Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Saol canım teşekkür ederim...

Hamis olabilirsin cnm.
Ilac kullaniyorsan yanlis cikar bi de o var.
Peki yum yum da pozitifi gordun mu bu ay, ondan sonra mi yaptinntestini

bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama zamanını yakaladım çok şükür.
ilaç falan bişi kullanmıyorum.ağrı kesici bile yok bünyemde anla işte.
ben ayın 22 sinde yumurtladım.testide bugün yaptım.
inşallah hamileyimdir.hayırlısıysa.

aynı gün yumurtlamışız ve yumurtlamadan 10 gün sonra benimde belirgin ikinci çizgi çıktı :) merak ettm şimdi senide :)

ohhhh bacımm sevindim adet olmadıgına inş 9ay olmazsınn hadi inş hayırlı güzel haberle gelirsin seviniriz bizde bacımm
hadi bakalım son 2 gün bi bakmışsın sizi teyze yapmışım son dakikaa gönül ister ama takdir-i ilahi herşeye razıyım,hazırladım kendimi,çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun,

O zaman hamis olma ihtimalin yuksek cnm.
Hayirlisi ile guzel haberini verirsin ins.

kızlar daha erken değil mi,döllenme en az 12 gün sonrası belli etmiyor mu testlerde? boşuna ümitlenmeyin diye söylüyorum yanlış anlamayın sakın

Minikbebişim... Allah sanada bebeğinede sağlık versin.. Minikimin arkadaşının annesi

Kuşum ben de geçmişi okuyodum senin kürtaj falan yazdığını görünce dedim noluyo...cnm bak 1 hafta daha bekle bakalım Allahtan umut kesilmez belki büyür, tamam kendini kesin büyüyecek diye şartlama ama çok da karamsar olma Rabbim bebişi verdi bi mucize olarak, belki bi mucizeyle kucağına da verecek. nolur üzülme, kaç gündür aklımdan çıkmıyosun valla...

Saol canım teşekkür ederim...
nedemk bacım azda olsa yardım cı olduysam sevinirim
inş hadi bakalım güxel haber bekliyoz senden balımm
hadi bakalım son 2 gün bi bakmışsın sizi teyze yapmışım son dakikaa gönül ister ama takdir-i ilahi herşeye razıyım,hazırladım kendimi,çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun,

oyyy oyy inşşşşşş bidenemm halay cekeriz vlla hoppaaa

iyi akşamlar kızlar;

Benim regl dün bitti. Bu ay yine ovulasyonu takip edicem ama iki günde bir de ilişki düşünüyorum. Bu ay da böyle denicem. Bakalım tutcak mı. Bir taraftan da yirmilik dişimi çektirmem gerekiyor. Çektirmem 1-2 haftayı bulur. O arada hamile kalırsam sakıncası olur mu ki? Diş çektirdikten sonra mı denemeye başlasak. Ne dersiniz?

oyyy oyy inşşşşşş bidenemm halay cekeriz vlla hoppaaa

haydiiiiiiiii hoppaa teeeey teeeyy teeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

wwwaayyy beeee kafayıı yedim galiba ben
çok tatlısın canım yaaaa seni bir ayrı seviyorum,yyaaaa elaaaam a ne oldu dilketin,bunlar son durumu haber verdiler mi?

haydiiiiiiiii hoppaa teeeey teeeyy teeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

wwwaayyy beeee kafayıı yedim galiba ben
çok tatlısın canım yaaaa seni bir ayrı seviyorum,yyaaaa elaaaam a ne oldu dilketin,bunlar son durumu haber verdiler mi?

lililllllllliiiii hadiii yandannn olmadıı sagdannn tşk ederim bacımm bnde seni sizleri cok seviyomm bidenemm elamda hala adet olmamışş hopaaaaa onadaaa soldannnn amanin amaninn tey teyyy kıss bacım boş verr bnde sıyırdım hadi toptan sıyırmayaa hopppaaaaa dilketini unuttum vlla duymasın aıp olcakk :18:

Yani beklemek zor... Kürtaj olayı korkutuyor... Genel anestezili ama korkuyorum yinede... Sonrasında yine uzun süre beklemekten korkuyorum ((((
Çoğunluk beklemiyo canim kürtajdan sonra hemen tutuyo rahim kendini toplayinca bunlari düşünme artik kendine zarar verirsin

Iim canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…