Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım benim allah razı olsun enerjin o kadar iyiki valla mutlu oluyorum senle konuşmaktan.Çok dua ediyorum sana ve burdaki herkese

minnoşum herzaman yanındayım bunu bil senle apayrı noktalarımız var inan bana bende senle konuşurken çok mutlu oluyorum...canım benim benim de dualarım seninle ve buradaki herkesle hepinizi seviyorum canlarım benim...

canım hayırlı olsun peki belirtilerin varmıydı bizle paylaşırsan çok sevinirm canım

Saol canım bende belirti kasıklarımda batma vardı hala var adet olacağım zaman adet ağrım daha farklı olurdu o ağrım olmadı göğüslerim cok hassaslaştı dolgunlaştı hala da sızlıyorlar başka bişey olmadı bende canım

kızlar biraz önce eşim aradı ben 2 gündür çok hastayım adam farkına varmamış aradı sesin kötü gelio hastamı oldun sen dedi bana acayip sinir oldum kapattım telefonu suratına tekrar aradı actım nevar hastamı oldun dedım ne dedım sanki dıyor tepemin tasını attırdı yok birsey dedım kapattım

kırmızılar gelmedi bekliyorum bu pazar bat günüm bakalım ne olacaaaaak:44:,,her sonuca amenna...

Canım idrarda hemen çıkmayabilir. Adetinin geçmesini bekle bence. Inşallah geçer de hamile olursun:)

ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inşaallah
bacım mm egerki adet olmadıysan daha umut var demktir sıkma canııı bakimm belki de bişiler olcak sen olumsuz düşünerek etkiliyosunnn

bugün çok iyiyim kabullenince geçiyo şükür,hepinize çooook teşekkür ederim canlarım benim

ayrıca selinayy tebrikler ne güzel bu şekilde 9 ayın geçsin inşaallah,psiko canım hayırlısı olsun,üzüldüm söylenecek tek şey moralini yüksek tut belki önemsiz bir durumdur inşaallah

Saol canım aminnn inşallah rabbim o günleri de gösterir

Canim keseyi gormussun.cok sevindim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

ne alem bu erkekler yaaaa

Saol canım Allah razı olsun rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı bebekler nasip olur inşallah canım

ne alem bu erkekler yaaaa

komşumun eşi de hep gazete aldıkları yerden gazete almaya gıtmıs gazete satan cocuk sen renkli gözlü ablanın eşimisin demiş oda renklimi benım eşimin gözleri demiş şaşırmıs oda kızıyordu gozlerımın renklı mı oldugunu bılmıyormus dıe

oooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww çook fena,o da yani,kaba bir tabir ama """YUUUHH"" kusuruma bakmayın,şaşırdım

bu kadar da olmamalı

Kizlar hepimiz icin 41 ayetel kursi okudum.bebisi olmayanlara saglikla ve hayirlisiyla bebis, bebisini kaybeden arkadaslarimizada dayanma gucu ve saglikli bebisler nasip et diye duami ettim.Mubarek cuma gununde dualarimiz kabul olsun.Yoktan var eden Allah im bizlere mucizelerimizi gondersin insallah

ALLAH razı olsuuuuuuuuuunnn çok teşekkür ederim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…