Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çıkmaması çok normal canım.. daha çok erken..
Bilemedim canım ümidim kırıldı cok ümitlydim ve hissediyordum olmadi işte
Ben Ben bu ay kesin olur diyodum icimdeb bi his olacak diyodu yanıldim malesef
Canjm evet belli olurdu kesinlikle ins eşinin sonuçlarıda istediğiniz gibi olar hmm sigara herkesin korkulu rüyası malesf

senin bat ne zamandı Gamzem?

Ekim 31 cektigi icin 8i sanırım gecen ay 9unda oldum 30 gün de oluyorum (

canım geçen ay bende senin gibi çok ümitlenmiştim.. o kadar adapte olmuşum ki adetim 3 gün gecikti biliyosun.. kan testinde kesin negatifi görünce ertesi gün hemen regl oldum.. stresten geciktirmişim megerse.. bide iki şey ögrendim ki benimde aklımdaydı zaten sana da söyleyim.. sende kansızlık varmı kan degerlerin düşük mü? birde idrar yollarını çok üşütür müsün?? aşırı bi akıntın olur mu sarı renkli?? bu ikisi varsa hamile kalmamız normal bayanlara göre daha zorlaşıyormuş.. ben bi adet olayım hemen gidip bi kadındogumcuya antibiyotik yazdırcam.. kan haplarım kilo yapıyo diye almıyodum artık onlarıda içicem.. sonra takdir Allahın

Hepinizw gunaydiiiinnn
Dilketinim gunaydin sanada.sonuclarinin temis cikmasina sevindim.esindede ins.bisey cikmaz.
Kist olunca goruyolar cnm.alttan muayenw ettiginde.
Ruyamda seni gordum dun ama hatirlayamiyorum(

canım daha varmış. testte çıkmaması normal. şimdiden bozma moralini
Ümidim gitti alistirmaliyim kuzu kendimi :*(

Canim benimde 2ay önce olmustu psikolojik olarak butun belirtileri yasamistim gecikti bu öyle birşey değildi daha yumyum olmadan düştü icime garip bi duyguydu ve bu süre içerisinde hic belirti aramadim ama olmadi neyse sağlık olsun ayrica ben bütün testlerimk ve kontrollerimi yaptırdım benjm rahim agzi yaram vardi onuda yaktırdım ve suanda hic bir problemim yok eşimin de yok ama soyleki bebegimizin dogacagi tarih belli ve ağımızla kus tutsak gene bos gene bos

hadi hayırlısı bakalım..

senin bat ne zamandı Gamzem?

Hepinizw gunaydiiiinnn
Dilketinim gunaydin sanada.sonuclarinin temis cikmasina sevindim.esindede ins.bisey cikmaz.
Kist olunca goruyolar cnm.alttan muayenw ettiginde.
Ruyamda seni gordum dun ama hatirlayamiyorum(

günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım...ösledim sankim sizi ben.....

gunaydın canım,

ben mi yanlış anladım hamile değil misin?doktor antibiyotik demişsin de?

Son düzenleme:
kızlar günaydın. cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım. göğüslerim inanılmaz hassas. yumurtalıklarıma da ara ara ağrı giriyor. dün sabah test yaptım silik de olsa bişey çıkmadı sanırım 2 gün daha bekler olmazsam öyle test yaparım. dua edin lütfen inşallah hamileyimdir. bazı arkadaşlar adete 1 hafta kala öğreniyor. belki geç döllenme olmuşumdur diye ümitleniyorum ama hayal kırıklığım çok olmasın diye kendimi dizginliyorum.

Gunaydin cnm.benim dw bu ay ki hislerim uctu gitti.
Yine heezamanki gibi olmadigini hissediyorum

canım herşey normal dediyse korkulacak bişi yok inşallah eşindede herşey normal çıkar da beynen rahatlarsınız...hakkından hayırlısı olsun canım....

dogru söze ne denir.. haklısın canım hayırlı zamanı Rabbim bilir..

canım hayırlısı olsun hakkında dilerim bebeğin seninledir...bu güzel bi gelişme bence tadını çıkar ve bol dua et hayırlısı olsun canım...

günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım...ösledim sankim sizi ben.....
Günaydın canım hg bizde ozledik seni
Gunaydin cnm.benim dw bu ay ki hislerim uctu gitti.
Yine heezamanki gibi olmadigini hissediyorum

Teste kadar bende cok umitliydim ama şimdi hepsi bitti acaba hic anne olamayacakmiyim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…