Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hb cnm yorgunum misafirim vardı yeni oturdum inan ayyy..
Alla alla niye olmadi ki otlar fayda etmedi demek ki

geçmiş olsun cnm ..... insan yoruluyor misafir olunca ya hiç oturamıyor insan hizmet etmekten ...
herhalde faydası olması sanırsam hergünde iki bardk içtim okadar yaa kafayı yicemmmmmmmmmmmmm

ohh ne güzell adet olmamışsın hadi inşş güzel haberler verirsin can kuşumm

ahhh canım ahhhhh hamiş filan değilim bana kalsa düzensiz benim ondan !

bidenem sen sogan kürü içtin mi??

soğan suyunu bir ay denedim bıraktım ... şuan 3 gün oldu hayıt tohmunu içiyorum günde iki kere bir aaya yakındırda aslanpençesi içtim ama faydası olmadı sanırım ......

UOTE=azap_cicegi;32493907]karnı catlak ( yarık) pilav turşu ayran [/QUOTE]

hahahahahah çok komik çatlak bayıldım bu sözee!!!!!!!!
mmmmmmmmmmmmmm menü süperrr afiyet olsun ttalım........

Evett hic oturamadim inan bende ... Ben normal bitki çaylarını icemiom o otları hiç içemem he

hıı catlak daha yarılmamış komik bi fıkra anlatırsam gülmekten yarılcak mış buyur canım yeme beraber yiyelim datlumm

aaaaaaaaaa sen yeni evlisinnnnnn Allah birr yastıkta kocatsın canım .......... ağsınızın tadı hiç bozulmasın karakediler kocişinden hep uzak olsun

üzüldüm bitanemm inş hamiş olursun umudunu yitrme ki daha adet olmamışsın ben sogn k. sey için sordum bnde denemiştim adet gecikmesi yapıyo bende öyle olmuştu bu sabah 2. aya başladım bakalım nasip hepimiz bekliyoz RABBİM herkeze hayrlısını versin hayıt içmedim ben adet olunca yapacam bakalım yine bişilerrr :26:

Merhaba kizlar nasilsiniz bgun cok yoruldum butun ewi temizledim dip kose yarina kahwaltiya misafirim war masami bile hazirladim kahwalti tabaklarimi fincanlari falan patatezleri bile soyup kestim suya koydum sosisleride ayni sekilde kestim saklama posetine koyup dolapta yerini aldi sabaha cok is birakmamak icin ama yoruldum baya arada buraya goz attim tabi

Evett hic oturamadim inan bende ... Ben normal bitki çaylarını icemiom o otları hiç içemem he

ahhhhhh canım ahhhhh bende inan zorla içiyorum yeterki doğal yolla reglim gelsin diye ama yok gene yok kafayı yicem yemin ederim .............

UOTE=azap_cicegi;32493907]karnı catlak ( yarık) pilav turşu ayran

mmmmmmmmmmmmmm menü süperrr afiyet olsun ttalım........[/QUOTE]

aaaaaaaaaa sen yeni evlisinnnnnn Allah birr yastıkta kocatsın canım .......... ağsınızın tadı hiç bozulmasın karakediler kocişinden hep uzak olsun

hıı catlak kıss gidecem mutfaga şimdi bi komik fıkraa hopp gülmektn yarılcakk evt yeni evliyim aminnn canım cümlemizin inşşş cümlemizin o kara kedileri elime alırr cevirir cevirir anladıı senn

hg canim ayni bende bugun misafirim vardi 5cesit yaptim 4unu aksamdan hazirladim koydum sabahta temizligimi yaptim hizlica oo bi sürü zamanim bile kaldi

ahhhhhh canım ahhhhh bende inan zorla içiyorum yeterki doğal yolla reglim gelsin diye ama yok gene yok kafayı yicem yemin ederim .............

sokturucu ic

mmmmmmmmmmmmmm menü süperrr afiyet olsun ttalım........

hıı catlak kıss gidecem mutfaga şimdi bi komik fıkraa hopp gülmektn yarılcakk evt yeni evliyim aminnn canım cümlemizin inşşş cümlemizin o kara kedileri elime alırr cevirir cevirir anladıı senn [/QUOTE]

Ne kadarlik evlisin bebisim

merhaba canım ben iyi değilim cnm ! stresliyim bugün ...sen nasılsın *? geçmiş olsun canım şimdiden çoğunu yapmışsın maşallahhh iyi yapmışsın sabah uyku sersemi zor yapardın ......

inşallah cnm !aminnnnn canım sağan suyunu ben oturma banyosu yapıyorum çoğunluklaa hayıt acı biraz boğazları yakıyor biraz!zorlanıyoum içerken

hgg bidenemmmm ayy canım p.kızartması cekti bakk şimçikk ben gidiptee onlara erotik bişiler anlatıp kızartmam yüzlerini

şiiiiiiitt heyy kuzumm noo sterstt ala alaa duu sakinnn bidenemm gülüm see ltfenn

canım cümlemizin inşşş cümlemizin o kara kedileri elime alırr cevirir cevirir anladıı senn [/QUOTE]

anladım canım ben onuuuuuu:)

hg canim ayni bende bugun misafirim vardi 5cesit yaptim 4unu aksamdan hazirladim koydum sabahta temizligimi yaptim hizlica oo bi sürü zamanim bile kaldi

maşalah hamarat arkadaşım benimmmmmmm

sokturucu ic

söktürücü????????????????ilaç mıııııııı

Komsum olsam ucar gelirdim hayir diyememmm bu menuye
kısss bacımm buyur gell başım gözüm üstünee ne demkk
hıı catlak kıss gidecem mutfaga şimdi bi komik fıkraa hopp gülmektn yarılcakk evt yeni evliyim aminnn canım cümlemizin inşşş cümlemizin o kara kedileri elime alırr cevirir cevirir anladıı senn

Ne kadarlik evlisin bebisim[/QUOTE]
kıss bacımm görmüyon muu aşada kocamann yazıyoo 7 ay 30 günmüş :d
gıı bacımm sogan banyosuu ne kii?? bi sölede bende çimem aaa ne oluyoo ki bna bu günn neşelendim acep ala ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…