- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
sağol canım. eşimin sperm testi kötü çıkt %10 hareketlilik vardı çok azdı ve ilacı da bu hafta alacaktık ilaç bile verdi biz hala şoktayız bu ay nasıl oldu diye.allahtan ümit kesilmiyormuş. ben bu ay hep ayaklarımı diktim 20 dakika kalkmadım tek farklı yaptığım buydu.hayırlı olsun arkadaşım. kimin test sonucu kötüydü ve ne vardı söyleyebilir misin?
tşler canım sağol inşallah faydasını görürüzz heşey allahtan bunlar vesile olurrçok sağol
canlar ben faydasının görmüştüm ama kimyasal gebelik oldu o ay bu ay tekrardan yaptım ama cok çalışma olmadı misafirlerden hayırlısı bakalım :)
sağol canım. eşimin sperm testi kötü çıkt %10 hareketlilik vardı çok azdı ve ilacı da bu hafta alacaktık ilaç bile verdi biz hala şoktayız bu ay nasıl oldu diye.allahtan ümit kesilmiyormuş. ben bu ay hep ayaklarımı diktim 20 dakika kalkmadım tek farklı yaptığım buydu.
sağol canım. eşimin sperm testi kötü çıkt %10 hareketlilik vardı çok azdı ve ilacı da bu hafta alacaktık ilaç bile verdi biz hala şoktayız bu ay nasıl oldu diye.allahtan ümit kesilmiyormuş. ben bu ay hep ayaklarımı diktim 20 dakika kalkmadım tek farklı yaptığım buydu.
kötü duygular değil içimdekiler sadece hala bebeğim yaşıyor gibi hissediyorum ben... akşam rüyamda gördüm ellerini yüzüme sürüyor... sesler çıkarıyor eşim uyandırdı ne yapıyorsun diye... sonra yine bir sağnak ağlama.. düzelecek biliyorum ama çok acıtıyor... hamile kalmak değil mesele zaten... ama ilk olunca farklı oluyor sanki... çok saol desteğin için...canım benim kıyamam. ben ilk kimyasal gebelikten sonra hamilelere düşman gibi bakıyordum kıskanıyordum abartmıyorum benimde içimde bir bebek olmalıydı diyordum eşime dedim artık istemiyorum eşim çok teselli etti beni birbirnizi teselli edin her zaman. sonra düşündüm allahtan istemek lazım. seni o kadar iyi anlıyorum ki sakın üzülme hamile kalabildiysen yine kalabilirsin. benim bir arkadaşım var hiç hamile kalamıyor ve diyor ki bir kerecik hissetseydim içimde diye düşünebiliyormusun. ümitsizliğe kapılma.
amin canım çok sağol inşallah hepinizin göbişi bebeklerle dolsun dualarımda olacaksınız.canım hyırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nsip etsin Allahım darısı bize inşşşş :))
canım bu arada kilo yaprmı diye sormuşsun acayip iştah acıyor bu kür bende öyle oldu kilo aldım
bebeğin sana öbür dünyada şefaatçi olacak öyle düşün canım iyi yanından düşün. sakın üzme kendini.kötü duygular değil içimdekiler sadece hala bebeğim yaşıyor gibi hissediyorum ben... akşam rüyamda gördüm ellerini yüzüme sürüyor... sesler çıkarıyor eşim uyandırdı ne yapıyorsun diye... sonra yine bir sağnak ağlama.. düzelecek biliyorum ama çok acıtıyor... hamile kalmak değil mesele zaten... ama ilk olunca farklı oluyor sanki... çok saol desteğin için...
sonuçlar iyi gelir inşallah canım.... hayırlısı ile inşallah bebeğin seninle olur... Allah kaderine yazdıysa oluyor inşallah sana da yazmıştır...iyiyim canım ben. c.tesi doktora gittik. benim herşeyim normal çıktı çok şükür. eşimin morfolojisi düşüktü doktor ultrason istedi. bu hafta onu çektireceğiz inşallah. onun sonucuna göre bakıcaz artık ne yapılması gerekiyorsa
herkese mrb bayanlar nasılsınız bakalım . . . .
sonuçlar iyi gelir inşallah canım.... hayırlısı ile inşallah bebeğin seninle olur... Allah kaderine yazdıysa oluyor inşallah sana da yazmıştır...
bazen iyiyim herşey yolunda bazen sanki koskaca dünyada tek gibiyim.... düzelecek biliyorum ama zor işte...amin canım çok sağol. sen de biran önce toparlanırsın inşallah. senin ilacın yine sensin unutma. ancak sen kendini iyi edebilirsin
iyiyim iyi olmaya çalışıyorum... herşey yoluna girecek... biraz zamana ihtiyacım var... siz nasılsınız bebişin nasıl...
merhaba cnm burdan da yazayım
bazen iyiyim herşey yolunda bazen sanki koskaca dünyada tek gibiyim.... düzelecek biliyorum ama zor işte...
merhaba cnm burdan da yazayım
benımde adetım bıtelı 14 gun oldu bugun toplasan 5 defa olmamıştır bu ay ben çok gezdim fırsatım olmadı hiç tarçınlarıda iççektim unuttum bu ay olursa süpriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?