Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Coo guzel canim ya bizede bu ay insallah bebislerimiz gelir cok istiyorum bu ay olsun diye esimin dogum gunu bu ay ona supriz yapmak cok istiyorum

hamişlerin duası makbuldür cnm, yine hamiş kızlarla toplanıp ayetel kürsi okuyalım bu hafta da...çok istiyorum ben de bebişimin arkadaşları gelsin çabucak...

kızlar benim reglim bu ay çok farklı oldu,ve bitmek bilmiyo,ovu. testine başlıycam bitsin diye bekliyorum,bat dan beş gün erken geldi,
normalde direkt kanamayla başlar,bu sefer kahverengi lekelenmelerle başladı,normalin çok üzerinde kanamam oldu,ne ped yetişti, ne üst baş kaldı o derece...şimdi de kanamam bitti ama siyahımsı kahverengi akıntı devam ediyo...daha önce başınıza geldi mi böyle bişey,
ve bu durumda ovu. testi yapmaya başlayayım mı ne dersiniz?(testteki tabloya göre yarın başlamam gerekiyor)

hamişlerin duası makbuldür cnm, yine hamiş kızlarla toplanıp ayetel kürsi okuyalım bu hafta da...çok istiyorum ben de bebişimin arkadaşları gelsin çabucak...

Ayy bebegim cok sewinirim gercekten duanizi benden eksik etmeyin arkadaslardanda tabikide bebislerinize arkadas sizi teyze yapmak cok istiyorum artik

Arkadasim korkma insallah kurtaja gerek kalmaz kalirssda hic birsey hatirlamiyorsun seni hemen bayiltiyorlar 15 dk icinde hersey bitiyor...bende dusukten dolayi kurtaj oldum (( uyandiginda agti falanda cok hafif oluyo adet sancisindan da az yani benim 10 gun kanamam olmustu sanirim... tam 40.gun adet oldum bunu cok iyi hatirliyorum...13+1 haftalikken kurtaj oldgm icin dr 3 ay korunmqya calis demisti.. sadece ruhun cok aciyor... fiziki bir seg yok yani...

amaaaaan abla gttıkce tukenyorum sankı yok dyorum bazen napyon tgce sakın ol hrsey allhtn ama yuregm dnlemyo abla

amaaaaan abla gttıkce tukenyorum sankı yok dyorum bazen napyon tgce sakın ol hrsey allhtn ama yuregm dnlemyo abla

Canim olacak hepimiz bigun bizde anne olacaz ümidimizi hic bi zaman yitirmicez ewet karamsarliga cok dusecez aglicaz yipratacaz kendimizi ama gene biz bizi kendimize getirecez we ilerde bizimde olacagina inanacaz bitanem

anlıyorum seni ben de dün aynı böyleydim biliyosun,teselli etmeyeceğim,,içimden geceni söylüyorum sadece ,ümit kesiliyo o an da ama iyiki inançlıyız,çabuk toparlıyoruz inşallah,yarın inşaallah gececek,bugün azcık üzül ama ümitsizliğe düşerek değil,tükenmek yok zor ama beraber atlatalım inşaallah,

üzüldüm yine uykum geldi eşimle de dargınız,canım çok sıkkın ihtiyaç dışı çok muhabbetimiz yok,adet olacağım, su beste yapan arkadaşlar nerde bu dertle ben yapacağım şimdi

bahçelerde maydonoz
gel bize bazı bazı

leyyyyyyllaaaaaaaaaa leeeeyylaa böyleyim bugün

Canim olacak hepimiz bigun bizde anne olacaz ümidimizi hic bi zaman yitirmicez ewet karamsarliga cok dusecez aglicaz yipratacaz kendimizi ama gene biz bizi kendimize getirecez we ilerde bizimde olacagina inanacaz bitanem

bılıyomusun aglıyamyorum sustum esım anlatıyo dnlemyorum esıme daha demedm gercı pek kafaya takmyorum ama bı sorun yokken ndn olmuyo anlamyorum suan varya sankı dunyada bıtek bn varım kmse yok ne yapcnı blmyen bırı gbıyım aglmk ıstyorum ama bgun aglıyamyorum bzen dyorum tgce kndıne gel elbet olcak ama bazende ole bsey oluyokı sankı hc olmcak sankı kısır olcm herkese ozencem gbı seytann oyununa gelıyorum ama su yonumu cok sevıyorum asla ısyan etmyorum sadece bgunume sukredyorum esıme sukredyorum ıykı o var hayatım da ......... bazende aklımda hep szler oluyosunuz bk dyorum bole olmasaydı bu guzel kalplı ınsanları tanımcaktım snra dyorum amaaaaaaaaaaaaan ennde sonunda o bebek benm olcak VE ASLA PES ETMCEM.........PAZARTESI TEDAVM BASLICAK ALLHN IZNYLE

ABLA ESINLE NDEN DARGNSInkı barısamdn bı turlu nldukı

canım mesajını alıntılarda gördüm,okumaya başlayınca eyvah dedim,sonra sadece bir ihtimal olduğunu görünce rahatladım.Moralini bozma canım,iyi düşün,stres çok zararlı gerçekten.inşallah gerek kalmaz böyle birşeye,Allahım yardımcın olsun,büyüsün inşallah bebeğin,

ABLA ESINLE NDEN DARGNSInkı barısamdn bı turlu nldukı

tek başına yaşar,eve gelir sadece kendinden sorumlu,kimse rahatsız etmesin o yorgun,hasta ebe gibi,ben de empati yapması için aynı hareketi ona yapıyorum,ama yapımd a yok çok zoruma gidiyo sorma ,1 hafta oldu arada ne oldu diyor ben hiç bişey diyorum kendi farketsin diye ama nerdeeeeeee,6 yıl bu huyu beni yordu,çocukla da hep ben ilgileniyorum,iş,ev,çocuk, bir de bu bazen birikim insanı yoruyo o anları yaşıyorum galiba ama cidden zoooooooooooooooooooooooor

Kızlar moralinizi bozup ümidinizi kesmeyin 1 yıldan uzun süredir bekleyen var mı bilmiyorum ama uzun yıllar sebepsiz bekleyenleri unutmayalım. Kafanıza çok takıp her an acaba olacak mı düsüncesi bile geciktirir gebeliği oluruna bırakıp belirti düşünneden bat ın geçmesini bekleyin. hastanelerde görüyorum habersiz hamile kalanları biz çok takıyoruz kızlar

Zaten ruhun yaralanınca iyileşmesi daha zor sanki (((((((((
Kızlar hepiniz çok saolun çok teşekkür ederim desteğiniz için bunu yaşayan çok insan varmış bir topic buldum orda okudum... Hepsinin korunma dönemi bitince iki ay içinde yawrusu olmuş yine bende kendimi toparlayınca sahalara döneceğim ama şuanda çok canım acıyor... Çok tarifsiz bi acı içimden bişey söküyorlar sanki nefes alamıyorum... Ağlayıp rahatlıyorum (((

Herşeyin hayırlısı...
canım sonlanırsa da yıpratma kendini ilk hamileliklerde bu çok oluyor.benim ilk ikisi boş gebelikti sonra oğlum oldu.ve düşün bebek yok en azından kötü bir tecrübe ama...
doğuma gidecekken bebeğini kaybedenler var.moralini yüksek tutmaya calıs.
bu arada kac mm kese tam olarak kac haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…