlerim

merhaba klomen mi kullanıyorsunuz...

inşallah bebğin gelsin sana tutunsun 9 ay sonrada kucağında sen onu tut

ayyyyyyyyyyyyy teyzesinin yumoşuda büyümüüüüüüüşşşşşşşş inşallah bebiş haberinide allırız canım

inşallah bebğin gelsin sana tutunsun 9 ay sonrada kucağında sen onu tut
amin bitanem amin inşallah bu ay o bebiş bo göbişe gelmeli kocişimin doğum günü 14 kasım hediye olsun inşallah
merhaba klomen mi kullanıyorsunuz...
ewet canım klomen kullandım senin sorunun nedir canım ...?
ayyyyyyyyyyyyy teyzesinin yumoşuda büyümüüüüüüüşşşşşşşş inşallah bebiş haberinide allırız canım

senden çok umutluyum denizimmm inşallah bu ay beni teyze yapacan bende senii mik miklere başlayın dedi doktor periz yapmak yok dedii mendilimizi sallıcaz inşallah artık tey tey tteeeeyyyyyy

hoşgeldin şekerimmm
psikoma çok üzüldük ya kesenin şekli bozukmuş :26: enfeksiyonda varmış. sanırım haftaya kürtaj olucam diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…