kıss bacımm görmüyon muu aşada kocamann yazıyookısss bacımm buyur gell başım gözüm üstünee ne demkk
Ne kadarlik evlisin bebisim
Ufff alintilar karman corman oldu yaww
hgg bidenemmmmayy canım p.kızartması cekti bakk şimçikk ben gidiptee onlara erotik bişiler anlatıp kızartmam yüzlerini
şiiiiiiitt heyy kuzumm noo sterstt ala alaaduu sakinnn bidenemm gülüm see ltfenn
yokk kıss iyi gidiyoo devammdurmak yokk :2:
Aynen hayatim zorlanmayim dedim bende hic kociste yarin pazar ararim ben erken gelmesinler uyucam diyo. Onunda derdi baska :-D :-Dhg canim ayni bende bugun misafirim vardi 5cesit yaptim 4unu aksamdan hazirladim koydum sabahta temizligimi yaptim hizlica oo bi sürü zamanim bile kaldi
sokturucu ic
Ewet hayatim yaptim cogunu sabah uykulu zor oluyo bide biraz daha uyuyayim diye erkenden yapiyorum :-Dmerhaba canım ben iyi değilim cnm ! stresliyim bugün ...sen nasılsın *? geçmiş olsun canım şimdiden çoğunu yapmışsın maşallahhh iyi yapmışsın sabah uyku sersemi zor yapardın ......
inşallah cnm !aminnnnn canım sağan suyunu ben oturma banyosu yapıyorum çoğunluklaa hayıt acı biraz boğazları yakıyor biraz!zorlanıyoum içerken
kıss bacımm görmüyon muu aşada kocamann yazıyoo7 ay 30 günmüş :d
gıı bacımm sogan banyosuu ne kii?? bi sölede bende çimemaaa ne oluyoo ki bna bu günn neşelendim acep ala ala
Evet kocisker pazari dort gözle bekliyor sırf uyumak için başka birşey için değilAynen hayatim zorlanmayim dedim bende hic kociste yarin pazar ararim ben erken gelmesinler uyucam diyo. Onunda derdi baska :-D :-D
Ewet hayatim yaptim cogunu sabah uykulu zor oluyo bide biraz daha uyuyayim diye erkenden yapiyorum :-D
hgg bidenemmmmayy canım p.kızartması cekti bakk şimçikk ben gidiptee onlara erotik bişiler anlatıp kızartmam yüzlerini
şiiiiiiitt heyy kuzumm noo sterstt ala alaaduu sakinnn bidenemm gülüm see ltfenn
yokk bacımm sters yok bitiriyo bizi ben bu uyuz sterst yüzünden gögs şişmesi yaşıyomm artık terlikle dövecem streti gel beraber dövelimm
stres yapmayım diyorum yaptırıyor insana bu pko ben neyapayım talım yaaaaa
asssssssss hgggkızlar selamm
birkaç gündür giremiyorum herkes iyimi, bugün temizlik yaptım çoookk yoruldum yeni oturdum..gamse ve denizasker bugün test yapacaklardı noldu yaptılarmı geçmişide okuyamadım..inşallah güzelhaberler duyarım
Ooo ben saat 10.00 a kadar burdayım
Neredeydin sen kusumm :26:
Gizzz allah seni emi ben telden giriom gorunmuyo ne kadarlik evli olduğunu falan
Evet kocisker pazari dort gözle bekliyor sırf uyumak için başka birşey için değil
aynı bizim herifi anlattın bacımm gözlerini oyasım geliyoo sadece uyuyoo diyeeEvet kocisker pazari dort gözle bekliyor sırf uyumak için başka birşey için değil
Hahahhaaa :-D alemsiniz harbiden ya :-D
kızlar selamm
birkaç gündür giremiyorum herkes iyimi, bugün temizlik yaptım çoookk yoruldum yeni oturdum..gamse ve denizasker bugün test yapacaklardı noldu yaptılarmı geçmişide okuyamadım..inşallah güzelhaberler duyarım
aynı bizim herifi anlattın bacımm gözlerini oyasım geliyoo sadece uyuyoo diyee
hee alemim demi bu gün çoştum vlla bida beni böyle bulamazsınızz
amaaaaaaaaaaaaa sizleri men seeeevvvviiiiiyyyoommmm
nerelerdeydin derkennn:44: men burdayammmsobeee
ben nerden biliyim telden girdini tv demi görüyom pcdemi7 aylık 8 e parmak atcam
kızlar selamm
Hahahhaaa :-D alemsiniz harbiden ya :-D
yokk bacımm sters yok bitiriyo bizi ben bu uyuz sterst yüzünden gögs şişmesi yaşıyomm artık terlikle dövecem streti gel beraber dövelimmpko tedaviyle geciyomuş en önmliside strest
dövelm valla yaaaaaaaa !!!! pkonun tedavisi yok benceee sadece iyi huylu meretttttttt o kadar !!!!! ya ben anlam veremiyorum bu duruma düşündükçe kaayı yiccek gibi oluyorum yaaaaaa çok karışık bir duru bu pkooooooo anlaması zorrrrrrrrr doktorlar bile tam çözemiyorrr
asssssssss hggginşş laf aramzda ben de okumadım gecmişi hızlı ilerliyo diye
hahhahahhhah
okk bidenem yazışırızz
aynennn.. Yoksa aksama kadar ordan oraya deviriyorlar dotleriniYapcak bisey yok bebisim napalim katlanacaklar :-D
aynı bizim herifi anlattın bacımm gözlerini oyasım geliyoo sadece uyuyoo diyee
hee alemim demi bu gün çoştum vlla bida beni böyle bulamazsınızz
amaaaaaaaaaaaaa sizleri men seeeevvvviiiiiyyyoommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?