Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim coook gecmis olsun. Seni cook iyi anliyorum. Allah sabir versin. Saglikli hamileliklet bebisler nasib etsinn
Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz

Canimm gozunaydinn. İnsallah kalp atislarini da duyarsin. Bende yarin gitcem doktora. Umarim problem yoktur

ayyyyyy :85: :85: canım benim ya aynı kaderi yaşadık kuzumla.. offf teselliside yokki çok üzüldüm ya..ne zaman yazdı morali nasıl umarım benim kadar etkilenmemiştir..

canım çok iyi olduğunu sanmıorum.. Rabbim bidahakine sağlıklı bebişler nasip etsin ne diim hayırlısı bölemiş.
denizim sen ne zaman düşük yaşamıştın :26: kürtaj oldunmu yoksa vücut attımı ?:26:

KIzlar noluyoo..?? lorenaa psikooo selinaayyy noluyoo ??

Lorenanin tsh yuksek cikmias aziciks.doktora gitcekmis dahiliyeye.bebekte bisi yokmus sukur.
Psipsikonun idrar yolu ilt.cikmis .kesede gelismemis onumuzdeki hafta kurtaj olabilirmis .maalesef.hayirlisi.
Selinayda keseyi gormus normalmis hersey cok sukur

bende klomen kullanıyorum yarın kontrolüm var aynı yolda yürüyoruz snaırım hakkımızda hayırlısı rabbim doğru zamanda sağlıklı sıhhatli anne olabilmeyi nasib eder inşllah

canım benim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...teyzesi sevsin onu yaa...

Cok sagoll guzel arkadasim benim..

selinayy cok sevindim canim.. allah'im kucagina almayi nasip etsin..
Lorenamm insallah hersey yoluna girer ama canim aksatma nolur tshnin yuksek olmaz pek iyi degildir hemen baska bir doktora git.. dualarim seninle..
Psikomm canim benim herseyin hayirlisi insallah son anda supriz olurda bebegini almazlar.. insallah.. dualarimdasin bitanem.. herseyin hayirlisi..

üzgünüz biraz psiko nun kesesi gelişmemiş

evet onu okumuştum inşallah bir dahakine sağlıkla tamamına erer..

yaa bugün hava kapalı,soğuk ondan mıdır nedir duygusala bağladım ben yaaa..

şöyle 3-5 hamiş haberi gelse de havamız yerine gelse, tatlı krizine de girdim zaten habire tatlı yiyorum ufff

geçmiş olsun, Rabbim daha hayırlısını saglıklısını versin canım sakın ola üzülme hoş ister istemez üzüleceksin ama her şerde vardır bir hayır.

umarım korulacak bişey yoktur..

Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz

Güzelim seninde gözün aydın sagklıklı bir hamilelik geçirirsin inşllh :) darısı bize

Insallah canim.bati yaklasan arkadaslar ins.guzel haberlerle doner.
Benimde canim ekler cekti.isyerine yakin biyer var aradim ama kalmamiss

canım benim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...teyzesi sevsin onu yaa...

amin canım benim allah razı olsun enerjin o kadar iyiki valla mutlu oluyorum senle konuşmaktan.Çok dua ediyorum sana ve burdaki herkese

o duygusallık bende de var cnm bugun allah hayır etsın

amin canım benim allah razı olsun enerjin o kadar iyiki valla mutlu oluyorum senle konuşmaktan.Çok dua ediyorum sana ve burdaki herkese

Allah razı olsun canım.. Rabbim o güzel dualarını bir an ewel duysunda kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…