Canlarım ben geldim nasılsınız
yaww bizde dün atıştık zırt pırt dr gidiyon diyoo beni çok üzdü dün
bendee ama hapise atrlarr
yaww bizde dün atıştık zırt pırt dr gidiyon diyoo beni çok üzdü dün
bendee ama hapise atrlarr
Canlarım ben geldim nasılsınız
testi bıcaklayınca hapsemi atarlarAllahımmmmmmmmmmmmmmm çok güldümmmmmmmmm
kıss bacım sen testimi diyodun haha ben kocada kalmışımmk.bakmaa balımm bu koçiş beni deli etti vlla sıyırdım ii ce
selam canlarim nasilsiniz? masallah keyifler yerinde yine ))))
asss hgg bacımmselam canlarim nasilsiniz? masallah keyifler yerinde yine ))))
olsun tatlım boşverrrrrrr takma bu adamlarla geççek ömür haline şükret napcan kusursuz kimse yoktur
Kızlarrrr hamile kaldığınızı öğrendiğiniz günden itibaren ayva yemeye başlıyosunuz, bebişler çok güzel oluyomuş :)))) ben bunu bilmeden yemeye başlamıştım ama Peygamberimiz (a.s) 'in hadisi var bu konuda...
asss hgg bacımm
vlla ölee böylece yaşlancazz
iyi olun canlar benim keyifler pekde iyi deyil yine adet olucam zamanda gecmek bilmiyorki olsun bitsin yeni calismalar baslasiniyyiz tatlım sen nasılsın keyifler yerınde çok şükür sende nasıl keyıfler
hosbuldum canim benimasss hgg bacımm
vlla ölee böylece yaşlancazz
iyi olun canlar benim keyifler pekde iyi deyil yine adet olucam zamanda gecmek bilmiyorki olsun bitsin yeni calismalar baslasin
hosbuldum canim benim
ayvayı ikiye bölüm yanagına koydun mu bebeğin gamzeli oluyomus bende bunu duydum denyen bır arkadsımda var ayrıca sonuclarını da gördüm adamda da yok kadında ama ıkı cocuguda gamzeli olmusbılmem ondan mı ama ondan dedı arkddsım
bizde iliski bol oluyor ama bosa gidiyor bugunlerde hepsi cunki artik tam eminim adet olucam olsada yaptigim iliskiler bosa gitmese bariaynen başlasın yeni çalışmalar bızde tam anlamıyla baslamadık daha çalışmalara ovl. testinde net çizgi beklıyorum ama bakalım görebılcekmıyım
bizde iliski bol oluyor ama bosa gidiyor bugunlerde hepsi cunki artik tam eminim adet olucam olsada yaptigim iliskiler bosa gitmese bari
annem bana hamileyken o kadar çok ayva yermiş ki, iki yanağımda da çok belirgin gamzem var...dün de annemle ayvadan bahsediyoduk sen de ye bebişin senin kadar güzel olsun diyo alem kadın bu annem :) ben yaptım oldu der gibi :)))
bizde iliski bol oluyor ama bosa gidiyor bugunlerde hepsi cunki artik tam eminim adet olucam olsada yaptigim iliskiler bosa gitmese bari
sende yap belki olur tatlım bı dene bakalım sende ıse yararsa bızde senın yolundan ilerlerizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?