valla iyi düşün en son kilisede dua ettiğimde eniştem işsizdi, iş bulsun diye dua ettim şahane iş buldu
valla iyi düşün en son kilisede dua ettiğimde eniştem işsizdi, iş bulsun diye dua ettim şahane iş buldu
Oyyy bebegim bizim icinde dua et rabbim kapisindan bos cewirmez bizim icimizi biliyo rabbim mum yaksanda icimiz Allah sewgisiyle dolu rabbim hepimizin gobislerini doldursun insallah
kuşum stres yapmamak lazım... stres de hormonları çok etkiliyo, biraz daha sakin olmak lazım...mik mikleri de sırf bebek için yapıyoruz...o da kötü bişi...bu ay akışına bırakmayı dene bakalım, belki bebişin nazlanmayı bırakır sen ilgilenmeyince :)
inşallahhhh çok zeki olur yaaa... balık sevmiyorum ama zoraki yedim bir iki kez...süt içmiyorum ama yoğurt ve peynir yiyorum onun yerine...cnm ya sen de uykusuzluk çekiyo muydun hamileliğinde? ben gece çok sık uyanıyorum ve gün içinde uyumuyorum.
canım çok sağol inşallah kimyasal gebelik değildir pazartesi mutlu bir haber vermeyi çok istiyorum eşime.hakkında hayırlısı olsun canım,inşaallah 9 ay boyunca seninle olur
bu arada günaydın kızlaaaaaar nasılsınızz?
canım çok sağol biz 8 aydır deniyoruz ama olmadı 3 kere kimyasal gebelik geçirdim üçündede hep yarım saat sonra çıktı çizgiler o yüzden pek güvenmeyin geç çıkan çizgilere muhakkak bir tuhalık oluyor gebelikte.bu ay ki testimde hemen 2. çizgi silikte olsa çıktı. pazartesi idrar testini tekrarlıycam inşallah. pek kasık ağrım yok adet ağrım falan kirpiklerim karışmıştı her ay kirpiklerime bakmıştım bu sefer gerçekten karışmıştıAllahim sağlıklı sıhhatli kucagina almayi nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bide hissetinmi hiç
Slmmmmmmmm canlarrr ne habersiniz :124::124::124: kimse yoook mu huu huu
assss hggg balımmkıss ben varım beynmedin mii
Slmmmmmmmm canlarrr ne habersiniz :124::124::124: kimse yoook mu huu huu
Hb datlummm ben kimseyi goremiyom kuzum telden seni beğenmez olur muyum hecc
Hb datlummm ben kimseyi goremiyom kuzum telden seni beğenmez olur muyum hecc
Hb cnm yorgunum misafirim vardı yeni oturdum inan ayyy..selam cnım hoş gldin nasılsın????
ya ben hala regl olamadım ve sol yumurtalığım ağrıyor ......... canım sıkkın birazz
selam cnım hoş gldin nasılsın????
ya ben hala regl olamadım ve sol yumurtalığım ağrıyor ......... canım sıkkın birazz
üçümüz varız zaten başka kimse yok şuann
evet hafta sonu pek sakin oluyor bursalar..ne yemek varrhee sev benişaka kuzum hafta sonu ya yoklar bazıları bazıları da yemk yapıyodur birazdan bnde gidecem mutfa bidenem sen nasılsınnn
üçümüz varız zaten başka kimse yok şuann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?