senden nber
hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin....:26::26:
Cok şükür iyiyim :) sizlerle daha iyi oluyorum :))
amin canım benim allah razı olsun enerjin o kadar iyiki valla mutlu oluyorum senle konuşmaktan.Çok dua ediyorum sana ve burdaki herkese
bizlerle iyii ol tatlım ama bende grip oldumiyileşirim inşallah
Geçmiş olsun,Bol bol limon iç canım ben hep öleyapıyorum rahalaıyo beni
minnoşum herzaman yanındayım bunu bil senle apayrı noktalarımız var inan bana bende senle konuşurken çok mutlu oluyorum...canım benim benim de dualarım seninle ve buradaki herkesle hepinizi seviyorum canlarım benim...
canım hayırlı olsun peki belirtilerin varmıydı bizle paylaşırsan çok sevinirm canım
nasılsınız şeker hamişler ve adaylarıbugün giremedim hiç.. varmı önemli bi gelişme... msa nın kırmızılar gelmedi dimi, psiko doktora gitti mi..1112 yumoşun büyümüşmü gittin mi tekrar doktora
Canım idrarda hemen çıkmayabilir. Adetinin geçmesini bekle bence. Inşallah geçer de hamile olursun:)
bacım mm egerki adet olmadıysan daha umut var demktir sıkma canııı bakimmbelki de bişiler olcak sen olumsuz düşünerek etkiliyosunnn
Cok sagoll guzel arkadasim benim..
selinayy cok sevindim canim.. allah'im kucagina almayi nasip etsin..
Lorenamm insallah hersey yoluna girer ama canim aksatma nolur tshnin yuksek olmaz pek iyi degildir hemen baska bir doktora git.. dualarim seninle..
Psikomm canim benim herseyin hayirlisi insallah son anda supriz olurda bebegini almazlar.. insallah.. dualarimdasin bitanem.. herseyin hayirlisi..
Saol canım bende belirti kasıklarımda batma vardı hala var adet olacağım zaman adet ağrım daha farklı olurdu o ağrım olmadı göğüslerim cok hassaslaştı dolgunlaştı hala da sızlıyorlar başka bişey olmadı bende canım
kızlar biraz önce eşim aradı ben 2 gündür çok hastayım adam farkına varmamış aradı sesin kötü gelio hastamı oldun sen dedi bana acayip sinir oldum kapattım telefonu suratına tekrar aradı actım nevar hastamı oldun dedım ne dedım sanki dıyor tepemin tasını attırdı yok birsey dedım kapattım
kırmızılar gelmedi bekliyorum bu pazar bat günüm bakalım ne olacaaaaak:44:,,her sonuca amenna...
ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inşaallah
bugün çok iyiyim kabullenince geçiyo şükür,hepinize çooook teşekkür ederim canlarım benim
ayrıca selinayy tebrikler ne güzel bu şekilde 9 ayın geçsin inşaallah,psiko canım hayırlısı olsun,üzüldüm söylenecek tek şey moralini yüksek tut belki önemsiz bir durumdur inşaallah
ne alem bu erkekler yaaaa
Canim keseyi gormussun.cok sevindim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
komşumun eşi de hep gazete aldıkları yerden gazete almaya gıtmıs gazete satan cocuk sen renkli gözlü ablanın eşimisin demiş oda renklimi benım eşimin gözleri demiş şaşırmıs oda kızıyordu gozlerımın renklı mı oldugunu bılmıyormus dıe
Kizlar hepimiz icin 41 ayetel kursi okudum.bebisi olmayanlara saglikla ve hayirlisiyla bebis, bebisini kaybeden arkadaslarimizada dayanma gucu ve saglikli bebisler nasip et diye duami ettim.Mubarek cuma gununde dualarimiz kabul olsun.Yoktan var eden Allah im bizlere mucizelerimizi gondersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?