saol bidenem cvp içn ama bi topink buldum adetin 2. günü ac karna 1 sabh akşam 1 tatlı kaşıgı diyo :26:
inşallah canım çok sağol bugün bugün test sonucumu paylaşırım sizlerle.oo geçmiş olsun canım bilmiyodum kimtyasallarıneyse çok şükür bu defa seninle olucak inşallah bebişin
canım ya niye öyle önlemler aldırdı ki??? bi sorun mu gördü?
canım 8i 9u diye tutma kafanda.. kaç günde bir oluyo diye tut.. adetin başladıgı gün bir diger adetin başladıgı gün son gün.. böyle say.. çünkü 30çeken ay var 31 var.. test konusunda da herkes 4-5 gün önce ucuz testlerden ögreniyo canım ya.. kaç kişiye şahit oldum burda..bence çıkar. baksana benim takvime bugün test yapsan çıkabilir diyo
nasılsınız hepiniz... yeni haberler var mı??
adetine ne kadar var canım. hastaneye gidilecek bir durum yok. bende her ay yaşadım göğüs ağrısını ama zamanlama fakıyla bu ay biraz fazla oldu. uyuyamıyorum bile gece ağrısından. süt dolmaya başladığı içindir bellkihımm o fark var diosun benım öncesınden oluyr uçların açısı ve damarlarım çok belli ya acaba süt mü iniyor ki hastaneye mı gıtsem
deniz ben hazır değilim yeni bir hamileliğe... o yüzden korunmayı düşünüyoruz canım... yani eşim korunacak ben bişey kullanmayacağım...olmaz mııı beykannesli hamile galibacanım bu arada korunma süresi hakkında yazmışsın onu okudumda.. sorunsuz bir kürtaj sonrası bu kadar küçük haftalarda hiç ama hiç korunmaya gerek.. ben mesela hiç korunmadım.. korunma daha ilerki haftalarda oluşan düşükler kürtajlar içindir.. daha rahmin bile büyümedi ki..boşu boşuna iki üç ay erteleme.. sen başla yine Allah ne zaman nasip ederse etsin sana bebişini
kilo yapar mı acaba bu karısım :44::44::44:
adetine ne kadar var canım. hastaneye gidilecek bir durum yok. bende her ay yaşadım göğüs ağrısını ama zamanlama fakıyla bu ay biraz fazla oldu. uyuyamıyorum bile gece ağrısından. süt dolmaya başladığı içindir bellkide hamilesindir.
adetine ne kadar var canım. hastaneye gidilecek bir durum yok. bende her ay yaşadım göğüs ağrısını ama zamanlama fakıyla bu ay biraz fazla oldu. uyuyamıyorum bile gece ağrısından. süt dolmaya başladığı içindir bellkide hamilesindir.
sorunu o görmedi. o herşey normal dedi. haftasonu fazla gezdik ve ben kasık agrılarımın, bulantımın ve kahverengi akıntıyı söyleyınce o da önlemler aldı. normalde 12. haftada gidecektim kontrole durum böyle olunca bu haftada çağırdı.
deniz ben hazır değilim yeni bir hamileliğe... o yüzden korunmayı düşünüyoruz canım... yani eşim korunacak ben bişey kullanmayacağım...
sağol canım amin inşallah seni hep takip ettim hamile arkadaşları takip ediyordum çok geçmiş olsun ama ertelemenin hiç bir faydası olmaz bunu sende çok iyi biliyorsun tesellin yeni bir bebektir zaman asla teselli olmayacak ve hep kaybettiğin bebeğini hatırlatacak sana. çok çabuk hamile kalma şansın var ve şunu düşün hamile kalabiliyorsun hiç kalamayanlarda var. erteleme sakın akışına bırak.tebrik ederim... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah... sağlıklı ve mutlu olun...
kızlar biri bana gögüslerde hassasiyet nasıl oluyor anlatsın lütfen.. ???????????
bilem ki dikat edecersin ben başlıyom şimçik inş faydasını görürüm inşş
korkuyorum sanki yine olsa yine aynı şeyleri yaşayacak gibi hissediyorum... şuanda istemiyoruz bakalım zaman neyi gösterecek...sağol canım amin inşallah seni hep takip ettim hamile arkadaşları takip ediyordum çok geçmiş olsun ama ertelemenin hiç bir faydası olmaz bunu sende çok iyi biliyorsun tesellin yeni bir bebektir zaman asla teselli olmayacak ve hep kaybettiğin bebeğini hatırlatacak sana. çok çabuk hamile kalma şansın var ve şunu düşün hamile kalabiliyorsun hiç kalamayanlarda var. erteleme sakın akışına bırak.
adetin biter bitmez içmen lazımmıs ama ne kadr oldugunu bılmıyorum canım
anladım canım.. tabi ruhsal olarak hazır olman önemli.. ben biyolojik olarak söyledim sadece.. sen iyi olda gerisi önemli degil :)
canım bu ay benim eşimin sperm testi yüzünden yumurtlamam kaçtı 2 gün sonra ilişki oldu hiç ümidim de yoktu bu ay test sonuçları kötü çıkınca biz şuan hala şoktayız 6 aydır sık sık beraber olduk hiç olmadı bu ay 2 günde bir oldu ve hamileyim çok şaşkınız eşimde bende. yumurtlama falan pek önemli değil herşey allahtan onun bir kararı vardır. ayda bir kere bile beraber olsan allah kararladıysa hamiş olmaman imkansız rabbim çok büyük.her zaman hayırlısını istedim hayırlısı bu ay olur inşallah.daha yumurtalığım çatlamadı bile canım ovl. testi yapırum 5 gundur daha yakalayamadım doğru düzgün calısmamız olmadı yanıhamile olabılme ıhtımalım yok da ayın 16sı bat bakalım inş. olur uğurlu gelir ağzından dökülenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?