Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm bana çok yakın zamanda bebişin gelecek gibi geliyor ama sonuçta Allah bilir...Dualarım sizinle çabucak gelse de bebişler benimkiyle arayı çok açmasalar, arkadaş olacak ya minişler :)

evet canım arkadaş olcaklarr ayy çook duygulandım gözlerim doldu vallaa ne yıprandım şu bebek mevzularında ya

cnm çok teşekkür ederim önerilerin için, balık ve sütü hiç sevmiyorum kokularına bile tahammülüm yok...ceviz ve meyve tüketiyorum bol bol, ekmek çok yemiyorum zaten...kayısıyla düzeldim biraz ama

Cnm hamilelikte kalsiyum çok önemli
bende sütü pek tuketmedim malesef
disimin biri gittibebek herşeyi anneden
aldığı için senin iyi beslenmen lazım....
Inan hamilelik çok güzel bebis dogunca
çok uykusuz kalican zorda olsa balığı
tuket bebisin zeki olsun

hahahaha kocam da boşar beni oralarda naptın der

bu arada pazartesi de 1. evlilik yıldönümümüz

kocacım havasından mıdır suyundanmıdır geçmiş bebğimize dersin sende hamile kalda yıl donumu hedıyesı olsun bat ne zmn dı

evet canım arkadaş olcaklarr ayy çook duygulandım gözlerim doldu vallaa ne yıprandım şu bebek mevzularında ya

kuşum stres yapmamak lazım... stres de hormonları çok etkiliyo, biraz daha sakin olmak lazım...mik mikleri de sırf bebek için yapıyoruz...o da kötü bişi...bu ay akışına bırakmayı dene bakalım, belki bebişin nazlanmayı bırakır sen ilgilenmeyince :)

inşallahhhh çok zeki olur yaaa... balık sevmiyorum ama zoraki yedim bir iki kez...süt içmiyorum ama yoğurt ve peynir yiyorum onun yerine...cnm ya sen de uykusuzluk çekiyo muydun hamileliğinde? ben gece çok sık uyanıyorum ve gün içinde uyumuyorum.

kocacım havasından mıdır suyundanmıdır geçmiş bebğimize dersin sende hamile kalda yıl donumu hedıyesı olsun bat ne zmn dı

valla ben hapı bırakalı 4 ay oldu bir düzene girmedi adetim

ama bugün adetin 14. günü, gecen ay yum yum 17. günde olmuştu, bilemiyorum valla kafam karıştı ama ne güzel olur bu ay olsa tam hediye olur valla..

geçen ay hiç stres yapmadım akısına bıraktım ne yumurtama baktım ne birşey ölesine geçti ama bakalım bu ay dan umutluyum inşallah allahım sesimi duycak eminim

valla ben hapı bırakalı 4 ay oldu bir düzene girmedi adetim

ama bugün adetin 14. günü, gecen ay yum yum 17. günde olmuştu, bilemiyorum valla kafam karıştı ama ne güzel olur bu ay olsa tam hediye olur valla..

benimkide çalar saat gibi tam gününde çalar kapımı inşallah bu ay gelmicem çok umutluyum inşallah allahım kapısından boş çevirmiycek

evt cnm 16 kasım hayırlara vesile olur inşallah polonyaya gidince bide ordan dua et değişik atmosfer ya belki olurrr valla umudum nelere kaldı

ben her gittiğim ülkede kilisede veya tapınakta işte onlar için kutsal yer neresiyse dua ederim.
hepimiz için dua edicem hatta mum yakıcam

ben her gittiğim ülkede kilisede veya tapınakta işte onlar için kutsal yer neresiyse dua ederim.
hepimiz için dua edicem hatta mum yakıcam

mum falan yakma tatlım yaaaa yan tesir yapar bide hiç olmaz sen içinden geçir bakalım o bile yeterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…