kızlar günaydın. cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım. göğüslerim inanılmaz hassas. yumurtalıklarıma da ara ara ağrı giriyor. dün sabah test yaptım silik de olsa bişey çıkmadısanırım 2 gün daha bekler olmazsam öyle test yaparım. dua edin lütfen inşallah hamileyimdir. bazı arkadaşlar adete 1 hafta kala öğreniyor. belki geç döllenme olmuşumdur diye ümitleniyorum ama hayal kırıklığım çok olmasın diye kendimi dizginliyorum.
günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım...ösledim sankim sizi ben.....
Ümidim gitti alistirmaliyim kuzu kendimi :*(
Canim benimde 2ay önce olmustu psikolojik olarak butun belirtileri yasamistim gecikti bu öyle birşey değildi daha yumyum olmadan düştü icime garip bi duyguydu ve bu süre içerisinde hic belirti aramadim ama olmadi neyse sağlık olsun ayrica ben bütün testlerimk ve kontrollerimi yaptırdım benjm rahim agzi yaram vardi onuda yaktırdım ve suanda hic bir problemim yok eşimin de yok ama soyleki bebegimizin dogacagi tarih belli ve ağımızla kus tutsak gene bos gene bos
bizde özledik canım hoşgeldin
Gunaydin canimm.
Iyi olmaya calisiyirum.sen nasilsinn
Günaydın canım hg bizde ozledik seni
Teste kadar bende cok umitliydim ama şimdi hepsi bitti acaba hic anne olamayacakmiyim diye düşünüyorum
tatlışım hakkından hayırlısı olur inşallah üzme kendini umarsız ol Rabbim bigün mutlaka vericek çok öpüyorum bak üzülmecce yok....
kıslar ben çok iyim çalışmalar devam ediyo herşey yolunda bakalım hayırlısı Rabbim hayırlısını versin herkese....
sağol canım amin inşallah adet olmadım hala bugün 2. idrar testimi yapıcam dün zor durdum yapmamak için inşallah kop kuyu bir çizgi olur. kimyasal gebeliklerimde çok ağrım vardı bunda hiç yok göğüslerime dokunamıyorum sadece. allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguları.canım benim hayırlı olsun rabbim kucagına saglıkla almak nasip etsin
Bende oyle dusunuyorum .olsa olurdu kaderimi neden zorluyorum ki diyorum artik.
14 ayda olmazmi ya bi problem yoksa.
H.sonu dogum gunune gittim esimin kuzeninin bebeginin.herkes insallah sizinkininde kutlariz boyle felan dwdi.
Cok duygulandim.baktim esim cok kotu oldu kalkti masadan.
Esimin yengesine bizim olmicak sanirim umidim kalmadi dedim.
O da olmasa benim olmazdi kac tane kaybim oldugunu sayamadim hatta birini kucagima aldiktan sonra kaybettim dedi.2 cocugu var suan.
Sonra kendime gwldim biraz.
Hepinizw gunaydiiiinnn
Dilketinim gunaydin sanada.sonuclarinin temis cikmasina sevindim.esindede ins.bisey cikmaz.
Kist olunca goruyolar cnm.alttan muayenw ettiginde.
Ruyamda seni gordum dun ama hatirlayamiyorum(
Ümidim gitti alistirmaliyim kuzu kendimi :*(
günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım...ösledim sankim sizi ben.....
kızlar günaydın. cumartesi adet olmam gerekiyordu hala olmadım. göğüslerim inanılmaz hassas. yumurtalıklarıma da ara ara ağrı giriyor. dün sabah test yaptım silik de olsa bişey çıkmadısanırım 2 gün daha bekler olmazsam öyle test yaparım. dua edin lütfen inşallah hamileyimdir. bazı arkadaşlar adete 1 hafta kala öğreniyor. belki geç döllenme olmuşumdur diye ümitleniyorum ama hayal kırıklığım çok olmasın diye kendimi dizginliyorum.
canım herşey normal dediyse korkulacak bişi yok inşallah eşindede herşey normal çıkar da beynen rahatlarsınız...hakkından hayırlısı olsun canım....
Günaydın canım hg bizde ozledik seni
Teste kadar bende cok umitliydim ama şimdi hepsi bitti acaba hic anne olamayacakmiyim diye düşünüyorum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
sağol canım amin inşallah adet olmadım hala bugün 2. idrar testimi yapıcam dün zor durdum yapmamak için inşallah kop kuyu bir çizgi olur. kimyasal gebeliklerimde çok ağrım vardı bunda hiç yok göğüslerime dokunamıyorum sadece. allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguları.
amin inşallah canım allah nasip etsin inşallah burdaki herkese de. hamilelik takvimimi yapamadım nasıl yapılıyoraminnnnnnnnama öncelikle Rabbim nasip eylemeyecegi şeyin hayaline düşürmesin inşallah.. ben boş gebelik yaşadım bir buçuk ay ikizlerim olacak diye deli oldum sevinçten.. sonra kaybedince.. çok agırdı.. en azından şimdi olmadı diyosun kaybetmedin yani sadece henüz yok..Allahım saglıkla kucagımıza alıp yetiştirecegimiz evlatlar nasip etsin inşallah..
canım göğüslerinin ucuna dokunamıyorsun yanlarınada dokunamıyorsun zaten şurdan anla yanlarına hafif elinle dokun acı duyuyorsun.kızlar biri bana gögüslerde hassasiyet nasıl oluyor anlatsın lütfen.. ???????????
kızlar biri bana gögüslerde hassasiyet nasıl oluyor anlatsın lütfen.. ???????????
amin inşallah canım allah nasip etsin inşallah burdaki herkese de. hamilelik takvimimi yapamadım nasıl yapılıyor
Evet sacmaliyorum kabul ediyorum bende bikac ay sonra gitcem olmazsa dicrm olmuyo bi el atın biz bu isi beceremiyoruz :))günaydın canım. çok sağol. inşallah eşimin değeleri sigarayı bırakmasıyla düzelebilecek bişeydir canım çok sağol. hayırdır inşallah. belki gün içinde hatırlarsın. buarada sen nasılsın? iyi olmaya çalışıyorum falan yazmışsın bir yazında. hayırdır canım?
yapma bebeğim... biz neler gördük burda biliyorsun. hem her zaman Rabbim bir kere versin tam versin demiyor muyuz? olmadı doktora gidersin tedaviye başlarsınız. benim doktorum olmadı aşılama yaparız sana dedi.
günaydın canımmm.. hoşgeldinnn
göğüs ucu hassasiyeti en büyük önemli belirti diyorlar. inşallah hamilesindir canım. hayırlısı olsun inşallah
eşimin değeri düşük canım orası belli de inşallah sigarayı bırakması ve ek besinle yükselebilecek bişeydir. ne bileyim belki de bu sigarayı bırakması için bir vesiledir. o kadar dedim bırakmadı belki böyle bırakır
saçmaladığının farkında mısın??? hiçbişey yapmadan böyle düşünüyorsun? hiçbir tedavi görmeden? lütfen sıyrıl bu düşüncelerden. bize yakışmıyor
günaydın canım hoşgeldin
kızlar biri bana gögüslerde hassasiyet nasıl oluyor anlatsın lütfen.. ???????????
günaydın herkese nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?