Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy niye boşa gitsin :) gerçi çalışma yaparken sıkılıyodu insan yine mi yaa diyodu ama hamiş olunca da insan özlüyo kocişini :) biz yasaklıyız da :)
evet miniyim valla dogru ama hamile oluyum ozlemem kiz iliski filan birtek bebisim icin katlanirim herseye
bizim kocis durmuyor sanmiyorum hamileyken de dayanacagini, atliyicak ustume hamile bile olsam
evet ya biz bu ay cocuk dusunmedik oyuzden rahatdik kendim daha cok rahatdim simdi bu ay adetden sonra basliyicak stressler

yok cnm o zaman yemez işte yapamaz bişi, benim eşim de istekliydi ama şimdi karnıma bile dokunamıyor ödü patlıyo bebişe bişi olacak diye :) ben de öyle derdim ama özlüyo insan şekerim...

bakalım tatlım bızım kac yıla olur bılmem ama ınsallah senın bılgılerınden yararlancaz tatlım

haydı bakalım maraton başlasın artık da yumurtamda çatlayaydı iyiydi boşa kürek sallamak yordu beni

Slm Cnm ayva konusunda dediklerin dogrumu ben hamilelikte
çok ayva yedim ve ayva en sevdiğim meyve

Bebeğim dogunca ağzına hurma sürdüm bakalım ayva yarayacak mu

canım benim ya olsun katlanılıyo bazı şeylere napacannn kaderrrrr

bakalım tatlım bızım kac yıla olur bılmem ama ınsallah senın bılgılerınden yararlancaz tatlım

ne yılı yıl nerden çıktı, Allahın izniyleeee inşallahhh en kısa zamanda gelir minişleriniz konar hemen göbişlerinize hem de bırak ayı bikaç haftaya...

Slm Cnm ayva konusunda dediklerin dogrumu ben hamilelikte
çok ayva yedim ve ayva en sevdiğim meyve

Bebeğim dogunca ağzına hurma sürdüm bakalım ayva yarayacak mu

evet cnm araştır sen de istersen...ayvaaaa süper bişimiş yaaa, bol bol tüketmeye devam :)

ayyy niye boşa gitsin :) gerçi çalışma yaparken sıkılıyodu insan yine mi yaa diyodu ama hamiş olunca da insan özlüyo kocişini :) biz yasaklıyız da :)

siz niye yasaklısın ebbeğim ya anlamadım kız hamişken mik mik yapılmıyo mu kıss kocişler ne yapar bende özlerim kocişimi

İlk 3 ayında yemek gerekiyormuş Cnm sen bol bol ye
hamileliğin basindasin ama ayva kabızlık yapabilir Cnm

inşallah tatlımmm bana bol bol dua etsen belki olur hamilelerin dualarına cok ınanırım

İlk 3 ayında yemek gerekiyormuş Cnm sen bol bol ye
hamileliğin basindasin ama ayva kabızlık yapabilir Cnm

dikkat etmeye çalışıyorum. zaten hamileliğimin başından beri kabızım çok kötüydüm ya şimdi biraz daha iyiyim çok şükür... muz ve ayva kabızı tetikliyor diye az tüketmeye çalışıyorum ben de...

siz niye yasaklısın ebbeğim ya anlamadım kız hamişken mik mik yapılmıyo mu kıss kocişler ne yapar bende özlerim kocişimi

valla yasak geldi çünkü benim hafif lekelenmelerim olmuştu o yüzden...ama ilk 3 ayı atlatınca rahat rahat mik mik yapılıyo :))))) ne yaparsa yapsınlar bi de onları mı düşünecem :) ben eşime bebek çalışmalarımızda çok yaptığımıza say diyorum :)))))))))

insan bebeği için katlanır doğru söylüyosun tabikide hahahahaaaa bebiş için yaptıklarına say hee eee şimdi sizde ay mik mik yok heee yazık adama yaa

inşallah tatlımmm bana bol bol dua etsen belki olur hamilelerin dualarına cok ınanırım

evet cnm hamişlerin duası makbulmüş o kadar çok dua ediyorum ki size, önceki hafta hamiş kızlarla 41 ayetel kürsi okumuştuk sizler için...bu hafta yapamadık onu ama yaaa neyse ben okurum yine 41 ayetel kürsi tüm bebiş isteyenler için...

insan bebeği için katlanır doğru söylüyosun tabikide hahahahaaaa bebiş için yaptıklarına say hee eee şimdi sizde ay mik mik yok heee yazık adama yaa

yok yaaa akşamları sarılıp uyuyoz :)))) diyorum yaaa elini karnıma bile koymaya korkuyo bebişe zarar veririm diye :) ama gün saymıyo da değil, dün diyo ki aşkım bebek 7+6 da yarın 8.haftamız başlıyo demek ki 4 haftamız kaldı :))))))))))))

undefined
haydı bakalım maraton başlasın artık da yumurtamda çatlayaydı iyiydi boşa kürek sallamak yordu beni

kızlar bişi sorcam ya konuyla alakasız lütfen kusura bakmayın ben yeni üye oldum da burtaya şu altta ki evlenme tarihiniz yazıyo ya onu nasıl yapıonuz çok hoşuma gitti ama bi türlü yapamadım imza kısmın da

aayy kıyamam ya bebeğinide düşünüyo ya canım ben bide şeyi anlamıyorum 7+6 da yazmışın o ne demek nasıl oluyo yani açılımı nedir pek anlamadım

canım profiline gir hakkımda kısmına gir az aşşağıya in ewlilik tarihi falan yazıyo oradan yapıyosun

aayy kıyamam ya bebeğinide düşünüyo ya canım ben bide şeyi anlamıyorum 7+6 da yazmışın o ne demek nasıl oluyo yani açılımı nedir pek anlamadım

cnm 7 hafta 6 günlük demek oluyo mesela bugün 8+0 dayız :) ayyy inşallahhh bebişin yakında gelir de senin de haftanı hesaplarız, ayy heyecanlandım yaaa, bebişime arkadaş gelse çabucak

cnm 7 hafta 6 günlük demek oluyo mesela bugün 8+0 dayız :) ayyy inşallahhh bebişin yakında gelir de senin de haftanı hesaplarız, ayy heyecanlandım yaaa, bebişime arkadaş gelse çabucak

ah bitanem inşallah ya pazartesi tekrardan doktorum çağırdı beni yum yumlara bakacak sonra çatlatma iğnesi we inşallah meleğim benimle olacak bana we herkeze çok dua et olur mu bitanem inşallah bizde anniş olcaz çok istiyorum özellikle bu ay kocişin doğum günü 14 ü bu ay kalmak çok istiyorum :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…