Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla iyi düşün en son kilisede dua ettiğimde eniştem işsizdi, iş bulsun diye dua ettim şahane iş buldu

tmm o zmn et bakalım belki başka bir etkisi olur tmm et bakalım sonucta orasıda ibadet ahne hade bakalımmmm deneyelim bunuda ama emine de ismimle et bakalım

valla iyi düşün en son kilisede dua ettiğimde eniştem işsizdi, iş bulsun diye dua ettim şahane iş buldu

Oyyy bebegim bizim icinde dua et rabbim kapisindan bos cewirmez bizim icimizi biliyo rabbim mum yaksanda icimiz Allah sewgisiyle dolu rabbim hepimizin gobislerini doldursun insallah

İlk donemler sürekli uykum geliyordu Cnm
uykuya doyamiyordum 5 ay boyunca mide
bulantısı çektim senin mide nasıl..son haftalar
uyumak imkansız koca gobekle yatmak çok zor
birde sola yatmak lazım sirt üstü yatma Cnm
çünkü sola yatinca bebise kan daha iyi gider

Allahim sağlıklı sıhhatli kucagina almayi nasip etsin ins nekadardir istiyorsun bide hissetinmi hiç
canım çok sağol biz 8 aydır deniyoruz ama olmadı 3 kere kimyasal gebelik geçirdim üçündede hep yarım saat sonra çıktı çizgiler o yüzden pek güvenmeyin geç çıkan çizgilere muhakkak bir tuhalık oluyor gebelikte.bu ay ki testimde hemen 2. çizgi silikte olsa çıktı. pazartesi idrar testini tekrarlıycam inşallah. pek kasık ağrım yok adet ağrım falan kirpiklerim karışmıştı her ay kirpiklerime bakmıştım bu sefer gerçekten karışmıştı bir de halsizlik ve mide bulantısı allahım inşallah bu duyguyu 9 ay yaşatır bana ve tüm özlem düyan herkese.

SEDİS'in hamiş duası
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Rasulallah
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Habiballah
Elfü elfi selatinve elfü elfi selamün aleyke ya Emine vahyillah
ya rabbi ya rabbi ya rabbi
rabbim sen istersen herşey olurmuş.kulum üç kere rabbim desin ne isterse vereyim demişsin.dün gece ben istedim sen verdin.şimdi bu forumdaki ve bebek isteyen tüm bayanlar için ellerimi sana açtım sen geri çevirme ya rabbim.yeri ve göğü yaratan rabbim sen hepimize dermansın.anne olmak isteyen tanıdığım tanımadığım ne kadar arkadaşım varsa onlarada en kısa zamanda vatanına milletine ailesine çevresine hayırlı evlatlar nasip eyle AMİNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…