- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
iyi tatlım senden
bende dun gece kocişe sınırlendım delı gıbı mutfagı temızledımmm.... sonra o yatmışş geç saate kadar tv izledimm...
amann amann ALLAH iyilik versin bacımmmm bnde şürü işte bekliyoz yinee
aaa canim olmaz ama çok yorma kendini senbende bu dun gece kocişe sınırlendım delı gıbı mutfagı temızledımmm.... sonra o yatmışş geç saate kadar tv izledimm...
As cnmmmmmm mucukssslmmm kıslarrr nasılsınız bakimmmm
6 da evde oluyorum tatlım 4 gıbı dıkkat etsem 6 da eve gıdınce yapsam olabılır aslında
İyiyim canlarim bende ne yapayim yarin sabah esimin arkadasi we annesi kahwaltiya geleceklermis markete gideyim bi kac eksik wardi onlari alip geleyim diyorum.
saol canımm amın inşallahhh... drunda azmı dedı canım kalp ıcın.. yoksa.. inşallahh daha fazla duyarsın gıttıgınde... ben 7+4 te duydum dr bebek cok ıyı baya buyumus demıstı bana... umarım senınde bebişin pıtpıtları kuvvetlı olsun ınşallah...
Slmmmmmmmmm
slmmm kıslarrr nasılsınız bakimmmm
aaa canim olmaz ama çok yorma kendini sen
As cnmmmmmm mucukss
olur olur süperrr olur
verdiğimiz paralara işeyip işeyip atıyoz valla
kuzumm ben anlamıyom yumurtadn yapıyoz işte öle mik mikyumurtlama günün geçtimi senın cnm...
As cnmmmmmm mucukss
olur olur süperrr olur
kolay gelsin cnm...seviyorum ya kalabalık kahvaltı sofralarını...
bebiş çok küçük olduğu için çok az duyuluyodu cnm, bu hafta daha çok duyulur inşallah...azıcık fazla iş yapınca hemen kasıklarım ağrımaya başlıyo yaaa...normal mi bu durum? normalde çok paniklemezdim ama okudukça araştırdıkça daha çok korkmaya başlıyorum...
selam cnm napıyosun?
HEÇÇ BEKLİYOM CANIM NASİP BAKALIM İŞTEE :2:
merhabaaaaa...nasılsın cnm?
Iyi canim misafirlerimi bekliyorumkolay gelsin cnm...seviyorum ya kalabalık kahvaltı sofralarını...
bebiş çok küçük olduğu için çok az duyuluyodu cnm, bu hafta daha çok duyulur inşallah...azıcık fazla iş yapınca hemen kasıklarım ağrımaya başlıyo yaaa...normal mi bu durum? normalde çok paniklemezdim ama okudukça araştırdıkça daha çok korkmaya başlıyorum...
selam cnm napıyosun?
verdiğimiz paralara işeyip işeyip atıyoz valla
ahahahahahahhasen ölme emi güldürdün beni. Harbiden paraya işeyip işeyip çöpe atıyoruz
Şimdiye kadar bi 2oo tl vermişimdir
ayy sendemi kavga etin bacım bizde atıştık
kuzumm ben anlamıyom yumurtadn yapıyoz işte öle mik mik
ŞÜKÜRR BALIMM AYNI VLLA
kolay gelsin cnm...seviyorum ya kalabalık kahvaltı sofralarını...
selam cnm napıyosun?
Iyi canim misafirlerimi bekliyorum
Puhahahaaaaaçok doğru
benım de aşağı yukarı belki bulmuştur valla acıyom verdıgım paraya cıksa barı bu kez de son olsa
As cnmmmmmm mucukss
olur olur süperrr olur
benim test yapmamı yasakladı koca
karnın şişince anlarız nasıl osla dedi
yaww bizde dün atıştık zırt pırt dr gidiyon diyoo beni çok üzdü dünevet bacımmm ole antın kuntınn şeylerr buluyooo benii sinir ediyooo...
bnede hep oyle yapıyordum bu kez böyle deneyelim dedım de oda sonuc vermıyo pıçaklıcam valla
Canlarım ben geldim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?