- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
aminn inş ama hep böle olmam arada sıyırtıyom iştee bacımBizde seni sewiyoruz bebegim bu nesen hep boyle dewam etsin insallah :-D :-D
rica ederim nedemek bende nerelisin dicektim de hicran sordu. Antalyalı mısın diyecktim burada da duş almaya çimmek diyorlar ondan merak etmiştim !!!!!
oyyy bidenemm börem çöremm hep böle olmuyomm gıı bizimkide diyo bazen çoşuyon diyee her zamn olmazz demi sonraa bıkar bndenselam canım iyi diyeyim iyi olayım ! sen nasılsın ayyyy bugün herkes temzilik yapmış bir ben sürtmüşüm dışarlarda
bende yarın yapcamm hemde koçişim uyumusasın diye onla beraber yapcazz hahahh
aynen yaaaaa azap çiçeği hep böyle görmek isterim senii topiğin neşesi oldun cnm Allah eksik etmesin neşeni hiç bir zaman
dee bidenemmm ömnmli deil haftada 3 okk yaparızz şıpp diye oturu verirm şeyineazap çiçeği sana çiçek desem olur mu yaaaaa!!!!!
onu ben haftada 3 kere yapyorum regl dışındaaaaa canım !!! maydonozdan daha etkili bu soğan suyu ççabuk etki ediyor yaniii
Oo yakinsinnn burdan konya bi saat ordan ank 3saat hızlı gerenle 4saat sonra ordayim
Cimme mi ilk defa duydum ne kadar tuaf
rica ederim nedemek bende nerelisin dicektim de hicran sordu. Antalyalı mısın diyecktim burada da duş almaya çimmek diyorlar ondan merak etmiştim !!!!!
Cimme mi ilk defa duydum ne kadar tuaf
Sanirim iç anadoluya ait bi kelimebizim burdada yaslılar kullanır aradacimmek
oyyy bidenemm börem çöremm hep böle olmuyomm gıı bizimkide diyo bazen çoşuyon diyee her zamn olmazz demi sonraa bıkar bnden
dee bidenemmm ömnmli deil haftada 3 okk yaparızz şıpp diye oturu verirm şeyinebuharınaa denicem kafama yattı tşkk etim balımm
kıss bacımm buyur gell beni yemklemi korkutcan hem ne istersen yaparım ben bacımaaa
oyyy bidenemm börem çöremm hep böle olmuyomm gıı bizimkide diyo bazen çoşuyon diyee her zamn olmazz demi sonraa bıkar bnden
yokyaaa bıkmaz neşeli kadınları sevmeyen erkek yoktur benceeee!!!!!!1111
dee bidenemmm ömnmli deil haftada 3 okk yaparızz şıpp diye oturu verirm şeyinebuharınaa denicem kafama yattı tşkk etim balımm
rica ederim canım benim nedemek !!!!!!!!!!!
Yemek bahane muhebbet şahanedatlum
aynennnnnnnn!!!!!!!!!!!
hicranım yarın kuaföre gidiyorum saç rengimi değiştirmeye bal köpüğü yapacağım !!!!!!!
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şakasına dedim ala alayundum mu deyim şimçik dicenz bu gene ne dedi aynısı yıkanmak
Kizilin üstüne mi acici yapcan mi
evittttt gel işte bizde bol boll shbet ederiz kaynatırızzYemek bahane muhebbet şahanedatlum
aynennnnnnnn!!!!!!!!!!!
hicranım yarın kuaföre gidiyorum saç rengimi değiştirmeye bal köpüğü yapacağım !!!!!!!
Bende kocise sorayim bu aksam cimmek e gircez mi die. Adam cagazimda sasirir hehehee :-DSanirim iç anadoluya ait bi kelimebizim burdada yaslılar kullanır aradacimmek
İlk defa duyuyorum canim bende cok tuafbende ilk duyduğumda çok gülmüştüm !!!!!!!! sonra sonra alıştım duymayaa
Kizzz kafayi siyirdin sonunda basi sen cekecen galiba arkandanda viz teker teker gelicez :-D :-Dkıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şakasına dedim ala alayundum mu deyim şimçik dicenz bu gene ne dedi aynısı yıkanmak
evittttt gel işte bizde bol boll shbet ederiz kaynatırızzkaynanam kurban olsunn sana kıss gell
yaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!kıskanırım ama haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oyyy benim kide diyo git sacını boyatizin verdi şükür nasıl olduysa kıskançlıgı içn boytırmıyodu bende hangi renge boytsam aceppp :44:
himm..bende bunun ustune kızıl yapcamyok demem merak etme !
ooooooooooo o saçın üstüne akaju kahve yapmıştım şuan aktı açıldı baya !!!canım bakalım yakışır mı yakışmazmı onda tereddütteyim ya
Ten rengin nasıl dışsal sacin nasılevittttt gel işte bizde bol boll shbet ederiz kaynatırızzkaynanam kurban olsunn sana kıss gell
oyyy benim kide diyo git sacını boyatizin verdi şükür nasıl olduysa kıskançlıgı içn boytırmıyodu bende hangi renge boytsam aceppp :44:
Ya benim bat 15 kasım falan ama çok kasık ağrım var ve sık idrara çıkıyorum. Yanma falan da yok. Daha yumurtlamam bile yeni bitmiştir hamilelik belirtisi falan değildir dimi? Üşütmüşümdür diye düşünüyorum ama kafam takıldı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?