Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar size doyum olmaz ama ben yavaş yavaş kaçıyorum.size Allah rahatlık versin şimdiden.

Neyse kızlar benim uykum geldi bu gün çok yoruldum uyumam gerek kib...byyy Yarın bat günü

İyi geceler kızlar
Yarın pıhtı sonucum çıkacak çok heyecanlıyım ne olacak diye bakalım sorun var mı göreceğiz çözümü olan birşey çıksın karşıma dua ediyorum...

Günaydın kızlar su gibi akıp geçen bir hafta olsun inşallah :) herkese kocaman günaydınnnn :))

Canim naptin test yaptın mı bwn sabah yaptim malesefki negatif(

hadi ya umudum olacaktın sen benim ben yapamadım kuzum eşim istanbul görevi sonrası 3 gün izin hak etmiş mi biran ayrılamadım yanından.. ve test alamadım onun bilmesini istemiyorum.. ama sana %90 söylüyorum hamile degilim.. ilk defa bu ay hiç ama hiç üzülmedim inanmazsın bak buna.. eşime diyorum ki kasımda başka olur mik mikler o da diyoki ya yok kasım aralık fark etmezde keçiboynuzu yemek beni öldürüyor diyor

günaydın canım.. haftanın ilk günü çalışmaca.. bende sizleri özledim. Yaptın mı canım test?

yapamadım canım eşim evdeydi tüm hafta sonu.. biliyosun ona duyurmadan yapıyorum testlerimi.. ama bugün alıp yarın sabah yapcam laf olsun diye biliyorum hamile degilim çünkü..

günaydın kızlar nasılsınız??? ne var ne yok bakalım? biz h.sonu gittik eşimle doktora. benim herşeyim normal çıktı. ovu testi yaptığım için yumurta takibine de gerek yok dedi doktor. eşimin sonuçlarını da gözterdim. morfolojiye takıldı doktor. ürolojiye yönlendirdi. o da sigaradan olabilir dedi. ultrason istedi. varokisel olma ihtimaline karşı. bu hafta çekilecek eşim inşallah... buarada bende kist ya da iltihap falan olsaydı doktor derdi dimi? ben sormadım o da bişey demedi. herşeyin normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…