canım göğüslerinin ucuna dokunamıyorsun yanlarınada dokunamıyorsun zaten şurdan anla yanlarına hafif elinle dokun acı duyuyorsun.
günaydın canım. çok sağol. inşallah eşimin değeleri sigarayı bırakmasıyla düzelebilecek bişeydir canım çok sağol. hayırdır inşallah. belki gün içinde hatırlarsın. buarada sen nasılsın? iyi olmaya çalışıyorum falan yazmışsın bir yazında.
Ayni seylwr canim yaa yine umutsuzluga kapildim.
Adetim yaklasiyo sinirlilik hali ve sivilcem cikti bana el salliyoo az kaldi geliyorum diye.
Sanki gwlmesini isteyen war
günaydın tatlım iyi senden naber pazartesi olmasa daha da iyi olcam da neyse
göğüslerde karıncalanma göğüs ucu çok hassas oluyor. iç çamaşırını çıkardığında hafif bi iğne batması gibi birşey oluyor. ( bende böyleydi) bu arada akrep burcusun :) bende diyorum sende beni çeken şey neilk eşim akrep.. kızım akrep... ikinci eşim akrep ve benim yükselenim de akrep...
ne çektim bu akreplerden
günaydın herkese nasılsınız
acıyı tarif etmek imkansıziyide canım bu ne kadarlık bi acı.. inan derdim belirti aramak degil ben kasıma adapte ettim bile kendimiama bastırınca evet bi agrı var ... ama yorumlayamadım açıkcası.. hem bu hafta sonu misafir agırladım 3-4 çeşit pasta bişey yaptım ondan yoruldum agrıyodur diye düşündüm..
oyy canım benimkarakterin akreplere uygun demekki.. kendi burcum dışında pek anlamam ama akreple anlaşabiliyosan herkesle anlaşırsın biz çok zoruz.. bu arada dedigine göre gögsüme elimle bastırınca oluşan agrının bi anlamı yok.. çünkü o karıncalanma falan yok.. ara sıra tatlı bi kaşıntısı oluyo o kadar..
günaydın canım hoşgeldin :)
Ayni seylwr canim yaa yine umutsuzluga kapildim.
Adetim yaklasiyo sinirlilik hali ve sivilcem cikti bana el salliyoo az kaldi geliyorum diye.
Sanki gwlmesini isteyen war
DENİZASKERİM bende seni hamile sandım tam tebrik edecektim eskiyi okuyunca anladım.inşallah silmeye gerek kalmaz hamilelik takvimini.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin .senin bat ne zamandı?
iyilik arkadaşım, ben de dün gece uyuyamadım çok acayip uykum var. eve gidince uyumayı hayal ediyorum
acıyı tarif etmek imkansızama sütyenlerine sığmıyor taşıyor canım damarlar çıkıyor süt damarların benim ikinci hamileliğim olduğu için biraz daha deneyimliyim.adet olmana yakın ağrı oluyor ya ondan tek farkı uçlaın sütyene değince batma oluyor uçlarında herkeste belirti farklı olabilir.mesela şunu öğrendim bende oğlumda hiç belirti yaşamadım ben bulantı kusma ama göğüs ağrısı tüm gebeliklerde oluyor. kusma bulantı kız bebek bekleyenlerde oluyormuş bununda nedeni kadınlık hormonunun kız bebekle iki katına çıkmasymış erkek bebek bekleyenlerde de erkeklik hormonu yükseldiği için göğüs kenarlarında ve karında kıllanmalar oluyormuş bende kıllanma çok olmuştu oğlumda. ama kesin belirti arıyorsan göğüs de ki damarlarına ve uçlarındaki hassasiyete dikkat et.
Günaydın kızlar herkese güzel ve mutlu haftalar diliyorumuff sanırım grip oluyorum
bastırınca agrı değil de kendiliğinde oluşan tatlı acı arası bi ağrı.. göğüs ucu daha çok hassas oluyor..
Günaydın kızlar herkese güzel ve mutlu haftalar diliyorumuff sanırım grip oluyorum
ayy canım inşallahama bu ay hiç ümidim yok nedense 8 kasım da benim bat.. yarın bi test yapayım kesin olarak söylerim yok diye :26:
anladım canım. inşallah şu çatlatma .iğnesi bu ay işe yarar. senin belirtilerin bu kadar erken mi oluyor? bata daha 1 hafta var. o 1 hafta boyunca yiyip bitirme kendini canım ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?