Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allahim dualarini kabul etsin ins kapısından bos cevirmesin yüreğine sağlık

oooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww çook fena,o da yani,kaba bir tabir ama """YUUUHH"" kusuruma bakmayın,şaşırdım

bu kadar da olmamalı

ilgisiz erkekler odunlar var yani yapcak birsey yok benım eşimde dahil odunlar çoook

Kızlar hiç isyan etmiyorum aksine dua ediyorum daha geç olup daha büyük üzüntülerde yaşayabilirdim. Ama benim hevesim kalmadı içime korku geldi ya hep böyle olursa...

Kızlar hiç isyan etmiyorum aksine dua ediyorum daha geç olup daha büyük üzüntülerde yaşayabilirdim. Ama benim hevesim kalmadı içime korku geldi ya hep böyle olursa...
Korkma canim yaa hp boyle olcak diye bisey yok.Hamile kalabiliyorsun bak ne guzel.dua et bol bol.Allah im bundan sonrasi icin bana saglikli ve hayirlisini nasip et de.

Bilmiyorum duygularım karmakarışık...
Boyle bi surecin olacak tabiki canim , hemen toparlanamazsin.Insallah hersey yoluna girecek , bizler buradayiz dwstek icin.Kisa surede ins.kafani toparlarsin.Biraz zaman gerek.beklemenin ne demek oldugunu ben cok iyi anladim bu surecte

Amin cnm.
Dilketini merak ettim bugun hic girmedi.kirmizilari gorup uzuldumu yoksa
Canim görüştüm ben faceden gelmis kırmızıları ve keyfi yokdu sanırım biraz uzak kalmak istedi girmedi ondan yarin doktora gitcek ins sorunsuz gecer ve güzel haberler verir :))
Bilmiyorum duygularım karmakarışık...

Canim ilk bebeklerde bu tür olaylara sık rastlaniyor ins sağlıklı sıhhatli geçireceğin gebelikler senle olur ve karamsar düşünme hic lütfen

Yani beklemek zor... Kürtaj olayı korkutuyor... Genel anestezili ama korkuyorum yinede... Sonrasında yine uzun süre beklemekten korkuyorum ((((

ohhhh bacımm sevindim adet olmadıgına inş 9ay olmazsınn hadi inş hayırlı güzel haberle gelirsin seviniriz bizde bacımm
Saol canım aminnn inşallah rabbim o günleri de gösterir

aminnn ALLAH razı olsun duaların kabul olur inş agzına yüregine saglık balımm
Allahim dualarini kabul etsin ins kapısından bos cevirmesin yüreğine sağlık
balımm sen nasılsın bakimm

bitanemmm gecmiştede yazdım tekrar yazayım istedim tekrar gecmişolsun bacımaa inş ikiz alırsın kucagınaa bu günleri unutrsun bacımmm
bu arada herkeze slmmmmm gec oldu ama temiz olduu heee

Nasıl bir işlem biraz bilgi verirmisin canım bir de neden 4 kez yaşadın bu acıyı

kuzumm ne ögrenmek istiyorsan sor elimden geldigince yardımcı olmaya calışırım biz korunuyoduk nasıl oluyodu bilmiyorum 1 yılda 2 kürtajım oldu zıpladım sogan kabugu içtim yükseklerden salladım kardesime anneme belime bastrdım ve daha pek çok şeyy ama düşmedi igne dahi vuruldum galiba yanlış hatrlamıyorsam diprol adet sökücüydü sonra gittim kürtaj oldum seni korktmk istemem ama önce 1 koluna bide vajinaya igne yapılıyo uyuşması için osnra dr alıyo uzun sürmüyo cabuk bitiyo cok hafif hissediyosun acı olmuyo sonra hemn kalkmıyosun dinlendiriyolar başın çokk dönüyo birde cok üşüyosun üstüne bişi al egerki gittigin yerde bişi yoksa evden sen götür küçük bi battaniye sakınn kendini üşütmee birde iyi dr sec içinde parca kalmamasına cok dikat ett bu önemli ALLAH önce sabır sonra kolaylık versin canım

kızlar adete 6 gün kala ovulasyon testim böle.ben tekrar mı yumurtluyorum ?

kısss bacım adetine yaklaşmışsın sen hamiş olmayasın 6 gün kala yumurtlama olmaz ki acaba ben mi yanlş biliyom ki diger kıslar cvp verirler inş hamişsindir kuzumm

Gittiğim doktor çok iyi bir doktor hastane ona keza... Genel anestezi yapacağız dedi doktor.. Şimdi ne kadar korunmak gerekiyor ve kürtajdan sonra çok ağrısı oluyor mu insanın benim kan değerlerim şuanda çok düşük... Belki kan verme olabilir dediler idrar yolu enfeksiyonu geçmeden kürtaj yaparsak rahime mikrop bulaşır dedi antibiyotik aldık aslında bir haftada mucizevi bir büyümede olabilir kanaman yok neticede dedi ama benim hiç hiç hiç umudum yok kendimi hazırladım kürtaja... Sonrasında çok kanama oluyo mu ağrı oluyor mu

dr iyiyse güzel ben özele gitmiştim özelde aldrmıştım sen dr nu dinle balım inş saglıklı bi büyme olurda bebegin seninle kalır umudunu yitrmee sakınn bol bol dua et bide fazla meyva ye bol bol 40 gün kanaman olur ilşkide yasak agrı kesici veriyolar agrın olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…