Walla hayatim dedigin gibi gun yapardik arkadaslarimla bile sizinle konistuum kadar konusmuyorum siz bana coooooooooook iyi geliyosunuz :-* ;-)Ooo süper olurdu vur patlasin cal oynasincidden çok iyi olurdu gün yapardik yüz yüze konusurduk
offfff russ salatası bayıırım . şantili etimeğe bayılırım kurabiyede severim ama çiğ köfte sevmem canım ağzıma koymam sen mi yaptın nasıl yaptın erkek gücü ister ooo saatlerde bence içli köfteyi güzel yaparım heeeeeeee
Ne totemi :26:........Kizlar toteme devam son 8 :)
Walla hayatim dedigin gibi gun yapardik arkadaslarimla bile sizinle konistuum kadar konusmuyorum siz bana coooooooooook iyi geliyosunuz :-* ;-)
Aynennn canim yaaaa..bende çok seviyorum burayı...Walla hayatim dedigin gibi gun yapardik arkadaslarimla bile sizinle konistuum kadar konusmuyorum siz bana coooooooooook iyi geliyosunuz :-* ;-)
Ne totemi :26:........
Bende yapmayali uzn zaman oldu ama bende kizartmasini sewiyorumEtsiz yapiom canim ya etli sevmiyorum ben yalancı çiğ köfte diyim... Bende içli kofteyi yapcam yapcam diom hep kaliyo sen haslayarak mi yapion kizartarak mi
şiiittt kıslarr resim geldimi???:44:
Etsiz yapiom canim ya etli sevmiyorum ben yalancı çiğ köfte diyim... Bende içli kofteyi yapcam yapcam diom hep kaliyo sen haslayarak mi yapion kizartarak mi
yok tatlım gelmediii
kızartıyorum haşlayarak çatlama riski yüksek hiç yapmaım ama kızarttığım halde yumuşacık oluyorr
aynen canım yaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! keşke hep beraber ek mahallede oturmuş olsaydık ne güzel olurdu yaaaaaa!!!!!!!!!!!
ya reg olmam gerek ama yyumurtanın akı kıvamında akıntım var kasık ağrım bir yandan göbişim şiş ne yapsam bilemedim yaaaaa bebek aspirini aldırayım kocişime onu içeyim adeti söküyor ooo!!!!!!! acaabaa bişi olur mu içsemmmm
Bende yapmayali uzn zaman oldu ama bende kizartmasini sewiyorum
şiiittt kıslarr resim geldimi???:44:
Cook küçük hiç belli değil net değil:26:şiiittt kıslarr resim geldimi???:44:
Himm dun yoktum canım ben bilmiyorum hadi hayırlısıDun demistim ya bu agtotem yapicam sizlerden de destek istedim hatta :))) bat'a son 8 geri sayimi burdan yapiyorum:)))
HimmmBende yapmayali uzn zaman oldu ama bende kizartmasini sewiyorum
yok tatlım gelmediii
kızartıyorum haşlayarak çatlama riski yüksek hiç yapmaım ama kızarttığım halde yumuşacık oluyorr
hay ben seni ne yapayım kızzzzzzzzzzzz
Hic bir fikrim yok bebegim ya :-\
bu benim eski sacımmm yenisini nasl yapsam kii??:44:
hahahahha ayy koptumm kıss istedini yapp ister sırt üstü ister amuda kaldırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?