Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah cnm ya ayyy ne güzel olurrrr kocişine de bundan güzel hediye olmaz :) ben sürekli dua ediyorum sizlere zaten... benim bebiş de sağlıklı olur, hayırlısıyla gelirse tam kocişin d.gününde doğacak :) bi de düğünümüz kocişin doğum gününde oldu, ışıkları kapattırıp pasta getirmiştim gelinlikle zor oldu ama, herkesin içinde üfledi mumlara öyle bi sürpriz yapmıştım :) düğün 800-900 kişilikti, eşim diyo ki hayatımın en kalabalık doğum günü kutlamasını yaptım...adama her doğum gününde bi sürpriz yapıyorum :))))))

oyyy daha ne bebeğim ya ne güzel kutlamışsınız bakalım bende bundan güzel hediye olamaz diyorum inşallah rabbim nasip eder duanıza çok ihtiyacım war
bebiş var mı sende:2:

yok canım malesef 1 yıldır çalışmalar war ama sonuç bi türlü yok inşallah Rabbim en kısa zamanda werir senin war mı bebişin hiç

yukarda kullanıcı kontrol paneli yazan yer varya oraya giryorsun orda sol tarafta profılımı duzenle var ona gır asagıya en asagıya dogru ın hıtap seklı özel gun özel gun tarıhı var onları doldur ve kaydet

allah razı olsun bebğimmm yaaa içinden geçiyomu bu ay olcak mı acaba bebğim ya

Kizlar ilk randevumuza gittik bugun.

Keseyi gorduk sadece. 12.8 mm ) iki hafta sonra tekrar gtcez. Kalp atslarini o zaman duyarz insallahh

Cnm bol bol meyve tuket üzüm ye kabızlık iyi
gelir...senin içün en önemli şey süt henüz senin
hemde bebeğin için peynir kıvırcık yoğurt ekmeği
az tuket kepek ekmeği ye diğer ekmekler kabızlık
yapıyor ben hamileluginde hiç kabızlık çekmedim
baligida bol tuket cevizde

Kizlar ilk randevumuza gittik bugun.

Keseyi gorduk sadece. 12.8 mm ) iki hafta sonra tekrar gtcez. Kalp atslarini o zaman duyarz insallahh

çok heycanlı yaaa ne kadar çok heycanlanmışsındır bebeğini ilk defa gördün dimi teyzeleri onu çok sewiyo annesine eminiz sımsıkı tututacak

cnm çok teşekkür ederim önerilerin için, balık ve sütü hiç sevmiyorum kokularına bile tahammülüm yok...ceviz ve meyve tüketiyorum bol bol, ekmek çok yemiyorum zaten...kayısıyla düzeldim biraz ama

inşallahhh allah sesini duydu allahın izniyleee bebğini kucağını alırsın
İnsallah canim darisi basinaa
hadi gözün aydın cnm :)
Sagol canim iki hafta zor geccek smdii
çok heycanlı yaaa ne kadar çok heycanlanmışsındır bebeğini ilk defa gördün dimi teyzeleri onu çok sewiyo annesine eminiz sımsıkı tututacak

Daha bebegi goremedk sadece kesesini gorduk teyzesii insallah bi dahaki ay da siz verin boyle haberlerii

allah razı olsun bebğimmm yaaa içinden geçiyomu bu ay olcak mı acaba bebğim ya

cnm bana çok yakın zamanda bebişin gelecek gibi geliyor ama sonuçta Allah bilir...Dualarım sizinle çabucak gelse de bebişler benimkiyle arayı çok açmasalar, arkadaş olacak ya minişler :)

kızlaarr

ben yarın sabah gidiyorum bir hafta yokum

döndüğümde bol bol hamiş haberleri, hamişlerden pıt pıt haberleri bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…