Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy canım benim Rabbim duysun sesimizi inşallah... cansın sagol bu arada içinden geçeni söyle yarın tahmini yumurtlamanın 10.günü test yapayım mı?

hoşgeldin şekerimmm
psikoma çok üzüldük ya kesenin şekli bozukmuş :26: enfeksiyonda varmış. sanırım haftaya kürtaj olucam diyo

ayyyyyy :85: :85: canım benim ya aynı kaderi yaşadık kuzumla.. offf teselliside yokki çok üzüldüm ya..ne zaman yazdı morali nasıl umarım benim kadar etkilenmemiştir..

ayy canım benim Rabbim duysun sesimizi inşallah... cansın sagol bu arada içinden geçeni söyle yarın tahmini yumurtlamanın 10.günü test yapayım mı?

yapma bebeğim bekle birazcık daha eminim gelecek bebişlerimiz biraz daha bekle bat a ne kadar war hayatım

bende klomen kullanıyorum yarın kontrolüm var aynı yolda yürüyoruz snaırım hakkımızda hayırlısı rabbim doğru zamanda sağlıklı sıhhatli anne olabilmeyi nasib eder inşllah

inşallah 14 kasım da büyük süpriz olsun bebğim

slmmm kıslaarrrr naslsınızz
Alıntı psipsiko kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Selam kızlar biz bugün yine doktora geldik şiddetli karın ağrısı ile... Kese büyümüyor ve yapısı bozulmaya başlamış dedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde... Haftaya sanırım kürtaj olacağım ((
canımm çokk gecmiş olsunn ne desek boş RABBİM yar ve yardımcın olsunnn inş bidaki ay saglıklı bi hamilelik yasarsınn inşş
elamm sen adet oldummUU ?? merk ediyom seni bacımm hadi güzel haberler ver bizee

yapma bebeğim bekle birazcık daha eminim gelecek bebişlerimiz biraz daha bekle bat a ne kadar war hayatım

8 kasım canım benim bat.. uff beklersem ümitleniyorum çok sonra çok üzülüyorum ondan acaba erken mi yapsam diyodum.. psikoda 5 gün önce ögrenmişti..

8 kasım canım benim bat.. uff beklersem ümitleniyorum çok sonra çok üzülüyorum ondan acaba erken mi yapsam diyodum.. psikoda 5 gün önce ögrenmişti..

bebğim bence bekle erken öğrensende gec öğrensende nasılsa dokuz ay beklemıycekmısn beklemelısın bence

çok ama çok üzüldüm canım. ama sakın isyan etme. arkadaşımın bebeği 9. ayına girmişken karnında öldü. beterin beteri var. sana şu durumundan kötü olan birsürü olay yazabilirim. ama sende zaten biliyorsundur. yakın zamanda kendini toparlayıp aramıza dönmeni ve tekrar birlikte kendimizde belirtiler aramayı dilerim:)

bebğim bence bekle erken öğrensende gec öğrensende nasılsa dokuz ay beklemıycekmısn beklemelısın bence

haklısınız canım ama insanız işte.. bi işe el atsam vicdan azabı duyuyorum geçen oda degiştirdim mesela sonra ne kadra üzüldüm ya varsa bebiş bişey olsa falan diye..

haklısınız canım ama insanız işte.. bi işe el atsam vicdan azabı duyuyorum geçen oda degiştirdim mesela sonra ne kadra üzüldüm ya varsa bebiş bişey olsa falan diye..

o zmn yap canım aklında olcana gözünün önünde olur daha dikkatli olursun ben cok hayal kırıklıga ugradıgım ıcın test yapmamaya yeminliyim ondan sonucu negatifse üzülmeni istemem

canım benim geçmiş olsun.. Allahım eşine ve sana hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte..

Bosa telas yaptin bak buyumus yum yum ne guzel.
Stres cok etkiliyomus canim rahat olmaya calis.
Insallah gwlcek bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…