Ginaydin kizlar nasilsiniz bakalim
evet canım dun drdaydımmm... dahılıyeye gıttım gosterdım karacıger degerim 46 oldugu ıcın yaglı yemeklerden uzak durmam ıcın dıyet verdı ama yınede hersey serbest dedı... karacıger degerı bızım ıcın onemlı degıl ama dedi TSH degerın fazla olmasada bıraz yuksek dedı bızım ıcın onemlı olan hormonlar dedı ve dusuk dozda hormon ılac tedavısıne başlattı 1 ay sonra gel kanda tekrar TSH ya bakalım ayrıca hepatıt C yede bakalım dedı daha sonra ultrasonografı ıstedı bogazımdan suphelendı gıttı cekıldım ufak buyuklukte nodul cıktı... ama ıyı huylu oldugunu dogumdan sonra gelıp tekrar kontrol edeceklerını soledı... bu gibi şeylerin bebege zararı yokmuş içim rahatladı... bızım ıcın hormon degerın onemlı umarım onemlı bıseye gerek kalmaz dedı bıraz tırstım:44::44::44:
inşallah bununla kalırımda ılerlemez.. yoksa işimiz yaş.....:44::44::44:
Normal sekerin eğer wc ye gitmeden ve su içmeden yapıyorsan:26:MERHABAAkızlar nasılınz bende 3 gundur aynı saatlerde ovl. testi yapıorum hep aynı şey çıkıyor hayalet gibi çizgi anlam veremıyorum hıc belırgın değil normal mi acaba
günaydın cnm, iyidir senden naber?
merhaba şekerim...
süperrrrryakalamışsın eski formunu :)))
gunaydınn canım sen nasılsıınn bakalımmm biss iyiyisss...
çok geçmiş olsun cnm neyse ki önemli bişi değilmiş...çabucak normale döner değerlerin inşallah, stres yapacak bişi yok yani doktor da söylemiş önemsiz bişi oldugunu...benim tsh 0,56 çıktı...sen öyle diyince hemen baktım internetten tahlil sonuçlarıma...ya ben çok az duyabildim minişimin kalp atışını gittiğimde 6+2'ydik...p.tesi duyarım inşallah...sen kaçıncı hafta duymuştun?
Normal sekerin eğer wc ye gitmeden ve su içmeden yapıyorsan:26:
valla bebğim çalıştıgım yer soğuk oldugu ıcın bıraz wc ye 5 dk da bır gıdıyorum valla ama su ıcmıyorumnormalde 4 unde catlaması lazım erken oldugu ıcın mı acaba
saol canımm amın inşallahhh... drunda azmı dedı canım kalp ıcın.. yoksa.. inşallahh daha fazla duyarsın gıttıgınde... ben 7+4 te duydum dr bebek cok ıyı baya buyumus demıstı bana... umarım senınde bebişin pıtpıtları kuvvetlı olsun ınşallah...
İyiyim canlarim bende ne yapayim yarin sabah esimin arkadasi we annesi kahwaltiya geleceklermis markete gideyim bi kac eksik wardi onlari alip geleyim diyorum.
Geçmiş olsun lorenacimm
En az iki saat wc ye cikmaman lazim canim yapmaya devam et cift koyu cizgiyi yakalayacaksin
daha iyiyim canim temuzlik falan yoruldum oturdum bu arada size bu bakım dedimsaoll canımcım nasılsın ıyımısın bakalımm...
owww o nasıl olcak ki yaaa sabah uyandıgımda yapsam oda olmuyo neyse bakalım aksam eve gıdınce bırdaha yapayımne zor bu işler mıllet hıcc umursadan yapıo bebği
Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
Bu göbişe bebiş ol gellll
Ellere nisbet gönlüme kısmet
ölümüne benim ol gel..
Hey heeeyyyyyyyyyyyyy
Bu yumoşa demir al geelll
Göbişimi doldur, şu başımı döndür,
yuvamıza neşe ol gell
Sipoşu körüklüyiver öpücükle
Yumoşuda körükleyver bi azimle,
Dünyaya gelivericen bak bu gidişle
Yumoşu dişle göbişime gel....
Geli geli geliver tam sekerek lo
boğazına dursun mikmikler..
kahpe felek bana yaptı kelek lo
göbişime girsin artık bebek..
daha iyiyim canim temuzlik falan yoruldum oturdum bu arada size bu bakım dedim
Isten kacta geliyosun cnm o zaman yap
daha iyiyim canim temuzlik falan yoruldum oturdum bu arada size bu bakım dedim
Isten kacta geliyosun cnm o zaman yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?