Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkese günaayddııııın.benim bat 8.bu bir kaç gün nasıl geçer bilmiyorum.şuan hiçbir belirtim olduğunu düşünmüyorum.gerçi hamile kalmak için belirti olmasıda şart değil bana göre.geçen ay hamile olabileceğim ihtimali çok veriyordum ama buay içimde pek öyle bir his yok.bakalım ne olacak.hayırlısı olsun.NE EYLERSE MEVLAM GÜZEL EYLER İNŞALLAH..:)

canım göğüslerinin ucuna dokunamıyorsun yanlarınada dokunamıyorsun zaten şurdan anla yanlarına hafif elinle dokun acı duyuyorsun.

iyide canım bu ne kadarlık bi acı.. inan derdim belirti aramak degil ben kasıma adapte ettim bile kendimi ama bastırınca evet bi agrı var ... ama yorumlayamadım açıkcası.. hem bu hafta sonu misafir agırladım 3-4 çeşit pasta bişey yaptım ondan yoruldum agrıyodur diye düşündüm..

DENİZASKERİM bende seni hamile sandım tam tebrik edecektim eskiyi okuyunca anladım.inşallah silmeye gerek kalmaz hamilelik takvimini.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin .senin bat ne zamandı?

oyy canım benim karakterin akreplere uygun demekki.. kendi burcum dışında pek anlamam ama akreple anlaşabiliyosan herkesle anlaşırsın biz çok zoruz.. bu arada dedigine göre gögsüme elimle bastırınca oluşan agrının bi anlamı yok.. çünkü o karıncalanma falan yok.. ara sıra tatlı bi kaşıntısı oluyo o kadar..

acıyı tarif etmek imkansız ama sütyenlerine sığmıyor taşıyor canım damarlar çıkıyor süt damarların benim ikinci hamileliğim olduğu için biraz daha deneyimliyim.adet olmana yakın ağrı oluyor ya ondan tek farkı uçlaın sütyene değince batma oluyor uçlarında herkeste belirti farklı olabilir.mesela şunu öğrendim bende oğlumda hiç belirti yaşamadım ben bulantı kusma ama göğüs ağrısı tüm gebeliklerde oluyor. kusma bulantı kız bebek bekleyenlerde oluyormuş bununda nedeni kadınlık hormonunun kız bebekle iki katına çıkmasymış erkek bebek bekleyenlerde de erkeklik hormonu yükseldiği için göğüs kenarlarında ve karında kıllanmalar oluyormuş bende kıllanma çok olmuştu oğlumda. ama kesin belirti arıyorsan göğüs de ki damarlarına ve uçlarındaki hassasiyete dikkat et.

bastırınca agrı değil de kendiliğinde oluşan tatlı acı arası bi ağrı.. göğüs ucu daha çok hassas oluyor..

Ayni seylwr canim yaa yine umutsuzluga kapildim.
Adetim yaklasiyo sinirlilik hali ve sivilcem cikti bana el salliyoo az kaldi geliyorum diye.
Sanki gwlmesini isteyen war

anladım canım. inşallah şu çatlatma .iğnesi bu ay işe yarar. senin belirtilerin bu kadar erken mi oluyor? bata daha 1 hafta var. o 1 hafta boyunca yiyip bitirme kendini canım ya....

DENİZASKERİM bende seni hamile sandım tam tebrik edecektim eskiyi okuyunca anladım.inşallah silmeye gerek kalmaz hamilelik takvimini.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin .senin bat ne zamandı?

ayy canım inşallah ama bu ay hiç ümidim yok nedense 8 kasım da benim bat.. yarın bi test yapayım kesin olarak söylerim yok diye :26:

iyilik arkadaşım, ben de dün gece uyuyamadım çok acayip uykum var. eve gidince uyumayı hayal ediyorum

ben şuan masamda oturduğum yerden uyukluyorum bide evim de kalmadım ben dün hiç uyuyamadım valla eve gidince yemekti oydu buydu derken zamanda gecıyor uykumda kacıyo yaa

çok sagol canım çok yardımcı oldun.. bu arada o kadra başınızı şişirmemin sebebi benim gögüsler ciddi küçük adet öncesi bile bu yaşıma kadar hiç agrı hissetmedim ben.. damarlanma diyosun oda zaten hep var benim kolumda gögsümde damarlarım hep yemyeşi bellidir amaaannn neyse akşına bırakalım

ayy canım inşallah ama bu ay hiç ümidim yok nedense 8 kasım da benim bat.. yarın bi test yapayım kesin olarak söylerim yok diye :26:

deniz benimde bat 8.benimde hiç ümidim yok ama daha çok erken değilmi test için.ben 7 sinde falan yaparım diyorum tabi hasta olmazsam.benim reglim 2 aydır 8 i oluyor.bazen ileri oluyor 9-10 gibi bazen geriliyor.üf ya düzensiz benim reglim

anladım canım. inşallah şu çatlatma .iğnesi bu ay işe yarar. senin belirtilerin bu kadar erken mi oluyor? bata daha 1 hafta var. o 1 hafta boyunca yiyip bitirme kendini canım ya....

Benim baska belirtim pek olmaz canim oyle bel ve kasik agrisi yasamiyorum.
1hafta once sivilcem cikar bi de cok sinirli olurum.suan bunlari yasiyorum.
Zaten bu aydan sonra bi bekleme sureci dusunuyorum ara vermek istiyorum.
1senedir bunla yatip bunla kalkiyorum artik bunaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…