- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
evet hafta sonu pek sakin oluyor bursalar..ne yemek varr
Hafta sonu olunca
Hahaa catlak haa süperkarnı catlak ( yarık)pilav turşu ayran
Hb cnm yorgunum misafirim vardı yeni oturdum inan ayyy..
Alla alla niye olmadi ki otlar fayda etmedi demek ki
ohh ne güzell adet olmamışsın hadi inşş güzel haberler verirsin can kuşumm
bidenem sen sogan kürü içtin mi??
Hahaa catlak haa süpermenü muhteşem Immmmmm
geçmiş olsun cnm ..... insan yoruluyor misafir olunca ya hiç oturamıyor insan hizmet etmekten ...
herhalde faydası olması sanırsam hergünde iki bardk içtim okadar yaa kafayı yicemmmmmmmmmmmmm
ahhh canım ahhhhh hamiş filan değilim bana kalsa düzensiz benim ondan !
soğan suyunu bir ay denedim bıraktım ... şuan 3 gün oldu hayıt tohmunu içiyorum günde iki kere bir aaya yakındırda aslanpençesi içtim ama faydası olmadı sanırım ......
hıı catlak daha yarılmamış komik bi fıkra anlatırsam gülmekten yarılcak mışbuyur canım yeme beraber yiyelim datlumm
geçmiş olsun cnm ..... insan yoruluyor misafir olunca ya hiç oturamıyor insan hizmet etmekten ...
herhalde faydası olması sanırsam hergünde iki bardk içtim okadar yaa kafayı yicemmmmmmmmmmmmm
ahhh canım ahhhhh hamiş filan değilim bana kalsa düzensiz benim ondan !
soğan suyunu bir ay denedim bıraktım ... şuan 3 gün oldu hayıt tohmunu içiyorum günde iki kere bir aaya yakındırda aslanpençesi içtim ama faydası olmadı sanırım ......
Evett hic oturamadim inan bende ... Ben normal bitki çaylarını icemiom o otları hiç içemem he
hıı catlak daha yarılmamış komik bi fıkra anlatırsam gülmekten yarılcak mışbuyur canım yeme beraber yiyelim datlumm
UOTE=azap_cicegi;32493907]karnı catlak ( yarık)pilav turşu ayran
aaaaaaaaaa sen yeni evlisinnnnnn Allah birr yastıkta kocatsın canım .......... ağsınızın tadı hiç bozulmasın karakediler kocişinden hep uzak olsun
hg canim ayni bende bugun misafirim vardi 5cesit yaptim 4unu aksamdan hazirladim koydum sabahta temizligimi yaptim hizlica oo bi sürü zamanim bile kaldiMerhaba kizlar nasilsiniz bgun cok yoruldum butun ewi temizledim dip kose yarina kahwaltiya misafirim war masami bile hazirladim kahwalti tabaklarimi fincanlari falan patatezleri bile soyup kestim suya koydum sosisleride ayni sekilde kestim saklama posetine koyup dolapta yerini aldi sabaha cok is birakmamak icin ama yoruldum baya arada buraya goz attim tabi
ahhhhhh canım ahhhhh bende inan zorla içiyorum yeterki doğal yolla reglim gelsin diye ama yok gene yok kafayı yicem yemin ederim .............
hahahahahah çok komik çatlakbayıldım bu sözee!!!!!!!!
mmmmmmmmmmmmmm menü süperrr afiyet olsun ttalım........
Merhaba kizlar nasilsiniz bgun cok yoruldum butun ewi temizledim dip kose yarina kahwaltiya misafirim war masami bile hazirladim kahwalti tabaklarimi fincanlari falan patatezleri bile soyup kestim suya koydum sosisleride ayni sekilde kestim saklama posetine koyup dolapta yerini aldi sabaha cok is birakmamak icin ama yoruldum baya arada buraya goz attim tabi
üzüldüm bitanemm inş hamiş olursun umudunu yitrme ki daha adet olmamışsın ben sogn k. sey için sordum bnde denemiştim adet gecikmesi yapıyo bende öyle olmuştu bu sabah 2. aya başladım bakalım nasip hepimiz bekliyoz RABBİM herkeze hayrlısını versin hayıt içmedim ben adet olunca yapacam bakalım yine bişilerrr :26:
hgg bidenemmmmMerhaba kizlar nasilsiniz bgun cok yoruldum butun ewi temizledim dip kose yarina kahwaltiya misafirim war masami bile hazirladim kahwalti tabaklarimi fincanlari falan patatezleri bile soyup kestim suya koydum sosisleride ayni sekilde kestim saklama posetine koyup dolapta yerini aldi sabaha cok is birakmamak icin ama yoruldum baya arada buraya goz attim tabi
ahhhhhh canım ahhhhh bende inan zorla içiyorum yeterki doğal yolla reglim gelsin diye ama yok gene yok kafayı yicem yemin ederim .............
hg canim ayni bende bugun misafirim vardi 5cesit yaptim 4unu aksamdan hazirladim koydum sabahta temizligimi yaptim hizlica oo bi sürü zamanim bile kaldi
maşalah hamarat arkadaşım benimmmmmmm
sokturucu ic
canım cümlemizin inşşş cümlemizin o kara kedileri elime alırr cevirir ceviriranladıı senn
kısss bacımm buyur gell başım gözüm üstünee ne demkk
Komsum olsam ucar gelirdim hayir diyememmm bu menuye
hıı catlak kıss gidecem mutfaga şimdi bi komik fıkraa hopp gülmektn yarılcakkevt yeni evliyim aminnn canım cümlemizin inşşş cümlemizin o kara kedileri elime alırr cevirir cevirir anladıı senn
gıı bacımm sogan banyosuu ne kii?? bi sölede bende çimemmerhaba canım ben iyi değilim cnm ! stresliyim bugün ...sen nasılsın *? geçmiş olsun canım şimdiden çoğunu yapmışsın maşallahhh iyi yapmışsın sabah uyku sersemi zor yapardın ......
inşallah cnm !aminnnnn canım sağan suyunu ben oturma banyosu yapıyorum çoğunluklaa hayıt acı biraz boğazları yakıyor biraz!zorlanıyoum içerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?