- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Çoğunluk beklemiyo canim kürtajdan sonra hemen tutuyo rahim kendini toplayinca bunlari düşünme artik kendine zarar verirsin
Iim canım sen nasılsın
şükürr iyim bacım doktorları izliom bende napim sıkıldım
Diğer konulardan birinde senin gibi bata çok az kala çift çizgi görenler hamile olmuşlar diye okumuştum. İnşallah sen de hamilesindir.
Bosa telas yaptin bak buyumus yum yum ne guzel.
Stres cok etkiliyomus canim rahat olmaya calis.
Insallah gwlcek bebislerimiz
kız gelsene yamacıma, yemek yiyordum yeni geldim
kızzzz ewlilik yıl dönümlerimiz aynı heyoooo yeni farkettim bende bebeğim ohh kocişlerimize aynı anda kavuşmuşuz bebişlerimizede inşallah birlikte kawuşuruz
Canlarımm hani şu kasıkta batma durumu var ya. Hamiş arkadaşlar bunun nasil bişey olduğunu söyleyebilir mı?
Yani gaz sancısı gibi bişey mi, yoksa böyle sızı gibi iğne batıyomuş gibi inceden bişey mi?
inşallah canım Rabbim bizi daha fazla bekletmez
Canlarımm hani şu kasıkta batma durumu var ya. Hamiş arkadaşlar bunun nasil bişey olduğunu söyleyebilir mı?
Yani gaz sancısı gibi bişey mi, yoksa böyle sızı gibi iğne batıyomuş gibi inceden bişey mi?
Canim herkeste tam ayni seklde olmayabilir ki. Yoksa süphen mi vaaar
Ya biz bi süre ertelemeye kadar verdik bebek fikrini. Ama bu ay çalışma olmuştu bikaç kez. Acaba diyorum vazgeçtim takmadım diye tuttu mu ne oldu
hayırlısı olsun cnm ama belirtilere takma değişiyo sonuçta...bende hiçbir şey yoktu mesela...
Hc mi belirtin yoktu yawrucum senin biz hep belirti ariyoruz ama bu ay bende aramicam
Hc mi belirtin yoktu yawrucum senin biz hep belirti ariyoruz ama bu ay bende aramicam
cnm ben battan 3 gün önce çok yoğun temizlik yapmıştım tüm evi nokta bırakmadan temizledim. belim, sırtım, bacaklarım agrıyodu...ama adet günüm ve sonrasındaki gün de dahil feci kasık ağrım vardı aynı adet sancısı gibi... yok göğüs ağrısı yok kirpik kaş karışması yok bulantı yok bilmem ne olmadı yani öyle belirtiler... aramayın tabi belirti ya ben her ay yok kasık ağrım var yok midem bulantı yok kokulara karşı daha duyarlıyım diyip diyip hamileyim sanıyodum...
Sen kac ay bekledikten sonra hamis kaldin hayatim we tedawi gordun mu hic
yok bebeğim Allaha şükür tedavi olmadım, ben çok beklemedim 3 ay sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?