Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim her ay bu dediklerinz oluyor göğüslerim büyüyo geriliyo sızlıyo kendı kolum değse bıle gözümden yaş iniyo ve göğsümde çok belirgin yeşil bir damar hep çıkıoyr

estağfurullah canım istediğin herşeyi sorabilirsin ben seve seve cevaplarım bu merak bende de vardı biz 6 aydır istiyoruz her ay bir belirti arardım kendimde 3 tane kimyasal gebelik geçirdim o çift çizgilerden sonra neler yaşadım bilemezsin. eğer ki test yapacaksan adet gününü bekle ve çizgi hemen çıkıyorsa hamilesindir. benim kimyasal gebelikte hep çizgiler yarım saat sonra çıkıyordu onlara kandım hep. bu sefer 5 dakika içinde çıktı.gününden öne yapma sonra kafaya çok takıyorsun.

hmm.. anladım canım yok bende öyle bişey sen naptın bu arada doktor kontrolün ne zaman pıt pıtı ne zaman duyucan

perşembe günü gittim. Dr pıtpıtları gösterdi. herşey yolunda dedi. nasıl olsa atıyor şimdiden ısıtmayalım çocuğu dedi.. bende tamam dedim. bu hafta tekrar kontrol var. belki duyarız. kahverengi lekelenmelerim oluyordu. progestan verdi kullanıyorum. arabanın üstünde fazla kalmak yasak. bitek işe gidip gelirken kullanacağız. ve bol bol dinlenmece..

günaydın canım, bol bol mandalina ye ben öyle atlattım. geçmiş olsun şimdiden inş. çok ilerlemeden önüne geçebilirsin. bol bol c vitamini al.

resmindeki bebek çoook güzel ve tatlı ya maşallah.valla öpesim geldi.fıstığı.Allahım hayırlısı ile bizede böle bebişler ver Rabbim:)

s.a kıslar herkeze günydın hayırlı günler ben erken adet oldum bu gün 2. günüm bugün b.t.ç ne başlıcam ne kadar içiliyo kaçkaşık bilen varmı ?? :44:

canım 8i 9u diye tutma kafanda.. kaç günde bir oluyo diye tut.. adetin başladıgı gün bir diger adetin başladıgı gün son gün.. böyle say.. çünkü 30çeken ay var 31 var.. test konusunda da herkes 4-5 gün önce ucuz testlerden ögreniyo canım ya.. kaç kişiye şahit oldum burda..bence çıkar. baksana benim takvime bugün test yapsan çıkabilir diyo

günaydın kızlar nasılsınız diycem ama hepiniz anladığım kadarıyla iyideyilsiniz bu yazdıklarınızı okuyunca bende umutsuzluğa kapıldım gerçekten.bu gün benim adet günüm dua edin bana kızlar işallah adet olmam...

oo geçmiş olsun canım bilmiyodum kimtyasalları neyse çok şükür bu defa seninle olucak inşallah bebişin

inşallah canım sen yüzümüzü güldr bari

canım ya niye öyle önlemler aldırdı ki??? bi sorun mu gördü?

ağrı ve uçlarında ki hassasiyet adet gününden itibaren başlıyor. şişme ve gerilme adetten önce.

hımm o fark var diosun benım öncesınden oluyr uçların açısı ve damarlarım çok belli ya acaba süt mü iniyor ki hastaneye mı gıtsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…