Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kısss bacımm buyur gell başım gözüm üstünee ne demkk

Ne kadarlik evlisin bebisim
kıss bacımm görmüyon muu aşada kocamann yazıyoo 7 ay 30 günmüş :d

gıı bacımm sogan banyosuu ne kii?? bi sölede bende çimem aaa ne oluyoo ki bna bu günn neşelendim acep ala ala [/QUOTE]

Neredeydin sen kusumm :26:

Gizzz allah seni emi ben telden giriom gorunmuyo ne kadarlik evli olduğunu falan

hgg bidenemmmm ayy canım p.kızartması cekti bakk şimçikk ben gidiptee onlara erotik bişiler anlatıp kızartmam yüzlerini

şiiiiiiitt heyy kuzumm noo sterstt ala alaa duu sakinnn bidenemm gülüm see ltfenn

stres yapmayım diyorum yaptırıyor insana bu pko ben neyapayım talım yaaaaa

kızlar selamm
birkaç gündür giremiyorum herkes iyimi, bugün temizlik yaptım çoookk yoruldum yeni oturdum..gamse ve denizasker bugün test yapacaklardı noldu yaptılarmı geçmişide okuyamadım..inşallah güzelhaberler duyarım

hg canim ayni bende bugun misafirim vardi 5cesit yaptim 4unu aksamdan hazirladim koydum sabahta temizligimi yaptim hizlica oo bi sürü zamanim bile kaldi

sokturucu ic
Aynen hayatim zorlanmayim dedim bende hic kociste yarin pazar ararim ben erken gelmesinler uyucam diyo. Onunda derdi baska :-D :-D
Ewet hayatim yaptim cogunu sabah uykulu zor oluyo bide biraz daha uyuyayim diye erkenden yapiyorum :-D

kıss bacımm görmüyon muu aşada kocamann yazıyoo 7 ay 30 günmüş :d

gıı bacımm sogan banyosuu ne kii?? bi sölede bende çimem aaa ne oluyoo ki bna bu günn neşelendim acep ala ala

Gizzz allah seni emi ben telden giriom gorunmuyo ne kadarlik evli olduğunu falan[/QUOTE]

nerelerdeydin derkennn:44: men burdayammm sobeee
ben nerden biliyim telden girdini tv demi görüyom pcdemi 7 aylık 8 e parmak atcam

Aynen hayatim zorlanmayim dedim bende hic kociste yarin pazar ararim ben erken gelmesinler uyucam diyo. Onunda derdi baska :-D :-D

Ewet hayatim yaptim cogunu sabah uykulu zor oluyo bide biraz daha uyuyayim diye erkenden yapiyorum :-D
Evet kocisker pazari dort gözle bekliyor sırf uyumak için başka birşey için değil

hgg bidenemmmm ayy canım p.kızartması cekti bakk şimçikk ben gidiptee onlara erotik bişiler anlatıp kızartmam yüzlerini

şiiiiiiitt heyy kuzumm noo sterstt ala alaa duu sakinnn bidenemm gülüm see ltfenn

Hahahhaaa :-D alemsiniz harbiden ya :-D

stres yapmayım diyorum yaptırıyor insana bu pko ben neyapayım talım yaaaaa
yokk bacımm sters yok bitiriyo bizi ben bu uyuz sterst yüzünden gögs şişmesi yaşıyomm artık terlikle dövecem streti gel beraber dövelimm pko tedaviyle geciyomuş en önmliside strest
asssssssss hggg inşş laf aramzda ben de okumadım gecmişi hızlı ilerliyo diye
Ooo ben saat 10.00 a kadar burdayım

okk bidenem yazışırızz

Gizzz allah seni emi ben telden giriom gorunmuyo ne kadarlik evli olduğunu falan

ben nerden biliyim telden girdini tv demi görüyom pcdemi 7 aylık 8 e parmak atcam[/QUOTE]

Nerelerdeydin demedim nerdeydin nerelisin yani kuzum ysa yimee gelicem yaa..diğer yazdiklarini anlamadim:26:

[/QUOTE]evet ilac ama test yaptirmadan icme tabi[/QUOTE]

doktora gideceğim canım perşembe cuma gibi ozamn tahlil yapar bakar bir şey yoksa söktürücü verir inşallah o zamn kadar regl olurum .....

gıı bacımm sogan banyosuu ne kii?? bi sölede bende çimem aaa ne oluyoo ki bna bu günn neşelendim acep ala ala [/QUOTE]

3 4 adet soğanı kaynat tencerede soğanlar pişne kadar sonra leğene ekle üstüne eğil o buhar genital bölgene gelecek önünede havlu sar ki havası uçup gitmesin 10 dk kadar dur öyle sonra dayana bileceğin kadar sıcak yp o suyu bşraz soğuk su ekle yani ...üstüne otur birazda öylee işte bu kadar benim akıntım vardı çok iyi geldi yumurtalıklarada faydası çokmuş cnm ...
bir şey sorabilir miyim ???????

Evet kocisker pazari dort gözle bekliyor sırf uyumak için başka birşey için değil
aynı bizim herifi anlattın bacımm gözlerini oyasım geliyoo sadece uyuyoo diyee

hee alemim demi bu gün çoştum vlla bida beni böyle bulamazsınızz
amaaaaaaaaaaaaa sizleri men seeeevvvviiiiiyyyoommmm

Hg canim bendev yeni geldim geçmişi okumadım.sen nasılsın dr a gittin mi ilk degerin kaç çıkmıştı

evet ilac ama test yaptirmadan icme tabi[/QUOTE]

doktora gideceğim canım perşembe cuma gibi ozamn tahlil yapar bakar bir şey yoksa söktürücü verir inşallah o zamn kadar regl olurum .....

3 4 adet soğanı kaynat tencerede soğanlar pişne kadar sonra leğene ekle üstüne eğil o buhar genital bölgene gelecek önünede havlu sar ki havası uçup gitmesin 10 dk kadar dur öyle sonra dayana bileceğin kadar sıcak yp o suyu bşraz soğuk su ekle yani ...üstüne otur birazda öylee işte bu kadar benim akıntım vardı çok iyi geldi yumurtalıklarada faydası çokmuş cnm ...
bir şey sorabilir miyim ???????[/QUOTE]

Canim bu soganla yaptigin neye iyi geliyo bu ay olmazsa bidahaki aya bende deniyim kac gun yapiliyo

Bizde seni sewiyoruz bebegim bu nesen hep boyle dewam etsin insallah :-D :-D

ben nerden biliyim telden girdini tv demi görüyom pcdemi 7 aylık 8 e parmak atcam

Nerelerdeydin demedim nerdeydin nerelisin yani kuzum ysa yimee gelicem yaa..diğer yazdiklarini anlamadim:26:[/QUOTE]
ank kuzumm ank dayım melegimm hee yemegee gell buyur canımm ne demkk diger yazdıklarıma gelince boş ver bnde anlamadım he de gitsin
evet ilac ama test yaptirmadan icme tabi[/QUOTE]

bir şey sorabilir miyim ???????[/QUOTE]

hmmmm bunu adetin kacıncı günü yapıyoz kac kere yapıyoz balım bide adet görmeden ilç almaa bnce ben bide maydonozu duymuştum :44:

selam canım iyi diyeyim iyi olayım ! sen nasılsın ayyyy bugün herkes temzilik yapmış bir ben sürtmüşüm dışarlarda

aynen yaaaaa azap çiçeği hep böyle görmek isterim senii topiğin neşesi oldun cnm Allah eksik etmesin neşeni hiç bir zaman

Yapcak bisey yok bebisim napalim katlanacaklar :-D
aynennn.. Yoksa aksama kadar ordan oraya deviriyorlar dotlerini

Bi senin ki değil canım çoğu erkek aynı

Ben sut buharini duydum iltihaba akintiya ii geliyomus maydonozlu sut buhari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…