canım 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal adetinin 2. günü başla 12. gün bırak canım
oyyy inşş balımm inşş tadı çok berbat ama dayanacaz napalımbu ay olmazsa önümüzdeki ay bende başlıycam aldım malzemleri inşallah sen hamile kal bende senın yolundan geleyimmm
canım 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal adetinin 2. günü başla 12. gün bırak canım
resmindeki bebek çoook güzel ve tatlı ya maşallah.valla öpesim geldi.fıstığı.Allahım hayırlısı ile bizede böle bebişler ver Rabbim:)
canım bu ay benim eşimin sperm testi yüzünden yumurtlamam kaçtı 2 gün sonra ilişki oldu hiç ümidim de yoktu bu ay test sonuçları kötü çıkınca biz şuan hala şoktayız 6 aydır sık sık beraber olduk hiç olmadı bu ay 2 günde bir oldu ve hamileyim çok şaşkınız eşimde bende. yumurtlama falan pek önemli değil herşey allahtan onun bir kararı vardır. ayda bir kere bile beraber olsan allah kararladıysa hamiş olmaman imkansız rabbim çok büyük.her zaman hayırlısını istedim hayırlısı bu ay olur inşallah.
canım bu ay benim eşimin sperm testi yüzünden yumurtlamam kaçtı 2 gün sonra ilişki oldu hiç ümidim de yoktu bu ay test sonuçları kötü çıkınca biz şuan hala şoktayız 6 aydır sık sık beraber olduk hiç olmadı bu ay 2 günde bir oldu ve hamileyim çok şaşkınız eşimde bende. yumurtlama falan pek önemli değil herşey allahtan onun bir kararı vardır. ayda bir kere bile beraber olsan allah kararladıysa hamiş olmaman imkansız rabbim çok büyük.her zaman hayırlısını istedim hayırlısı bu ay olur inşallah.
canım hiç korkma eminimki benden yaşça küçüksün bir abla olarak söylüyorum anne olmak en kutsal duygu şuan hayal kırıklığı yaşamışsın o da normal ama bebeğine kavuşmak için asla korkmamalısın kucağına alacağın günü hayal et. bunlarda bir sınav allah hakkında hayırlı olmayanı vermez hayırlısı değilmiş böyle düşün ben 3 kere kimyasal gebelik geçirdim hiç pes etmedim bazen ağladım neden dedim 6 aydır ne çektiğimi bir ben bir allah bilir ama olacak dedim ben bebğimi kucağıma alacağım ha bugün ha 1 sene sonra. pes etme sakın psikolojini çok iyi anlıyorum ertelersen mutlluğunu da ertelersin.korkuyorum sanki yine olsa yine aynı şeyleri yaşayacak gibi hissediyorum... şuanda istemiyoruz bakalım zaman neyi gösterecek...
oyyy inşş balımm inşş tadı çok berbat ama dayanacaz napalım
tşk ederim balımm
Benim baska belirtim pek olmaz canim oyle bel ve kasik agrisi yasamiyorum.
1hafta once sivilcem cikar bi de cok sinirli olurum.suan bunlari yasiyorum.
Zaten bu aydan sonra bi bekleme sureci dusunuyorum ara vermek istiyorum.
1senedir bunla yatip bunla kalkiyorum artik bunaldim.
nasılsınız hepiniz... yeni haberler var mı??
hepiniz için dua ediyorum zaten hakkınızda ne zaman hayırlıysa allah o zaman versin. kızım olsun çok istiyorum inşallah hayırlısı çok sağol canım benim.inşallah ne güzel dedin ağzına sağlık valla sen bol bol dua et kendine de bizede allahım bebğini sana bağışlasın inşallah çok hayırlı bir kızın olur
bende söylemiştim kızlar bende bu ay iki günde bir birlikte olmuştum ve hamileyim bunu deneyin bence...
canım hiç korkma eminimki benden yaşça küçüksün bir abla olarak söylüyorum anne olmak en kutsal duygu şuan hayal kırıklığı yaşamışsın o da normal ama bebeğine kavuşmak için asla korkmamalısın kucağına alacağın günü hayal et. bunlarda bir sınav allah hakkında hayırlı olmayanı vermez hayırlısı değilmiş böyle düşün ben 3 kere kimyasal gebelik geçirdim hiç pes etmedim bazen ağladım neden dedim 6 aydır ne çektiğimi bir ben bir allah bilir ama olacak dedim ben bebğimi kucağıma alacağım ha bugün ha 1 sene sonra. pes etme sakın psikolojini çok iyi anlıyorum ertelersen mutlluğunu da ertelersin.
hepiniz için dua ediyorum zaten hakkınızda ne zaman hayırlıysa allah o zaman versin. kızım olsun çok istiyorum inşallah hayırlısı çok sağol canım benim.
yok iki gün boş bir gün mik mik...yani bir gün boş birgün mik mik öylemi
anladım canım. haklısın tabi. sinir sistemimiz çökecek bu yüzden
seni gördük daha iyi olduk canım benimmmmmmmmmmm
tşler canım sağol inşallah faydasını görürüzz heşey allahtan bunlar vesile olurrçok sağol
canım benim kıyamam. ben ilk kimyasal gebelikten sonra hamilelere düşman gibi bakıyordum kıskanıyordum abartmıyorum benimde içimde bir bebek olmalıydı diyordum eşime dedim artık istemiyorum eşim çok teselli etti beni birbirnizi teselli edin her zaman. sonra düşündüm allahtan istemek lazım. seni o kadar iyi anlıyorum ki sakın üzülme hamile kalabildiysen yine kalabilirsin. benim bir arkadaşım var hiç hamile kalamıyor ve diyor ki bir kerecik hissetseydim içimde diye düşünebiliyormusun. ümitsizliğe kapılma.çok ağlıyorum bebek görünce hamile görünce doktoruma gidemiyoruz en geç saate en son randevuyu alıyorum düşün yani... dün alışverişe çıktık salak gibi bakakalıyorum bebek eşyalarına... eşim istemiyor o kadar çok isteyen adam gerek yok demeye başladı... biraz antidepresan bişeyler kullanmayı düşünüyorum bakalım... şuan da istemiyoruz... ama belki adetlerim düzene girince olabilir bilmiyorum...
sen nasılsın canımmmm
yok iki gün boş bir gün mik mik...benide güldürdün Allahta seni güldürsün...
Bende cok bunaldim ve senle ayni düşünüyorum biraz ruhsal olarak kendimi rahatlatayim beklemeyiyim korunalim diye düşünüyorumBenim baska belirtim pek olmaz canim oyle bel ve kasik agrisi yasamiyorum.
1hafta once sivilcem cikar bi de cok sinirli olurum.suan bunlari yasiyorum.
Zaten bu aydan sonra bi bekleme sureci dusunuyorum ara vermek istiyorum.
1senedir bunla yatip bunla kalkiyorum artik bunaldim.
Canım benim en doğrusu bence ara ver ilk once kendini topla hazir oldugunda yeniden dene benm isyerinde yanyana oturduğum arkadasim var onun bebegi karninsa oldu kese buyumedi 9haftalikti sanırım ara verdi kendini hazir hisetmedigi icin simdi 6aylik hamile ve kizi olacak güzel düşün hersey düzelecek merak etme ama ilk sen topla kendiniçok ağlıyorum bebek görünce hamile görünce doktoruma gidemiyoruz en geç saate en son randevuyu alıyorum düşün yani... dün alışverişe çıktık salak gibi bakakalıyorum bebek eşyalarına... eşim istemiyor o kadar çok isteyen adam gerek yok demeye başladı... biraz antidepresan bişeyler kullanmayı düşünüyorum bakalım... şuan da istemiyoruz... ama belki adetlerim düzene girince olabilir bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?