Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şittttttttttttt kıslarr can kıslarr bna müsade gidem p.tesi müstescan seyler anlatayımda kızarsınlar az :cekti vlla bna müsadee ballarımm hepinizi öpüyuorumm gelcem yinee dabiiiii istersenizz hepiniz YARADANIMA emanetsinizzzzz

Bende kocise sorayim bu aksam cimmek e gircez mi die. Adam cagazimda sasirir hehehee :-D

İlk defa duyuyorum canim bende cok tuaf

Kizzz kafayi siyirdin sonunda basi sen cekecen galiba arkandanda viz teker teker gelicez :-D :-D

heheheh

canım Allah bilir tabiki biz nedesek yanlış olur şimdi !!!ben yorum yapmak istemiyorum o yüzden olabilirsinde olmayabilirsinde inşallah rabbim gönlüne göre verrrirrr

Bende kocise sorayim bu aksam cimmek e gircez mi die. Adam cagazimda sasirir hehehee :-D

İlk defa duyuyorum canim bende cok tuaf

Kizzz kafayi siyirdin sonunda basi sen cekecen galiba arkandanda viz teker teker gelicez :-D :-D

Sen nerelisin canım de bakalim

elbeteeeeeeeeeeeee her zaman geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll bekleriiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz sende Allaha emanet ol canım kendine cici bak

Ayy benimde canim cekti simdi.. Ama bi suru sey artti onlarin yenmesi lazim yazik olcak

heheheh

canım Allah bilir tabiki biz nedesek yanlış olur şimdi !!!ben yorum yapmak istemiyorum o yüzden olabilirsinde olmayabilirsinde inşallah rabbim gönlüne göre verrrirrr

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım çok sağol. Kafama takıldı ilaç içmeye de korktum o yüzden sorayım dedim sizlere. Geçmezse bir doktora giderim pztesi.

vlla ne oldu bu gün bna bnde anlamadım kıss ben böyle deildimm ala ala hadi hayrlısı diyelim benm adet e ooo daha cok varr ama inş hepimzde olarrr böle göbeciklerr

benm sacım kısa cok kısa kestrdim acık kestane rengi önceki sarıydı resim koycam koysam resimmi kaldırınca geri kalmz resim deilmi benim ki beni vurur valla lafta deil gercektn vurur :26:

hicranım kargoyla bana yollaaaaaaaaaa artanlarıııııııı buggün kaçamak yaptım biraz zatn onları da yesem bişi olmaz koşarım eritirim

Agzindan bal damliyo bal vevegim insallah gobislerimiz bizimde siser ;-)

hicranım kargoyla bana yollaaaaaaaaaa artanlarıııııııı buggün kaçamak yaptım biraz zatn onları da yesem bişi olmaz koşarım eritirim

Ooo menum guzeldi ama rus salatasi cig kofte islak kek pekmezli kurabiye ve krem santili etimek tatlisi gonderimm

Canim alintilarin aralarina yaziosun o zaman dikkat edemioz hepsini sona yaz olmaz mu

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım çok sağol. Kafama takıldı ilaç içmeye de korktum o yüzden sorayım dedim sizlere. Geçmezse bir doktora giderim pztesi.

hicranım bilgisayarın faresi yok dokunmalı o yüzden sorun oluyr yazarken yaa isteyerek yapmıyorum yaniii dika ediyom ama gene oluyor.

amiiinnnnnn canım inşallah geçmezse git mutlaka doktoraa !!!!!! dikkat et kendinee ilaç içme sıcak şeyler içç

Himm tmm canim o zaman problem yoook

Ooo menum guzeldi ama rus salatasi cig kofte islak kek pekmezli kurabiye ve krem santili etimek tatlisi gonderimm

offfff russ salatası bayıırım . şantili etimeğe bayılırım kurabiyede severim ama çiğ köfte sevmem canım ağzıma koymam sen mi yaptın nasıl yaptın erkek gücü ister ooo saatlerde bence içli köfteyi güzel yaparım heeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…