her halde yatım canım çok teşekkür
ah bitanem inşallah ya pazartesi tekrardan doktorum çağırdı beni yum yumlara bakacak sonra çatlatma iğnesi we inşallah meleğim benimle olacak bana we herkeze çok dua et olur mu bitanem inşallah bizde anniş olcaz çok istiyorum özellikle bu ay kocişin doğum günü 14 ü bu ay kalmak çok istiyorum:18::18::18:
hayırlısı olsun cnm ama belirtilere takma değişiyo sonuçta...bende hiçbir şey yoktu mesela...
Doğru söylüyosun kuzum sağol
oyyy daha ne bebeğim ya ne güzel kutlamışsınız bakalım bende bundan güzel hediye olamaz diyorum inşallah rabbim nasip eder duanıza çok ihtiyacım warinşallah cnm ya ayyy ne güzel olurrrr kocişine de bundan güzel hediye olmaz :) ben sürekli dua ediyorum sizlere zaten... benim bebiş de sağlıklı olur, hayırlısıyla gelirse tam kocişin d.gününde doğacak :) bi de düğünümüz kocişin doğum gününde oldu, ışıkları kapattırıp pasta getirmiştim gelinlikle zor oldu ama, herkesin içinde üfledi mumlara öyle bi sürpriz yapmıştım :) düğün 800-900 kişilikti, eşim diyo ki hayatımın en kalabalık doğum günü kutlamasını yaptım...adama her doğum gününde bi sürpriz yapıyorum :))))))
bebiş var mı sende:2:
undefined
kızlar bişi sorcam ya konuyla alakasız lütfen kusura bakmayın ben yeni üye oldum da burtaya şu altta ki evlenme tarihiniz yazıyo ya onu nasıl yapıonuz çok hoşuma gitti ama bi türlü yapamadım imza kısmın da
Doğru söylüyosun kuzum sağol
evet cnm hamişlerin duası makbulmüş o kadar çok dua ediyorum ki size, önceki hafta hamiş kızlarla 41 ayetel kürsi okumuştuk sizler için...bu hafta yapamadık onu ama yaaaneyse ben okurum yine 41 ayetel kürsi tüm bebiş isteyenler için...
dikkat etmeye çalışıyorum. zaten hamileliğimin başından beri kabızım çok kötüydüm ya şimdi biraz daha iyiyim çok şükür... muz ve ayva kabızı tetikliyor diye az tüketmeye çalışıyorum ben de...
valla yasak geldi çünkü benim hafif lekelenmelerim olmuştu o yüzden...ama ilk 3 ayı atlatınca rahat rahat mik mik yapılıyo :))))) ne yaparsa yapsınlar bi de onları mı düşünecem :) ben eşime bebek çalışmalarımızda çok yaptığımıza say diyorum :)))))))))
Kizlar ilk randevumuza gittik bugun.
Keseyi gorduk sadece. 12.8 mm) iki hafta sonra tekrar gtcez. Kalp atslarini o zaman duyarz insallahh
Keseyi gorduk sadece. 12.8 mm) iki hafta sonra tekrar gtcez. Kalp atslarini o zaman duyarz insallahh
Cnm bol bol meyve tuket üzüm ye kabızlık iyi
gelir...senin içün en önemli şey süt henüz senin
hemde bebeğin için peynir kıvırcık yoğurt ekmeği
az tuket kepek ekmeği ye diğer ekmekler kabızlık
yapıyor ben hamileluginde hiç kabızlık çekmedim
baligida bol tuket cevizde
İnsallah canim darisi basinaainşallahhh allah sesini duydu allahın izniyleee bebğini kucağını alırsın
Sagol canim iki hafta zor geccek smdiihadi gözün aydın cnm :)
çok heycanlı yaaa ne kadar çok heycanlanmışsındır bebeğini ilk defa gördün dimi teyzeleri onu çok sewiyo annesine eminiz sımsıkı tututacak
allah razı olsun bebğimmm yaaa içinden geçiyomu bu ay olcak mı acaba bebğim ya
İnsallah canim darisi basinaa
Sagol canim iki hafta zor geccek smdii
Daha bebegi goremedk sadece kesesini gorduk teyzesiiinsallah bi dahaki ay da siz verin boyle haberlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?