- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Coo guzel canim ya bizede bu ay insallah bebislerimiz gelir cok istiyorum bu ay olsun diye esimin dogum gunu bu ay ona supriz yapmak cok istiyorum
hamişlerin duası makbuldür cnm, yine hamiş kızlarla toplanıp ayetel kürsi okuyalım bu hafta da...çok istiyorum ben de bebişimin arkadaşları gelsin çabucak...
Gittiğim doktor çok iyi bir doktor hastane ona keza... Genel anestezi yapacağız dedi doktor.. Şimdi ne kadar korunmak gerekiyor ve kürtajdan sonra çok ağrısı oluyor mu insanın benim kan değerlerim şuanda çok düşük... Belki kan verme olabilir dediler idrar yolu enfeksiyonu geçmeden kürtaj yaparsak rahime mikrop bulaşır dedi antibiyotik aldık aslında bir haftada mucizevi bir büyümede olabilir kanaman yok neticede dedi ama benim hiç hiç hiç umudum yok kendimi hazırladım kürtaja... Sonrasında çok kanama oluyo mu ağrı oluyor mu
hayırlı akşamlar kızlaaaarbu arada elaaaam ne yaptın canım merak ettim seni?
gelmeye baslıyo adetım
uuuuffffffffffffffffff hadi elele tutuşalım aralığı bekliyelim ,ama belli olmaz daha tam sökülmedi adetin ümidimizi yitirmeyelim dimi? olmazsa da ALLAh sağlık sıhhat versin inşaallah canıııııııım
amaaaaan abla gttıkce tukenyorum sankı yok dyorum bazen napyon tgce sakın ol hrsey allhtn ama yuregm dnlemyo abla
amaaaaan abla gttıkce tukenyorum sankı yok dyorum bazen napyon tgce sakın ol hrsey allhtn ama yuregm dnlemyo abla
Canim olacak hepimiz bigun bizde anne olacaz ümidimizi hic bi zaman yitirmicez ewet karamsarliga cok dusecez aglicaz yipratacaz kendimizi ama gene biz bizi kendimize getirecez we ilerde bizimde olacagina inanacaz bitanem
üzüldüm yine uykum geldi eşimle de dargınız,canım çok sıkkınihtiyaç dışı çok muhabbetimiz yok,adet olacağım, su beste yapan arkadaşlar nerde bu dertle ben yapacağım şimdi
bahçelerde maydonoz
gel bize bazı bazı
leyyyyyyllaaaaaaaaaa leeeeyylaa böyleyim bugün
canım mesajını alıntılarda gördüm,okumaya başlayınca eyvah dedim,sonra sadece bir ihtimal olduğunu görünce rahatladım.Moralini bozma canım,iyi düşün,stres çok zararlı gerçekten.inşallah gerek kalmaz böyle birşeye,Allahım yardımcın olsun,büyüsün inşallah bebeğin,Gittiğim doktor çok iyi bir doktor hastane ona keza... Genel anestezi yapacağız dedi doktor.. Şimdi ne kadar korunmak gerekiyor ve kürtajdan sonra çok ağrısı oluyor mu insanın benim kan değerlerim şuanda çok düşük... Belki kan verme olabilir dediler idrar yolu enfeksiyonu geçmeden kürtaj yaparsak rahime mikrop bulaşır dedi antibiyotik aldık aslında bir haftada mucizevi bir büyümede olabilir kanaman yok neticede dedi ama benim hiç hiç hiç umudum yok kendimi hazırladım kürtaja... Sonrasında çok kanama oluyo mu ağrı oluyor mu
ABLA ESINLE NDEN DARGNSInkı barısamdn bı turlu nldukı
Zaten ruhun yaralanınca iyileşmesi daha zor sankiArkadasim korkma insallah kurtaja gerek kalmaz kalirssda hic birsey hatirlamiyorsun seni hemen bayiltiyorlar 15 dk icinde hersey bitiyor...bende dusukten dolayi kurtaj oldum(( uyandiginda agti falanda cok hafif oluyo adet sancisindan da az yani benim 10 gun kanamam olmustu sanirim... tam 40.gun adet oldum bunu cok iyi hatirliyorum...13+1 haftalikken kurtaj oldgm icin dr 3 ay korunmqya calis demisti.. sadece ruhun cok aciyor... fiziki bir seg yok yani...
Kızlar hepiniz çok saolun çok teşekkür ederim desteğiniz için bunu yaşayan çok insan varmış bir topic buldum orda okudum... Hepsinin korunma dönemi bitince iki ay içinde yawrusu olmuş yine bende kendimi toparlayınca sahalara döneceğim ama şuanda çok canım acıyor... Çok tarifsiz bi acı içimden bişey söküyorlar sanki nefes alamıyorum... Ağlayıp rahatlıyorumcanım mesajını alıntılarda gördüm,okumaya başlayınca eyvah dedim,sonra sadece bir ihtimal olduğunu görünce rahatladım.Moralini bozma canım,iyi düşün,stres çok zararlı gerçekten.inşallah gerek kalmaz böyle birşeye,Allahım yardımcın olsun,büyüsün inşallah bebeğin,
Selam kızlar biz bugün yine doktora geldik şiddetli karın ağrısı ile... Kese büyümüyor ve yapısı bozulmaya başlamış dedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı birde... Haftaya sanırım kürtaj olacağım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?