Canım6+5 de kese 23mm di dün ölçmedi küçük hala dedi eşimde dedi ne kadar bebek olmalı içinde sizin haftanıza göre en az 5mm olmalı bir fasulye kadar olmalı içinde dedi yolk sac var ama yapısı bozuluyor gibi gözüküyor dedi böyle durumlarda bebek yok diyemeyiz sadece görülecek boyuta gelmeden ölmüş diyebiliriz dedi ama Allah tan umut kesilmez haftaya tekrar bakalım çok öyle gelişen varama bu sadece ihtimal umudunu yüksek tutma dedi böyle işteHerşeyin hayırlısı...
canım sonlanırsa da yıpratma kendini ilk hamileliklerde bu çok oluyor.benim ilk ikisi boş gebelikti sonra oğlum oldu.ve düşün bebek yok en azından kötü bir tecrübe ama...
doğuma gidecekken bebeğini kaybedenler var.moralini yüksek tutmaya calıs.
bu arada kac mm kese tam olarak kac haftalık
günaydın kızlar bugun bat gunum sabah ılk ıdrarımla test yaptım sılık cizgı hemen cıktı adet agrılarım olurdu suan yok goguslerım patlayacak durumda ne olur dua edın banada cok ıhtıyacım var
günaydın kızlar bugun bat gunum sabah ılk ıdrarımla test yaptım sılık cizgı hemen cıktı adet agrılarım olurdu suan yok goguslerım patlayacak durumda ne olur dua edın banada cok ıhtıyacım var
bılıyomusun aglıyamyorum sustum esım anlatıyo dnlemyorum esıme daha demedm gercı pek kafaya takmyorum ama bı sorun yokken ndn olmuyo anlamyorum suan varya sankı dunyada bıtek bn varım kmse yok ne yapcnı blmyen bırı gbıyım aglmk ıstyorum ama bgun aglıyamyorum bzen dyorum tgce kndıne gel elbet olcak ama bazende ole bsey oluyokı sankı hc olmcak sankı kısır olcm herkese ozencem gbı seytann oyununa gelıyorum ama su yonumu cok sevıyorum asla ısyan etmyorum sadece bgunume sukredyorum esıme sukredyorum ıykı o var hayatım da ......... bazende aklımda hep szler oluyosunuz bk dyorum bole olmasaydı bu guzel kalplı ınsanları tanımcaktım snra dyorum amaaaaaaaaaaaaan ennde sonunda o bebek benm olcak VE ASLA PES ETMCEM.........PAZARTESI TEDAVM BASLICAK ALLHN IZNYLE
günaydın...
tembel hanımlar kalkmadınız mı daha
Gunaydinnnn cumletennn kizlar :)
günaydıınn kızlarrrr nasılsınızzz... kimse varmııııııııııııııııııı..........
günaydın canım
napıyon canım nasılsınnn.. bebiş nasılll....
hayırlı günler kızlar ,muhtemelen bu son mesajımne kadar etkilemiyo desemde bu iş uzun zamandır beni yıprattı,kendimi toparlayamıyorum ve gittikçe daha karmaşık bir hal alıyo,bir kaç ay ara vermeyi planladım bu arada yüksek lisans yapmaya karar verdim sınavlara gireceğim,derslere vereceğim kendimi dün gece çok düşündüm yok desem de bu duruma bayaaa takıyorum,teşhis açısından elimden geleni yaptım sıra psikolojik olarak rahatlama da,burayı çoook seviyorum sizleri çooooook seviyorum,ama olmuyo biraz uzaklaşıp toparlanmam lazım,
bilerek ya da bilmeyerek kalbinizi kırdıysam,herhangi bir hatam olduysa kusuruma bakmayın,hakkınızı helal edin..... her zaman dua edeceğim inşaallah,dualarınızda da olmak isterim,eğer hamile olursam buraya yazacağım inşaallah,,,,
bunu gerçekten yapmak zorundayım azcık dinleneceğim,TOPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞİİİİİİİİİM SİZİ SEVİYORUM HOŞÇAKALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN..
günaydıınn kızlarrrr nasılsınızzz... kimse varmııııııııııııııııııı..........
günaydın canım
Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
Bu göbişe bebiş ol gellll
Ellere nisbet gönlüme kısmet
ölümüne benim ol gel..
Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
Bu yumoşa demir al geelll
Göbişimi doldur, şu başımı döndür,
yuvamıza neşe ol gell
Sipoşu körüklüyiver öpücükle
Yumoşuda körükleyver bi azimle,
Dünyaya gelivericen bak bu gidişle
Yumoşu dişle göbişime gel....
Geli geli geliver tam sekerek lo
boğazına dursun mikmikler..
kahpe felek bana yaptı kelek lo
göbişime girsin artık bebek..
merhabaaa güzelllerrrrrrr :124::124::124:
Ginaydin kizlar nasilsiniz bakalim
merhabaaa güzelllerrrrrrr :124::124::124:
Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
ölümüne benim ol gel..
Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
yuvamıza neşe ol gell
p.tesi günü kontrolüm var cnm, çok şükür iyiyiz şimdilik mide bulantılarım arttı bu ara, çok sık acıkıyor minişim, eskiden 3 günde zar zor yediğim yemeği şimdi 1 günde yiyorum, tombul bi anne olmasam iyidir...sende durumlar nasıl? tsh mı yüksek çıktı? öyle hatırlıyorum sanki...
hakkında hayırlısı olsun cnm, asıl sen hakkını helal et bak topiği açtın topladın bizi buraya...arada bi ses ver ama yaaa, hepten kaybolma...dua edecem sana çok cnm, sende bizi unutma dualarında...yüksek lisans kafa dağıtmak için çok iyi ama aşırı yorucu bi süreç seni bekliyo...ben tezimi yazarken yaşamıyo gibiydim haftada maksimum 2-3 saat uyurdum düşün yani...ama bu fikirden de uzaklaşırsan belki bebiş stressiz ve daha çabuk gelir...öpüyorum cnm...
Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
ölümüne benim ol gel..
Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
yuvamıza neşe ol gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?