yapamadım canım eşim evdeydi tüm hafta sonu.. biliyosun ona duyurmadan yapıyorum testlerimi.. ama bugün alıp yarın sabah yapcam laf olsun diye biliyorum hamile degilim çünkü..
Bilemedim canım ümidim kırıldı cok ümitlydim ve hissediyordum olmadi işteçıkmaması çok normal canım.. daha çok erken..
Ben Ben bu ay kesin olur diyodum icimdeb bi his olacak diyodu yanıldim malesefhadi ya umudum olacaktın sen benimben yapamadım kuzum eşim istanbul görevi sonrası 3 gün izin hak etmiş mi biran ayrılamadım yanından.. ve test alamadım onun bilmesini istemiyorum.. ama sana %90 söylüyorum hamile degilim.. ilk defa bu ay hiç ama hiç üzülmedim inanmazsın bak buna.. eşime diyorum ki kasımda başka olur mik mikler o da diyoki ya yok kasım aralık fark etmezde keçiboynuzu yemek beni öldürüyor diyor
Canjm evet belli olurdu kesinlikle ins eşinin sonuçlarıda istediğiniz gibi olar hmm sigaragünaydın kızlar nasılsınız??? ne var ne yok bakalım? biz h.sonu gittik eşimle doktora. benim herşeyim normal çıktı. ovu testi yaptığım için yumurta takibine de gerek yok dedi doktor. eşimin sonuçlarını da gözterdim. morfolojiye takıldı doktor. ürolojiye yönlendirdi. o da sigaradan olabilir dedi. ultrason istedi. varokisel olma ihtimaline karşı. bu hafta çekilecek eşim inşallah... buarada bende kist ya da iltihap falan olsaydı doktor derdi dimi? ben sormadım o da bişey demedi. herşeyin normal dedi
Bilemedim canım ümidim kırıldı cok ümitlydim ve hissediyordum olmadi işte
Ben Ben bu ay kesin olur diyodum icimdeb bi his olacak diyodu yanıldim malesef
Canjm evet belli olurdu kesinlikle ins eşinin sonuçlarıda istediğiniz gibi olar hmm sigaraherkesin korkulu rüyası malesf
senin bat ne zamandı Gamzem?
Ekim 31 cektigi icin 8i sanırım gecen ay 9unda oldum 30 gün de oluyorum(
Ekim 31 cektigi icin 8i sanırım gecen ay 9unda oldum 30 gün de oluyorum(
günaydın kızlar nasılsınız??? ne var ne yok bakalım? biz h.sonu gittik eşimle doktora. benim herşeyim normal çıktı. ovu testi yaptığım için yumurta takibine de gerek yok dedi doktor. eşimin sonuçlarını da gözterdim. morfolojiye takıldı doktor. ürolojiye yönlendirdi. o da sigaradan olabilir dedi. ultrason istedi. varokisel olma ihtimaline karşı. bu hafta çekilecek eşim inşallah... buarada bende kist ya da iltihap falan olsaydı doktor derdi dimi? ben sormadım o da bişey demedi. herşeyin normal dedi
Ümidim gitti alistirmaliyim kuzu kendimi :*(canım daha varmış. testte çıkmaması normal. şimdiden bozma moralini
canım geçen ay bende senin gibi çok ümitlenmiştim.. o kadar adapte olmuşum ki adetim 3 gün gecikti biliyosun.. kan testinde kesin negatifi görünce ertesi gün hemen regl oldum.. stresten geciktirmişim megerse.. bide iki şey ögrendim ki benimde aklımdaydı zaten sana da söyleyim.. sende kansızlık varmı kan degerlerin düşük mü? birde idrar yollarını çok üşütür müsün?? aşırı bi akıntın olur mu sarı renkli?? bu ikisi varsa hamile kalmamız normal bayanlara göre daha zorlaşıyormuş.. ben bi adet olayım hemen gidip bi kadındogumcuya antibiyotik yazdırcam.. kan haplarım kilo yapıyo diye almıyodum artık onlarıda içicem.. sonra takdir Allahın
hadi hayırlısı bakalım..
Canjm evet belli olurdu kesinlikle ins eşinin sonuçlarıda istediğiniz gibi olar hmm sigaraherkesin korkulu rüyası malesf
senin bat ne zamandı Gamzem?
canım geçen ay bende senin gibi çok ümitlenmiştim.. o kadar adapte olmuşum ki adetim 3 gün gecikti biliyosun.. kan testinde kesin negatifi görünce ertesi gün hemen regl oldum.. stresten geciktirmişim megerse.. bide iki şey ögrendim ki benimde aklımdaydı zaten sana da söyleyim.. sende kansızlık varmı kan degerlerin düşük mü? birde idrar yollarını çok üşütür müsün?? aşırı bi akıntın olur mu sarı renkli?? bu ikisi varsa hamile kalmamız normal bayanlara göre daha zorlaşıyormuş.. ben bi adet olayım hemen gidip bi kadındogumcuya antibiyotik yazdırcam.. kan haplarım kilo yapıyo diye almıyodum artık onlarıda içicem.. sonra takdir Allahın
Hepinizw gunaydiiiinnn
Dilketinim gunaydin sanada.sonuclarinin temis cikmasina sevindim.esindede ins.bisey cikmaz.
Kist olunca goruyolar cnm.alttan muayenw ettiginde.
Ruyamda seni gordum dun ama hatirlayamiyorum(
günaydın kızlar nasılsınız??? ne var ne yok bakalım? biz h.sonu gittik eşimle doktora. benim herşeyim normal çıktı. ovu testi yaptığım için yumurta takibine de gerek yok dedi doktor. eşimin sonuçlarını da gözterdim. morfolojiye takıldı doktor. ürolojiye yönlendirdi. o da sigaradan olabilir dedi. ultrason istedi. varokisel olma ihtimaline karşı. bu hafta çekilecek eşim inşallah... buarada bende kist ya da iltihap falan olsaydı doktor derdi dimi? ben sormadım o da bişey demedi. herşeyin normal dedi
Ümidim gitti alistirmaliyim kuzu kendimi :*(
Canim benimde 2ay önce olmustu psikolojik olarak butun belirtileri yasamistim gecikti bu öyle birşey değildi daha yumyum olmadan düştü icime garip bi duyguydu ve bu süre içerisinde hic belirti aramadim ama olmadi neyse sağlık olsun ayrica ben bütün testlerimk ve kontrollerimi yaptırdım benjm rahim agzi yaram vardi onuda yaktırdım ve suanda hic bir problemim yok eşimin de yok ama soyleki bebegimizin dogacagi tarih belli ve ağımızla kus tutsak gene bos gene bos
kızlar günaydın. cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım. göğüslerim inanılmaz hassas. yumurtalıklarıma da ara ara ağrı giriyor. dün sabah test yaptım silik de olsa bişey çıkmadısanırım 2 gün daha bekler olmazsam öyle test yaparım. dua edin lütfen inşallah hamileyimdir. bazı arkadaşlar adete 1 hafta kala öğreniyor. belki geç döllenme olmuşumdur diye ümitleniyorum ama hayal kırıklığım çok olmasın diye kendimi dizginliyorum.
günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım...ösledim sankim sizi ben.....
günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım...ösledim sankim sizi ben.....
gunaydın canım,
ben mi anlış anladım hamile değil misin?doktor antibiyotik demişsin de?
Günaydın canım hg bizde ozledik senigünaydın şekerlerim nasılsınız bakalım...ösledim sankim sizi ben.....
Gunaydin cnm.benim dw bu ay ki hislerim uctu gitti.
Yine heezamanki gibi olmadigini hissediyorum
dogru söze ne denir.. haklısın canım hayırlı zamanı Rabbim bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?