Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok geçmiş olsun cnm neyse ki önemli bişi değilmiş...çabucak normale döner değerlerin inşallah, stres yapacak bişi yok yani doktor da söylemiş önemsiz bişi oldugunu...benim tsh 0,56 çıktı...sen öyle diyince hemen baktım internetten tahlil sonuçlarıma...ya ben çok az duyabildim minişimin kalp atışını gittiğimde 6+2'ydik...p.tesi duyarım inşallah...sen kaçıncı hafta duymuştun?

MERHABAA kızlar nasılınz bende 3 gundur aynı saatlerde ovl. testi yapıorum hep aynı şey çıkıyor hayalet gibi çizgi anlam veremıyorum hıc belırgın değil normal mi acaba

MERHABAA kızlar nasılınz bende 3 gundur aynı saatlerde ovl. testi yapıorum hep aynı şey çıkıyor hayalet gibi çizgi anlam veremıyorum hıc belırgın değil normal mi acaba
Normal sekerin eğer wc ye gitmeden ve su içmeden yapıyorsan:26:

saol canımm amın inşallahhh... drunda azmı dedı canım kalp ıcın.. yoksa.. inşallahh daha fazla duyarsın gıttıgınde... ben 7+4 te duydum dr bebek cok ıyı baya buyumus demıstı bana... umarım senınde bebişin pıtpıtları kuvvetlı olsun ınşallah...

Normal sekerin eğer wc ye gitmeden ve su içmeden yapıyorsan:26:

valla bebğim çalıştıgım yer soğuk oldugu ıcın bıraz wc ye 5 dk da bır gıdıyorum valla ama su ıcmıyorum normalde 4 unde catlaması lazım erken oldugu ıcın mı acaba

valla bebğim çalıştıgım yer soğuk oldugu ıcın bıraz wc ye 5 dk da bır gıdıyorum valla ama su ıcmıyorum normalde 4 unde catlaması lazım erken oldugu ıcın mı acaba

En az iki saat wc ye cikmaman lazim canim yapmaya devam et cift koyu cizgiyi yakalayacaksin

Geçmiş olsun lorenacimm

İyiyim canlarim bende ne yapayim yarin sabah esimin arkadasi we annesi kahwaltiya geleceklermis markete gideyim bi kac eksik wardi onlari alip geleyim diyorum.

hazırlk var desene guzel bır pazar kahvaltısı ne guzelll benım kociş pazarları evde olmadıgı ıcın 1 aydr pazar kahvaltılarını yalnız yapıyorum... oda erkenden sabahın 7sınde ıstıyo ben ona hazırlıyorum yatıyorum yıyemıyorum o saatte hayalet gıbı oluyorumm.. oda nıe yemıyon dıo.. offf osledım kocısle kahvaltılarımı yaawwfffsss...

En az iki saat wc ye cikmaman lazim canim yapmaya devam et cift koyu cizgiyi yakalayacaksin

owww o nasıl olcak ki yaaa sabah uyandıgımda yapsam oda olmuyo neyse bakalım aksam eve gıdınce bırdaha yapayım ne zor bu işler mıllet hıcc umursadan yapıo bebği

Benimde birazdan misafirlerim gelucek kizlar

Dün bi yakınıma bebek görmeye gittim rabbim o cennet kokusundan bizede nasip etsin 40gunluktu

saoll canımcım nasılsın ıyımısın bakalımm...
daha iyiyim canim temuzlik falan yoruldum oturdum bu arada size bu bakım dedim

owww o nasıl olcak ki yaaa sabah uyandıgımda yapsam oda olmuyo neyse bakalım aksam eve gıdınce bırdaha yapayım ne zor bu işler mıllet hıcc umursadan yapıo bebği

Isten kacta geliyosun cnm o zaman yap

harika olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…