- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Canim coook gecmis olsun. Seni cook iyi anliyorum. Allah sabir versin. Saglikli hamileliklet bebisler nasib etsinnKızlar hepinize teşekkür ederim çok saolun... Bir hafta daha bekleyelim dedi idrar yolu enfeksiyonu varken kürtaj olmaz dedi... İlaç verdi şimdi çıktık eve gidiyoruz canım çok sıkkın haliyle biraz buralarda olmazsam merak etmeyin... LorannA sana da geçmiş olsun ben kalp atışlarını duymadım hiç... Selinay sende güzel haberlerle gel inşallah... Çok istememek lazım kızlar((((
Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz
ayyyyyy :85: :85: canım benim ya aynı kaderi yaşadık kuzumla.. offf teselliside yokki çok üzüldüm ya..ne zaman yazdı morali nasıl umarım benim kadar etkilenmemiştir..
KIzlar noluyoo..?? lorenaa psikooo selinaayyy noluyoo ??
bende klomen kullanıyorum yarın kontrolüm var aynı yolda yürüyoruz snaırım hakkımızda hayırlısı rabbim doğru zamanda sağlıklı sıhhatli anne olabilmeyi nasib eder inşllah
neler oloooorrrr :18:
:) ayıp mayip Allahin bildigini kuldanmi saklayayim :))
Aynen canımcım yapcak bisi yok zoraki olacahkna aşkla olsun Mantigindayim
Dünya bize güzel dimi ama
Deniz lorenaya ne olmus
KIzlar noluyoo..?? lorenaa psikooo selinaayyy noluyoo ??
Lorenanin tsh yuksek cikmias aziciks.doktora gitcekmis dahiliyeye.bebekte bisi yokmus sukur.
Psipsikonun idrar yolu ilt.cikmis .kesede gelismemis onumuzdeki hafta kurtaj olabilirmis .maalesef.hayirlisi.
Selinayda keseyi gormus normalmis hersey cok sukur
üzgünüz biraz psiko nun kesesi gelişmemiş
lorena mı?? onu bilmiyorum canım senden duydum ilk defa.. psikonun kese bozulmuş.. kürtaj olabilirmiş..((
Selam kızlar biz bugün yine doktora geldik şiddetli karın ağrısı ile... Kese büyümüyor ve yapısı bozulmaya başlamış dedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde... Haftaya sanırım kürtaj olacağım((
umarım korulacak bişey yoktur..minişim ıyı cok sukur bugun dra gıdecegım dun dr TSHmi yuksek buldu dahılıyeye yonlendırdı bıde karacıgerımde problem varmıs galıbaa... bakalım bugunku dr ne dıcek umarım kotu bısey yokturr...:44::44:
Kızlar çok şükür keseyi gördük dr normal gebelik dedi 10 gün sonra inşallah pıt pıtlarını dinleyeceğiz
evet onu okumuştum inşallah bir dahakine sağlıkla tamamına erer..
yaa bugün hava kapalı,soğuk ondan mıdır nedir duygusala bağladım ben yaaa..
şöyle 3-5 hamiş haberi gelse de havamız yerine gelse, tatlı krizine de girdim zaten habire tatlı yiyorum ufff
canım benim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...teyzesi sevsin onu yaa...
Insallah canim.bati yaklasan arkadaslar ins.guzel haberlerle doner.
Benimde canim ekler cekti.isyerine yakin biyer var aradim ama kalmamiss
sen de istanbuldasın sanırım
evet onu okumuştum inşallah bir dahakine sağlıkla tamamına erer..
yaa bugün hava kapalı,soğuk ondan mıdır nedir duygusala bağladım ben yaaa..
şöyle 3-5 hamiş haberi gelse de havamız yerine gelse, tatlı krizine de girdim zaten habire tatlı yiyorum ufff
Onun kaderi kurtajmis ilk minisinden bzm gibi(
İnsallah ikincileri aliriz kucagimiza.. Valla bebegimin kalp atislarini dusunmekten bnm kalbim durcak yakindaaa
amin canım benim allah razı olsun enerjin o kadar iyiki valla mutlu oluyorum senle konuşmaktan.Çok dua ediyorum sana ve burdaki herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?