Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bosa telas yaptin bak buyumus yum yum ne guzel.
Stres cok etkiliyomus canim rahat olmaya calis.
Insallah gwlcek bebislerimiz

bitanem stres hemde çok yaptım doktorum sen hamile kalabileceklerin en başındasın dedi öyle insanlar geliyoki senin yaşında ama menepoza girmiş we çocuk istiyo buna çözüm arayanlar war sen elbette kalacaksın hamile dedi çok rahatladım

Canlarımm hani şu kasıkta batma durumu var ya. Hamiş arkadaşlar bunun nasil bişey olduğunu söyleyebilir mı?
Yani gaz sancısı gibi bişey mi, yoksa böyle sızı gibi iğne batıyomuş gibi inceden bişey mi?

cnm bende kasık ağrısı vardı daha çok, arada kesik kesik batmalar oluyodu...

inşallah canım Rabbim bizi daha fazla bekletmez

bu aydan umutluyum bitanem inşallah gelecek bebeğim benim 19 unda sat tarihim bat tarihimde 17 si ile 19 una kadar beklicem hatta 20 sine kadar beklicem bakayım ne olcak umarım kırmızıları 9 ay görmem yum yumlar büyümekte daha ama doktorum mik miklere başlayın dedi pazartezi iğne olurum büyük ihtimal mendilimi benimde sallıcaz kızlar halay çekicez halayyyy teyyy teyyy ttteeeeeeeeyyyyyy :92::92::92::124::124::124:

Canim herkeste tam ayni seklde olmayabilir ki. Yoksa süphen mi vaaar

İyi akşamlar kızlar
bakıyorum heyecanlar başlamış hadi hayırlısı :)
Kırmızılar gelmesin 9 ay :))

Hc mi belirtin yoktu yawrucum senin biz hep belirti ariyoruz ama bu ay bende aramicam

cnm ben battan 3 gün önce çok yoğun temizlik yapmıştım tüm evi nokta bırakmadan temizledim. belim, sırtım, bacaklarım agrıyodu...ama adet günüm ve sonrasındaki gün de dahil feci kasık ağrım vardı aynı adet sancısı gibi... yok göğüs ağrısı yok kirpik kaş karışması yok bulantı yok bilmem ne olmadı yani öyle belirtiler... aramayın tabi belirti ya ben her ay yok kasık ağrım var yok midem bulantı yok kokulara karşı daha duyarlıyım diyip diyip hamileyim sanıyodum...

Hc mi belirtin yoktu yawrucum senin biz hep belirti ariyoruz ama bu ay bende aramicam

Canım bir kişinin iki hamileliği bile birbirinden farklı olabildiğinden her kişinin apayrıdır.benim de oğlumda baştan hiç belirtim olmamıştı 7_8 haftalarda biraz bulantı olmuştu kusmadın bile o kadar

Sen kac ay bekledikten sonra hamis kaldin hayatim we tedawi gordun mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…