Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bişey sorucam.. bu gögüslerde hassasiyet dedigin nasıl birşey?? benim gögüslerim küçüktür türk standartlarına göre bayagı küçük hatta.. ondan agrı sızı büyüme ben bişey anlamıyorum pek.. o agrı nasıl bişey tarif edebilirsen sevinirim..

tatlışım hakkından hayırlısı olur inşallah üzme kendini umarsız ol Rabbim bigün mutlaka vericek çok öpüyorum bak üzülmecce yok....
bizde özledik canım hoşgeldin

Gunaydin canimm.
Iyi olmaya calisiyirum.sen nasilsinn

kıslar ben çok iyim çalışmalar devam ediyo herşey yolunda bakalım hayırlısı Rabbim hayırlısını versin herkese....

Günaydın canım hg bizde ozledik seni

Teste kadar bende cok umitliydim ama şimdi hepsi bitti acaba hic anne olamayacakmiyim diye düşünüyorum

Bende oyle dusunuyorum .olsa olurdu kaderimi neden zorluyorum ki diyorum artik.
14 ayda olmazmi ya bi problem yoksa.
H.sonu dogum gunune gittim esimin kuzeninin bebeginin.herkes insallah sizinkininde kutlariz boyle felan dwdi.
Cok duygulandim.baktim esim cok kotu oldu kalkti masadan.
Esimin yengesine bizim olmicak sanirim umidim kalmadi dedim.
O da olmasa benim olmazdi kac tane kaybim oldugunu sayamadim hatta birini kucagima aldiktan sonra kaybettim dedi.2 cocugu var suan.
Sonra kendime gwldim biraz.

Üzüldüm ilk defa bu sefer cok hemde ve sanırım artik cok ümit edemicem inanmaklada olmuyormuş buju anladim ven buay cok rahattim rahatlıkta çözüm değilmiş napabiliriz daha farkli hic bilmiyorum

canım benim hayırlı olsun rabbim kucagına saglıkla almak nasip etsin
sağol canım amin inşallah adet olmadım hala bugün 2. idrar testimi yapıcam dün zor durdum yapmamak için inşallah kop kuyu bir çizgi olur. kimyasal gebeliklerimde çok ağrım vardı bunda hiç yok göğüslerime dokunamıyorum sadece. allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguları.

Bilemedim yaa ama cok dua ediyorum Allahim verdikten sonra almasın dhaa bebegimizin olup olmadığını bile bilmiyorum malesef (

bu ay inşallah ki bir soun olmazsa eğer kızlar sizlere tavsiyelerim var 6 ay boyunca hep sık sık beraber olduk ama anladım ki hiç bir faydası yokmuş bu ay 2 günde bir beraber oolduk ve hiç hamile kalayım diye ilişki omadı ve hiç bu ay beklemiyordum yumurtlama günümü bile kaçırdım ama ilişkiden sonra ayaklarımı en az 20 dakika havaya diktim ve ilişkiden sonra hemen tuvalete girmedim ve yıkanmadım. ayakları dikmek işe yarıyor heralde bu ay tek yaptığım buydu. inşallah sizlere de allah nasip eder. yumurtlama günlerini umursamayın canınız ne zaman isterse o zaman olsun

Hepinizw gunaydiiiinnn
Dilketinim gunaydin sanada.sonuclarinin temis cikmasina sevindim.esindede ins.bisey cikmaz.
Kist olunca goruyolar cnm.alttan muayenw ettiginde.
Ruyamda seni gordum dun ama hatirlayamiyorum(

günaydın canım. çok sağol. inşallah eşimin değeleri sigarayı bırakmasıyla düzelebilecek bişeydir canım çok sağol. hayırdır inşallah. belki gün içinde hatırlarsın. buarada sen nasılsın? iyi olmaya çalışıyorum falan yazmışsın bir yazında. hayırdır canım?

Ümidim gitti alistirmaliyim kuzu kendimi :*(

yapma bebeğim... biz neler gördük burda biliyorsun. hem her zaman Rabbim bir kere versin tam versin demiyor muyuz? olmadı doktora gidersin tedaviye başlarsınız. benim doktorum olmadı aşılama yaparız sana dedi.

günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım...ösledim sankim sizi ben.....

günaydın canımmm.. hoşgeldinnn

göğüs ucu hassasiyeti en büyük önemli belirti diyorlar. inşallah hamilesindir canım. hayırlısı olsun inşallah
canım herşey normal dediyse korkulacak bişi yok inşallah eşindede herşey normal çıkar da beynen rahatlarsınız...hakkından hayırlısı olsun canım....

eşimin değeri düşük canım orası belli de inşallah sigarayı bırakması ve ek besinle yükselebilecek bişeydir. ne bileyim belki de bu sigarayı bırakması için bir vesiledir. o kadar dedim bırakmadı belki böyle bırakır

Günaydın canım hg bizde ozledik seni

Teste kadar bende cok umitliydim ama şimdi hepsi bitti acaba hic anne olamayacakmiyim diye düşünüyorum

saçmaladığının farkında mısın??? hiçbişey yapmadan böyle düşünüyorsun? hiçbir tedavi görmeden? lütfen sıyrıl bu düşüncelerden. bize yakışmıyor

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydın canım hoşgeldin

aminnnnnnnn ama öncelikle Rabbim nasip eylemeyecegi şeyin hayaline düşürmesin inşallah.. ben boş gebelik yaşadım bir buçuk ay ikizlerim olacak diye deli oldum sevinçten.. sonra kaybedince.. çok agırdı.. en azından şimdi olmadı diyosun kaybetmedin yani sadece henüz yok..Allahım saglıkla kucagımıza alıp yetiştirecegimiz evlatlar nasip etsin inşallah..

amin inşallah canım allah nasip etsin inşallah burdaki herkese de. hamilelik takvimimi yapamadım nasıl yapılıyor

kızlar biri bana gögüslerde hassasiyet nasıl oluyor anlatsın lütfen.. ???????????

göğüslerde karıncalanma göğüs ucu çok hassas oluyor. iç çamaşırını çıkardığında hafif bi iğne batması gibi birşey oluyor. ( bende böyleydi) bu arada akrep burcusun :) bende diyorum sende beni çeken şey ne ilk eşim akrep.. kızım akrep... ikinci eşim akrep ve benim yükselenim de akrep...

ne çektim bu akreplerden

günaydınnnnn hayırlı sabahlarrr ilk iş gününün yorgunluğu olmadan geçsin inşallahhhhhhhh
nasılınız toprağımm üzüldüm yaaa çok ümitliydim ben

amin inşallah canım allah nasip etsin inşallah burdaki herkese de. hamilelik takvimimi yapamadım nasıl yapılıyor

canım forum ayarlarında profil ayarları diye bi yer var oraya gir.. kişisel bilgiler kısmında çocugum yazıyo o kutucuga var işaretle az aşşagıda ççocugumun dogacagı tarih diye bi yer var orayada tahmini dogum tarihini yaz. bu arada dogum tarihini google a yaz hesaplama motoru çıkar sat a göre hesaplanıyo..

Evet sacmaliyorum kabul ediyorum bende bikac ay sonra gitcem olmazsa dicrm olmuyo bi el atın biz bu isi beceremiyoruz :))
kızlar biri bana gögüslerde hassasiyet nasıl oluyor anlatsın lütfen.. ???????????

Dokununca acıyor adet öncesindeki gibi bi nev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…