acıyı tarif etmek imkansızama sütyenlerine sığmıyor taşıyor canım damarlar çıkıyor süt damarların benim ikinci hamileliğim olduğu için biraz daha deneyimliyim.adet olmana yakın ağrı oluyor ya ondan tek farkı uçlaın sütyene değince batma oluyor uçlarında herkeste belirti farklı olabilir.mesela şunu öğrendim bende oğlumda hiç belirti yaşamadım ben bulantı kusma ama göğüs ağrısı tüm gebeliklerde oluyor. kusma bulantı kız bebek bekleyenlerde oluyormuş bununda nedeni kadınlık hormonunun kız bebekle iki katına çıkmasymış erkek bebek bekleyenlerde de erkeklik hormonu yükseldiği için göğüs kenarlarında ve karında kıllanmalar oluyormuş bende kıllanma çok olmuştu oğlumda. ama kesin belirti arıyorsan göğüs de ki damarlarına ve uçlarındaki hassasiyete dikkat et.
estağfurullah canım istediğin herşeyi sorabilirsin ben seve seve cevaplarım bu merak bende de vardı biz 6 aydır istiyoruz her ay bir belirti arardım kendimde 3 tane kimyasal gebelik geçirdim o çift çizgilerden sonra neler yaşadım bilemezsin. eğer ki test yapacaksan adet gününü bekle ve çizgi hemen çıkıyorsa hamilesindir. benim kimyasal gebelikte hep çizgiler yarım saat sonra çıkıyordu onlara kandım hep. bu sefer 5 dakika içinde çıktı.gününden öne yapma sonra kafaya çok takıyorsun.çok sagol canımçok yardımcı oldun.. bu arada o kadra başınızı şişirmemin sebebi benim gögüsler ciddi küçük adet öncesi bile bu yaşıma kadar hiç agrı hissetmedim ben.. damarlanma diyosun oda zaten hep var benim kolumda gögsümde damarlarım hep yemyeşi bellidir amaaannn neyse akşına bırakalım
hmm.. anladım canım yok bende öyle bişeysen naptın bu arada doktor kontrolün ne zaman pıt pıtı ne zaman duyucan
günaydın canım, bol bol mandalina ye ben öyle atlattım. geçmiş olsun şimdiden inş. çok ilerlemeden önüne geçebilirsin. bol bol c vitamini al.
göğüslerinizin uçlarında batma oluyormu karıncalanmabenim her ay bu dediklerinz oluyor göğüslerim büyüyo geriliyo sızlıyo kendı kolum değse bıle gözümden yaş iniyo ve göğsümde çok belirgin yeşil bir damar hep çıkıoyr
hoşbulduk
bu ay ben senden umutluyum canım. hele şu takvimi koydun ya iyice bi yakıştı sana:109::124::128:
s.a kıslar herkeze günydın hayırlı günler ben erken adet oldum bu gün 2. günümbugün b.t.ç ne başlıcam ne kadar içiliyo kaçkaşık bilen varmı ?? :44:
nasılsınız hepiniz... yeni haberler var mı??
iyiyim iyi olmaya çalışıyorum... herşey yoluna girecek... biraz zamana ihtiyacım var... siz nasılsınız bebişin nasıl...sen nasılsın cnm?
göğüslerinizin uçlarında batma oluyormu karıncalanma
deniz benimde bat 8.benimde hiç ümidim yok ama daha çok erken değilmi test için.ben 7 sinde falan yaparım diyorum tabi hasta olmazsam.benim reglim 2 aydır 8 i oluyor.bazen ileri oluyor 9-10 gibi bazen geriliyor.üf ya düzensiz benim reglim
ağrı ve uçlarında ki hassasiyet adet gününden itibaren başlıyor. şişme ve gerilme adetten önce.karıncalanma olmadı da südyene değdikce canımı yakan ağrılar oluyor ama her ay bir ay gecıktırmeden:44::44:
estağfurullah canım istediğin herşeyi sorabilirsin ben seve seve cevaplarım bu merak bende de vardı biz 6 aydır istiyoruz her ay bir belirti arardım kendimde 3 tane kimyasal gebelik geçirdim o çift çizgilerden sonra neler yaşadım bilemezsin. eğer ki test yapacaksan adet gününü bekle ve çizgi hemen çıkıyorsa hamilesindir. benim kimyasal gebelikte hep çizgiler yarım saat sonra çıkıyordu onlara kandım hep. bu sefer 5 dakika içinde çıktı.gününden öne yapma sonra kafaya çok takıyorsun.
günaydın kızlar nasılsınız diycem ama hepiniz anladığım kadarıyla iyideyilsiniz bu yazdıklarınızı okuyunca bendeumutsuzluğa kapıldım gerçekten .bu gün benim adet günüm dua edin bana kızlar işallah adet olmam...
perşembe günü gittim. Dr pıtpıtları gösterdi. herşey yolunda dedi. nasıl olsa atıyor şimdiden ısıtmayalım çocuğu dedi.. bende tamam dedim. bu hafta tekrar kontrol var. belki duyarız. kahverengi lekelenmelerim oluyordu. progestan verdi kullanıyorum. arabanın üstünde fazla kalmak yasak. bitek işe gidip gelirken kullanacağız. ve bol bol dinlenmece..
adetin biter bitmez içmen lazımmıs ama ne kadr oldugunu bılmıyorum canım
ağrı ve uçlarında ki hassasiyet adet gününden itibaren başlıyor. şişme ve gerilme adetten önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?