- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Bende kocise sorayim bu aksam cimmek e gircez mi die. Adam cagazimda sasirir hehehee :-D
İlk defa duyuyorum canim bende cok tuaf
Kizzz kafayi siyirdin sonunda basi sen cekecen galiba arkandanda viz teker teker gelicez :-D :-D
Ya benim bat 15 kasım falan ama çok kasık ağrım var ve sık idrara çıkıyorum. Yanma falan da yok. Daha yumurtlamam bile yeni bitmiştir hamilelik belirtisi falan değildir dimi? Üşütmüşümdür diye düşünüyorum ama kafam takıldı şimdi.
Bende kocise sorayim bu aksam cimmek e gircez mi die. Adam cagazimda sasirir hehehee :-D
Kizzz kafayi siyirdin sonunda basi sen cekecen galiba arkandanda viz teker teker gelicez :-D :-D
şittttttttttttt kıslarr can kıslarr bna müsade gidem p.tesi müstescan seyler anlatayımda kızarsınlar az :cekti vlla bna müsadee ballarımm hepinizi öpüyuorumm gelcem yinee dabiiiii istersenizzhepiniz YARADANIMA emanetsinizzzzz
şittttttttttttt kıslarr can kıslarr bna müsade gidem p.tesi müstescan seyler anlatayımda kızarsınlar az :cekti vlla bna müsadee ballarımm hepinizi öpüyuorumm gelcem yinee dabiiiii istersenizzhepiniz YARADANIMA emanetsinizzzzz
himm..bende bunun ustune kızıl yapcam
Ten rengin nasıl dışsal sacin nasıl
Canim büük ihtimal usutmussundur ama sen yinede dikkat et ayaklarinj ve belini sıcak tut ins bebiş gelmiştir
Sakaryaliyim canim sen nerelisinSen nerelisin canım de bakalim
elbeteeeeeeeeeeeee her zaman geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll bekleriiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz sende Allaha emanet ol canım kendine cici bak
heheheh
canım Allah bilir tabiki biz nedesek yanlış olur şimdi !!!ben yorum yapmak istemiyorum o yüzden olabilirsinde olmayabilirsinde inşallah rabbim gönlüne göre verrrirrr
vlla ne oldu bu gün bna bnde anlamadım kıss ben böyle deildimm ala ala hadi hayrlısı diyelim benm adet e ooo daha cok varr ama inş hepimzde olarrrBende kocise sorayim bu aksam cimmek e gircez mi die. Adam cagazimda sasirir hehehee :-D
hee cimin cimin sizi gidiler sizi
ten rengin ney????? ayyyy aynen canım ya benimki 7 yıldır sarıya boyattırmadı ama artık boyat diyor karışmıyor yaniii sarının koyusu olyor biraz bak köpüğü !!!!!!!! bu şansı vermişken git boyat saçını şuan hangi renk saçın boyattın mı hiçççç
ilaç kullanma bence canım kendini sıcak tut yeterSağol canım benim ilaç içmeye korkuyorum çünkü sizlere sorayım dedim :)
Sakaryaliyim canim sen nerelisin
vlla ne oldu bu gün bna bnde anlamadım kıss ben böyle deildimm ala ala hadi hayrlısı diyelim benm adet e ooo daha cok varr ama inş hepimzde olarrrböle göbeciklerr
benm sacım kısa cok kısa kestrdim acık kestane rengi önceki sarıydı resim koycam koysam resimmi kaldırınca geri kalmz resim deilmi benim ki beni vurur valla lafta deil gercektn vurur :26:
ilaç kullanma bence canım kendini sıcak tut yeter
Konyaliyim cnmgonya yani
hicranım kargoyla bana yollaaaaaaaaaa artanlarıııııııı buggün kaçamak yaptım biraz zatn onları da yesem bişi olmaz koşarım eritirim
Canim alintilarin aralarina yaziosun o zaman dikkat edemioz hepsini sona yaz olmaz mu
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım çok sağol. Kafama takıldı ilaç içmeye de korktum o yüzden sorayım dedim sizlere. Geçmezse bir doktora giderim pztesi.
hicranım bilgisayarın faresi yok dokunmalı o yüzden sorun oluyr yazarken yaa isteyerek yapmıyorum yaniii dika ediyom ama gene oluyor.
amiiinnnnnn canım inşallah geçmezse git mutlaka doktoraa !!!!!! dikkat et kendinee ilaç içme sıcak şeyler içç
Ooo menum guzeldi ama rus salatasi cig kofte islak kek pekmezli kurabiye ve krem santili etimek tatlisigonderimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?