Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım6+5 de kese 23mm di dün ölçmedi küçük hala dedi eşimde dedi ne kadar bebek olmalı içinde sizin haftanıza göre en az 5mm olmalı bir fasulye kadar olmalı içinde dedi yolk sac var ama yapısı bozuluyor gibi gözüküyor dedi böyle durumlarda bebek yok diyemeyiz sadece görülecek boyuta gelmeden ölmüş diyebiliriz dedi ama Allah tan umut kesilmez haftaya tekrar bakalım çok öyle gelişen varama bu sadece ihtimal umudunu yüksek tutma dedi böyle işte

günaydın kızlar bugun bat gunum sabah ılk ıdrarımla test yaptım sılık cizgı hemen cıktı adet agrılarım olurdu suan yok goguslerım patlayacak durumda ne olur dua edın banada cok ıhtıyacım var

günaydın kızlar bugun bat gunum sabah ılk ıdrarımla test yaptım sılık cizgı hemen cıktı adet agrılarım olurdu suan yok goguslerım patlayacak durumda ne olur dua edın banada cok ıhtıyacım var

hakkında hayırlısı olsun canım,inşaallah 9 ay boyunca seninle olur

bu arada günaydın kızlaaaaaar nasılsınızz?

Allahim sağlıklı sıhhatli kucagina almayi nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bide hissetinmi hiç

Afferin canim vebim vizde oyle olmuyo muyuz saniyosun beb doktoruma psikolehim bozuldu artik bile dedim. Ama olacak hepimixin buna inan

günaydın...

tembel hanımlar kalkmadınız mı daha

günaydın operacım, hiç tembel değilim valla çokkktaaannn kalktım koltuklarımı bile sildim :)

Gunaydinnnn cumletennn kizlar :)

günaydınnnnnnn

günaydın cnm, hadi hayırlısııııı...

günaydıınn kızlarrrr nasılsınızzz... kimse varmııııııııııııııııııı..........

hayırlı günler kızlar ,muhtemelen bu son mesajım ne kadar etkilemiyo desemde bu iş uzun zamandır beni yıprattı,kendimi toparlayamıyorum ve gittikçe daha karmaşık bir hal alıyo,bir kaç ay ara vermeyi planladım bu arada yüksek lisans yapmaya karar verdim sınavlara gireceğim,derslere vereceğim kendimi dün gece çok düşündüm yok desem de bu duruma bayaaa takıyorum,teşhis açısından elimden geleni yaptım sıra psikolojik olarak rahatlama da,burayı çoook seviyorum sizleri çooooook seviyorum,ama olmuyo biraz uzaklaşıp toparlanmam lazım,

bilerek ya da bilmeyerek kalbinizi kırdıysam,herhangi bir hatam olduysa kusuruma bakmayın,hakkınızı helal edin..... her zaman dua edeceğim inşaallah,dualarınızda da olmak isterim,eğer hamile olursam buraya yazacağım inşaallah,,,,

bunu gerçekten yapmak zorundayım azcık dinleneceğim,TOPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞİİİİİİİİİM SİZİ SEVİYORUM HOŞÇAKALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN..

napıyon canım nasılsınnn.. bebiş nasılll....

p.tesi günü kontrolüm var cnm, çok şükür iyiyiz şimdilik mide bulantılarım arttı bu ara, çok sık acıkıyor minişim, eskiden 3 günde zar zor yediğim yemeği şimdi 1 günde yiyorum, tombul bi anne olmasam iyidir...sende durumlar nasıl? tsh mı yüksek çıktı? öyle hatırlıyorum sanki...

hakkında hayırlısı olsun cnm, asıl sen hakkını helal et bak topiği açtın topladın bizi buraya...arada bi ses ver ama yaaa, hepten kaybolma...dua edecem sana çok cnm, sende bizi unutma dualarında...yüksek lisans kafa dağıtmak için çok iyi ama aşırı yorucu bi süreç seni bekliyo...ben tezimi yazarken yaşamıyo gibiydim haftada maksimum 2-3 saat uyurdum düşün yani...ama bu fikirden de uzaklaşırsan belki bebiş stressiz ve daha çabuk gelir...öpüyorum cnm...

Hey heeeyyyyyyyyyyyyy

Bu göbişe bebiş ol gellll
Ellere nisbet gönlüme kısmet
ölümüne benim ol gel..

Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
Bu yumoşa demir al geelll
Göbişimi doldur, şu başımı döndür,
yuvamıza neşe ol gell

Sipoşu körüklüyiver öpücükle
Yumoşuda körükleyver bi azimle,
Dünyaya gelivericen bak bu gidişle
Yumoşu dişle göbişime gel....

Geli geli geliver tam sekerek lo
boğazına dursun mikmikler..
kahpe felek bana yaptı kelek lo
göbişime girsin artık bebek..

Son düzenleme:

ayy bayildimm canim ne guzel birsey:)

Ginaydin kizlar nasilsiniz bakalim

günaydın cnm, iyidir senden naber?

merhabaaa güzelllerrrrrrr :124::124::124:

merhaba şekerim...

süperrrrr yakalamışsın eski formunu :)))

Son düzenleme:

evet canım dun drdaydımmm... dahılıyeye gıttım gosterdım karacıger degerim 46 oldugu ıcın yaglı yemeklerden uzak durmam ıcın dıyet verdı ama yınede hersey serbest dedı... karacıger degerı bızım ıcın onemlı degıl ama dedi TSH degerın fazla olmasada bıraz yuksek dedı bızım ıcın onemlı olan hormonlar dedı ve dusuk dozda hormon ılac tedavısıne başlattı 1 ay sonra gel kanda tekrar TSH ya bakalım ayrıca hepatıt C yede bakalım dedı daha sonra ultrasonografı ıstedı bogazımdan suphelendı gıttı cekıldım ufak buyuklukte nodul cıktı... ama ıyı huylu oldugunu dogumdan sonra gelıp tekrar kontrol edeceklerını soledı... bu gibi şeylerin bebege zararı yokmuş içim rahatladı... bızım ıcın hormon degerın onemlı umarım onemlı bıseye gerek kalmaz dedı bıraz tırstım:44::44::44:
inşallah bununla kalırımda ılerlemez.. yoksa işimiz yaş.....:44::44::44:

gunun şarkısııı guzell olmuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…