Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet ilac ama test yaptirmadan icme tabi[/QUOTE]

doktora gideceğim canım perşembe cuma gibi ozamn tahlil yapar bakar bir şey yoksa söktürücü verir inşallah o zamn kadar regl olurum .....

gıı bacımm sogan banyosuu ne kii?? bi sölede bende çimem aaa ne oluyoo ki bna bu günn neşelendim acep ala ala [/QUOTE]

3 4 adet soğanı kaynat tencerede soğanlar pişne kadar sonra leğene ekle üstüne eğil o buhar genital bölgene gelecek önünede havlu sar ki havası uçup gitmesin 10 dk kadar dur öyle sonra dayana bileceğin kadar sıcak yp o suyu bşraz soğuk su ekle yani ...üstüne otur birazda öylee işte bu kadar benim akıntım vardı çok iyi geldi yumurtalıklarada faydası çokmuş cnm ...
bir şey sorabilir miyim ???????[/QUOTE]
oyyy oyy görmedim bacım özürr istedigini sorr
Bizde seni sewiyoruz bebegim bu nesen hep boyle dewam etsin insallah :-D :-D
aminn inş ama hep böle olmam arada sıyırtıyom iştee bacım

azap çiçeği sana çiçek desem olur mu yaaaaa!!!!!
onu ben haftada 3 kere yapyorum regl dışındaaaaa canım !!! maydonozdan daha etkili bu soğan suyu ççabuk etki ediyor yaniii

rica ederim nedemek bende nerelisin dicektim de hicran sordu. Antalyalı mısın diyecktim burada da duş almaya çimmek diyorlar ondan merak etmiştim !!!!!

Canim bu soganla yaptigin neye iyi geliyo bu ay olmazsa bidahaki aya bende deniyim kac gun yapiliyo[/QUOTE]

soğan suyu oturma banyosunu kısır olanlaarada öneriyorlar ben nette okudum ondan sonr yapmaya başladım arkadaşlarrr her derdde devaymışşş

oyyy bidenemm börem çöremm hep böle olmuyomm gıı bizimkide diyo bazen çoşuyon diyee her zamn olmazz demi sonraa bıkar bnden
azap çiçeği sana çiçek desem olur mu yaaaaa!!!!!
onu ben haftada 3 kere yapyorum regl dışındaaaaa canım !!! maydonozdan daha etkili bu soğan suyu ççabuk etki ediyor yaniii
dee bidenemmm ömnmli deil haftada 3 okk yaparızz şıpp diye oturu verirm şeyine buharınaa denicem kafama yattı tşkk etim balımm
Oo yakinsinnn burdan konya bi saat ordan ank 3saat hızlı gerenle 4saat sonra ordayim

kıss bacımm buyur gell beni yemklemi korkutcan hem ne istersen yaparım ben bacımaaa

rica ederim nedemek bende nerelisin dicektim de hicran sordu. Antalyalı mısın diyecktim burada da duş almaya çimmek diyorlar ondan merak etmiştim !!!!!

Cimme mi ilk defa duydum ne kadar tuaf

Sanirim iç anadoluya ait bi kelimebizim burdada yaslılar kullanır arada cimmek

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şakasına dedim ala ala yundum mu deyim şimçik dicenz bu gene ne dedi aynısı yıkanmak

Yemek bahane muhebbet şahanedatlum

Son düzenleme:

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şakasına dedim ala ala yundum mu deyim şimçik dicenz bu gene ne dedi aynısı yıkanmak

yok demem merak etme !

Kizilin üstüne mi acici yapcan mi

ooooooooooo o saçın üstüne akaju kahve yapmıştım şuan aktı açıldı baya !!!canım bakalım yakışır mı yakışmazmı onda tereddütteyim ya

Yemek bahane muhebbet şahanedatlum
evittttt gel işte bizde bol boll shbet ederiz kaynatırızz kaynanam kurban olsunn sana kıss gell
aynennnnnnnn!!!!!!!!!!!
hicranım yarın kuaföre gidiyorum saç rengimi değiştirmeye bal köpüğü yapacağım !!!!!!!

oyyy benim kide diyo git sacını boyat izin verdi şükür nasıl olduysa kıskançlıgı içn boytırmıyodu bende hangi renge boytsam aceppp :44:

Ya benim bat 15 kasım falan ama çok kasık ağrım var ve sık idrara çıkıyorum. Yanma falan da yok. Daha yumurtlamam bile yeni bitmiştir hamilelik belirtisi falan değildir dimi? Üşütmüşümdür diye düşünüyorum ama kafam takıldı şimdi.

Sanirim iç anadoluya ait bi kelimebizim burdada yaslılar kullanır arada cimmek
Bende kocise sorayim bu aksam cimmek e gircez mi die. Adam cagazimda sasirir hehehee :-D
bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm !!!!!!!! sonra sonra alıştım duymayaa
İlk defa duyuyorum canim bende cok tuaf
Kizzz kafayi siyirdin sonunda basi sen cekecen galiba arkandanda viz teker teker gelicez :-D :-D

ten rengin ney????? ayyyy aynen canım ya benimki 7 yıldır sarıya boyattırmadı ama artık boyat diyor karışmıyor yaniii sarının koyusu olyor biraz bak köpüğü !!!!!!!! bu şansı vermişken git boyat saçını şuan hangi renk saçın boyattın mı hiçççç

yok demem merak etme !

ooooooooooo o saçın üstüne akaju kahve yapmıştım şuan aktı açıldı baya !!!canım bakalım yakışır mı yakışmazmı onda tereddütteyim ya
himm..bende bunun ustune kızıl yapcam

Ten rengin nasıl dışsal sacin nasıl

Canim büük ihtimal usutmussundur ama sen yinede dikkat et ayaklarinj ve belini sıcak tut ins bebiş gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…