Saol canım teşekkür ederim...dr iyiyse güzel ben özele gitmiştim özelde aldrmıştım sen dr nu dinle balım inş saglıklı bi büyme olurda bebegin seninle kalır umudunu yitrmee sakınn bol bol dua et bide fazla meyva ye bol bol 40 gün kanaman olur ilşkide yasak agrı kesici veriyolar agrın olunca
kızlar adete 6 gün kala ovulasyon testim böle.ben tekrar mı yumurtluyorum ?
Hamis olabilirsin cnm.
Ilac kullaniyorsan yanlis cikar bi de o var.
Peki yum yum da pozitifi gordun mu bu ay, ondan sonra mi yaptinntestini
bu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama zamanını yakaladım çok şükür.
ilaç falan bişi kullanmıyorum.ağrı kesici bile yok bünyemde anla işte.
ben ayın 22 sinde yumurtladım.testide bugün yaptım.
inşallah hamileyimdir.hayırlısıysa.
hadi bakalım son 2 gün bi bakmışsın sizi teyze yapmışım son dakikaaohhhh bacımm sevindim adet olmadıgına inş 9ay olmazsınnhadi inş hayırlı güzel haberle gelirsin seviniriz bizde bacımm
aynı gün yumurtlamışız ve yumurtlamadan 10 gün sonra benimde belirgin ikinci çizgi çıktı :) merak ettm şimdi senide :)
O zaman hamis olma ihtimalin yuksek cnm.
Hayirlisi ile guzel haberini verirsin ins.
Minikbebişim... Allah sanada bebeğinede sağlık versin.. Minikimin arkadaşının annesi
kızlar daha erken değil mi,döllenme en az 12 gün sonrası belli etmiyor mu testlerde? boşuna ümitlenmeyin diye söylüyorum yanlış anlamayın sakın
nedemk bacım azda olsa yardım cı olduysam sevinirimSaol canım teşekkür ederim...
inş hadi bakalım güxel haber bekliyoz senden balımmbu ay ovulasyon testi kullandım.yumurtlama zamanını yakaladım çok şükür.
hadi bakalım son 2 gün bi bakmışsın sizi teyze yapmışım son dakikaagönül ister ama takdir-i ilahi herşeye razıyım,hazırladım kendimi,çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun,
nasıldı çizgi.bende onu merak ettim.benimksi gibi ikisi birbirine yakın mı?
oyyy oyy inşşşşşş bidenemm halay cekeriz vlla hoppaaa
canım ben hiç anlamıyorum ki.ben tekrar yumurtluyorum diye düşündüm.dediğin gibide olabilir.
haydiiiiiiiii hoppaateeeey teeeyy teeeeeeeeeeeeeeeeeyyy
wwwaayyy beeee kafayıı yedim galiba ben
çok tatlısın canım yaaaa seni bir ayrı seviyorum,yyaaaa elaaaam a ne oldu dilketin,bunlar son durumu haber verdiler mi?
Çoğunluk beklemiyo canim kürtajdan sonra hemen tutuyo rahim kendini toplayinca bunlari düşünme artik kendine zarar verirsinYani beklemek zor... Kürtaj olayı korkutuyor... Genel anestezili ama korkuyorum yinede... Sonrasında yine uzun süre beklemekten korkuyorum((((
ohhhh bacımm sevindim adet olmadıgına inş 9ay olmazsınnhadi inş hayırlı güzel haberle gelirsin seviniriz bizde bacımm
aminnn ALLAH razı olsun duaların kabul olur inş agzına yüregine saglık balımm
balımm sen nasılsın bakimm
bitanemmm gecmiştede yazdım tekrar yazayım istedim tekrar gecmişolsun bacımaa inş ikiz alırsın kucagınaa bu günleri unutrsun bacımmm
bu arada herkeze slmmmmmgec oldu ama temiz olduu heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?