hoşgeldin şekerimmm
psikoma çok üzüldük ya kesenin şekli bozukmuş :26: enfeksiyonda varmış. sanırım haftaya kürtaj olucam diyo
amin bitanem amin inşallah bu ay o bebiş bo göbişe gelmeli kocişimin doğum günü 14 kasım hediye olsun inşallah
ewet canım klomen kullandım senin sorunun nedir canım ...?
senden çok umutluyum denizimmm inşallah bu ay beni teyze yapacan bende senii mik miklere başlayın dedi doktor periz yapmak yok dedii mendilimizi sallıcaz inşallah artık tey tey tteeeeyyyyyy
hoşgeldin şekerimmm
psikoma çok üzüldük ya kesenin şekli bozukmuş :26: enfeksiyonda varmış. sanırım haftaya kürtaj olucam diyo
ayy canım benim Rabbim duysun sesimizi inşallah...cansın sagol bu arada içinden geçeni söyle yarın tahmini yumurtlamanın 10.günü test yapayım mı?
amin bitanem amin inşallah bu ay o bebiş bo göbişe gelmeli kocişimin doğum günü 14 kasım hediye olsun inşallah
senden çok umutluyum denizimmm inşallah bu ay beni teyze yapacan bende senii mik miklere başlayın dedi doktor periz yapmak yok dedii mendilimizi sallıcaz inşallah artık tey tey tteeeeyyyyyy
yapma bebeğim bekle birazcık daha eminim gelecek bebişlerimiz biraz daha bekle bat a ne kadar war hayatım
8 kasım canım benim bat.. uff beklersem ümitleniyorum çok sonra çok üzülüyorum ondan acaba erken mi yapsam diyodum.. psikoda 5 gün önce ögrenmişti..
Kızlar hepinize teşekkür ederim çok saolun... Bir hafta daha bekleyelim dedi idrar yolu enfeksiyonu varken kürtaj olmaz dedi... İlaç verdi şimdi çıktık eve gidiyoruz canım çok sıkkın haliyle biraz buralarda olmazsam merak etmeyin... LorannA sana da geçmiş olsun ben kalp atışlarını duymadım hiç... Selinay sende güzel haberlerle gel inşallah... Çok istememek lazım kızlar((((
bebğim bence bekle erken öğrensende gec öğrensende nasılsa dokuz ay beklemıycekmısn beklemelısın bence
Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz
haklısınız canım ama insanız işte.. bi işe el atsam vicdan azabı duyuyorum geçen oda degiştirdim mesela sonra ne kadra üzüldüm ya varsa bebiş bişey olsa falan diye..
Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz
Kızlar hepinize teşekkür ederim çok saolun... Bir hafta daha bekleyelim dedi idrar yolu enfeksiyonu varken kürtaj olmaz dedi... İlaç verdi şimdi çıktık eve gidiyoruz canım çok sıkkın haliyle biraz buralarda olmazsam merak etmeyin... LorannA sana da geçmiş olsun ben kalp atışlarını duymadım hiç... Selinay sende güzel haberlerle gel inşallah... Çok istememek lazım kızlar((((
canım şimdi geldim doktordan yumoşum büyümüş 13milim olmuş çok sewindim ya pazartesi tekrardan çağırdı hatta we hatta 7 milimlik bitane daha pıtlamış o kadar sewindim ki size anlatamam dua edin kıslar bu ay bebişim gelsin banaaaa çoooooooook mutlu oldum 2 gübdür hüsran geçti günlerim
canım benim geçmiş olsun.. Allahım eşine ve sana hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte..
kızlar BAT'a Son 9 Gün... bu ay burdan geri sayım başlatarak kendime totem yapmak istiyorum yanımda olursanız sevinirim çok dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?