Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlarrrr hamile kaldığınızı öğrendiğiniz günden itibaren ayva yemeye başlıyosunuz, bebişler çok güzel oluyomuş :)))) ben bunu bilmeden yemeye başlamıştım ama Peygamberimiz (a.s) 'in hadisi var bu konuda...

ayvayı ikiye bölüm yanagına koydun mu bebeğin gamzeli oluyomus bende bunu duydum denyen bır arkadsımda var ayrıca sonuclarını da gördüm adamda da yok kadında ama ıkı cocuguda gamzeli olmus bılmem ondan mı ama ondan dedı arkddsım

iyi olun canlar benim keyifler pekde iyi deyil yine adet olucam zamanda gecmek bilmiyorki olsun bitsin yeni calismalar baslasin

hosbuldum canim benim

aynen başlasın yeni çalışmalar bızde tam anlamıyla baslamadık daha çalışmalara ovl. testinde net çizgi beklıyorum ama bakalım görebılcekmıyım

annem bana hamileyken o kadar çok ayva yermiş ki, iki yanağımda da çok belirgin gamzem var...dün de annemle ayvadan bahsediyoduk sen de ye bebişin senin kadar güzel olsun diyo alem kadın bu annem :) ben yaptım oldu der gibi :)))

aynen başlasın yeni çalışmalar bızde tam anlamıyla baslamadık daha çalışmalara ovl. testinde net çizgi beklıyorum ama bakalım görebılcekmıyım
bizde iliski bol oluyor ama bosa gidiyor bugunlerde hepsi cunki artik tam eminim adet olucam olsada yaptigim iliskiler bosa gitmese bari

bizde iliski bol oluyor ama bosa gidiyor bugunlerde hepsi cunki artik tam eminim adet olucam olsada yaptigim iliskiler bosa gitmese bari

ayyy niye boşa gitsin :) gerçi çalışma yaparken sıkılıyodu insan yine mi yaa diyodu ama hamiş olunca da insan özlüyo kocişini :) biz yasaklıyız da :)

sende yap belki olur tatlım bı dene bakalım sende ıse yararsa bızde senın yolundan ilerlerizzz

bizde de olur genelde ama benım adetım bıttıgı gun ızmıre gıttım geldım fln fılan derken tam olmadı bugun adetım bıtelı 12. gun bakalım bundan sonra sıkı çalışcam ama eşime çaktırmadan adamı strese sokmaya gerek yok

sende yap belki olur tatlım bı dene bakalım sende ıse yararsa bızde senın yolundan ilerlerizzz

ben her gün bir ya da iki tane yiyorum...bi hadis daha okudum onda da bebek doğar doğmaz salih biri bebişin ağzına hurma sürerse bebiş çok zeki olurmuş. ayy ben denerdim de bizde de yok ki o kadar dindar biri...ben deneyeyim size söylicem :))) gerçi zeka genetikmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…