Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ooo süper olurdu vur patlasin cal oynasin cidden çok iyi olurdu gün yapardik yüz yüze konusurduk
Walla hayatim dedigin gibi gun yapardik arkadaslarimla bile sizinle konistuum kadar konusmuyorum siz bana coooooooooook iyi geliyosunuz :-* ;-)

Etsiz yapiom canim ya etli sevmiyorum ben yalancı çiğ köfte diyim... Bende içli kofteyi yapcam yapcam diom hep kaliyo sen haslayarak mi yapion kizartarak mi

Walla hayatim dedigin gibi gun yapardik arkadaslarimla bile sizinle konistuum kadar konusmuyorum siz bana coooooooooook iyi geliyosunuz :-* ;-)

aynen canım yaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! keşke hep beraber ek mahallede oturmuş olsaydık ne güzel olurdu yaaaaaa!!!!!!!!!!!
ya reg olmam gerek ama yyumurtanın akı kıvamında akıntım var kasık ağrım bir yandan göbişim şiş ne yapsam bilemedim yaaaaa bebek aspirini aldırayım kocişime onu içeyim adeti söküyor ooo!!!!!!! acaabaa bişi olur mu içsemmmm

Hic bir fikrim yok bebegim ya :-\

şiiittt kıslarr resim geldimi???:44:
Cook küçük hiç belli değil net değil:26:
Dun demistim ya bu agtotem yapicam sizlerden de destek istedim hatta :))) bat'a son 8 geri sayimi burdan yapiyorum:)))
Himm dun yoktum canım ben bilmiyorum hadi hayırlısı
Bende yapmayali uzn zaman oldu ama bende kizartmasini sewiyorum
Himmm
yok tatlım gelmediii

kızartıyorum haşlayarak çatlama riski yüksek hiç yapmaım ama kızarttığım halde yumuşacık oluyorr

1112 im rosemm bana olculu bi içki köfte tarifi verin de bende deneyim nette bi çok tarif var ama onlara güvenemiyorum

nasılsınız kızlar ben pek giremiyorum bu aralar iş güç
şuandada dermaroler almıştım onu yaptım oturuyorum ama yüzüm aciyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…