bebeğin sana öbür dünyada şefaatçi olacak öyle düşün canım iyi yanından düşün. sakın üzme kendini.
amannnnnn ben zaten kiloluyumbakalım onumuzdekı ay denıcem ne olursa olsun inşallah gerek kalmazda
aynen bende öyleyim canım olursa sürpriz olacak :) aslında cok dikkat ettim yumurtlamam ama misafir gelince işte o iş yatıyor maleseff
inşallah güzel haberlerle gel canım benimmmmm... kendine de bebeğine de çok dikkat et... duaların bizim için çok önemli.... çarşamba günü son kontrolüm var vajinal muayene ve ultrason sonra gün verecek sanırım cuma falan da operasyon olur gibi...biz de iyiyiz şimdilik...bugün kontrolüm var doktora gidecem öğleden sonra...tabi ki yoluna girecek her şey ne zaman gitceksin doktora?
heheee benmi ihtiyacımn vardı iyi oldu :))) inş gerek kalmaz birde demişsin yaa bebek sorusunu geçiştiriyorum diye gecilştir valla ben herkese istiyorum istiyorum dedim yolda gören bebeği soruyor tam kafamdan atayım diyorum olmuyor kii bu seferde zavallı gibi bakıyolar bilmeyen böyle maalesef canımm ..
inşallah güzel haberlerle gel canım benimmmmm... kendine de bebeğine de çok dikkat et... duaların bizim için çok önemli.... çarşamba günü son kontrolüm var vajinal muayene ve ultrason sonra gün verecek sanırım cuma falan da operasyon olur gibi...
müsafir varken gizli saklı yapsaydınız canım belki olurdu gizli umulmadık şeyleri seviyor bu bebişler
kürtajı ilk adet günü olarak kabul ediyoruz dimi... bakalım düzgün adet olacakmıyım... hormonlar ne zaman sıfırlanacak... hepsi hemen hazır olur mu ki sonra kendimi yıpratmak da istemiyorum... olmuyor diye düşünmek istemiyorum... çok korkuyorum yaa...
ben çok evham yaptım biliyorsun belkide kötüyü çağırdım sakın yapma bunu canım.... herşey yolunda ve minişin çok sağlıklıinşallahhh cnm, ben de biraz paniklemeye başladım aslında niye bilmiyorum ama...bugün umarım her şey yolunda gider de rahatlarım...dur bakalım cnm hemen umutsuz olma belki bi sürpriz yapar bebişin...hayırlısı olsun inşallah, sen de bir an önce toparlanmaya bak yoksa stres hepten mahvediyor insanı...
kendim anneme bile istemıyorum dıorum sormasınlar dıe ama herkes düzenli olrak hadi ama artık olsun ama artık diyor bende acaba istemiyrum diorum ya herkese ondan mı allah vermıyo acaba die dusunuyorum insanlar neler düşünüyo ya herseyı bir şeylere bağlıyo
kürtajı ilk adet günü olarak kabul ediyoruz dimi... bakalım düzgün adet olacakmıyım... hormonlar ne zaman sıfırlanacak... hepsi hemen hazır olur mu ki sonra kendimi yıpratmak da istemiyorum... olmuyor diye düşünmek istemiyorum... çok korkuyorum yaa...
inşallah güzel haberlerle gel canım benimmmmm... ..
canım belirtilerim hepsi geçmeye başladı... benim hiç umudum yok... zaten idrar yollarından bir sürü ilaç falan verdiler umutsuz ki verdiler onları... hayırlısı olsun... ama benim umudum yokcanım neden ümitsizsin kesinleşti mi her şey belki de bebiş hala var yaşıyor bunu kesin biliyor muyuz dua et belki de seni yani annesini korkutmak istedi ben kaçırdım mı yoksa olumsuz şeyleri dualarım seninle inşallah olumlu şeylerle gelirsin doktor kontrolden
senin haberini okuduğumda o kadar üzülmüştüm gözlerimden istemsiz yaşlar inmişti çok ağlamıştım ki iş yerindeydim... geçen hafta... beni anladığını biliyorum canım... bende seni seviyorum.. sen hazır mısın yeni çalışmalara...Canim benim guzel arkadasim cok cok gecmis olsun.. senin ne yasadigini cok cok iyi anliyorum.. allah'im sana sabir versin guc kuvvet versin.. buda gececek.. zor olsada.. Seni seviyorumm..
hahaha haklısın canımmm yaaa varya bebişim bi gelsin totosuna totosuna vurcam sen beni nasıl bekletirsin diyeeDD
canım belirtilerim hepsi geçmeye başladı... benim hiç umudum yok... zaten idrar yollarından bir sürü ilaç falan verdiler umutsuz ki verdiler onları... hayırlısı olsun... ama benim umudum yok
günaydın canlarımmm
benimde 2-3 gün kaldı batıma.. ama hiç umutlu değilim. sürekli gripsel versiyonlarda dolandığım için mikmikleri çok ihmal ettik. yumurtlama günümden 2 gün önce ilişkiye girebilmiştik sadece..onun için ben bu ay eminim boş geçeceğime.. ama şöyle bişi de var. Ben Rabbimin mucizelerine çok inanırım. en büyük mucizelerinden biride. bu yıl aöf sınavlarına hiç çalışmadan girdim ve çoğu sallamasyon yaptım. Rabbim bana yardım et. çalışmadım ama sen ol dersen olur biliyorum. ne olur yardım et de bitsin bu sene dedim ve sınavlara girdim. salladım çıktım. ilk yarım saat çıkmak yasak ya. ben sadece o yarım saat durdum sınavlarda düşünün yani
ve sonuçlarım geldi... geçtiimmmmmşok oldum çünkü hepsini verdim 6 dersin 6sınında mı tutar.. az bildiklerim vardı ama okadar geçilecek gibi değildi. zaten tüm arkadaşlarıma geçersem benim başarım değil, Rabbimin mucizesi olur diyordum ve oldu. 6 derstede yani cidden Rabbimin mucizesi..
onun için benim minicik de olsa bi kuytuda sakladığım ümidim var.. ama yumurtlama zamanında çalışmadık. olursa gene Rabbimin mucizesi diyeceğim
canım söylemesende anlıyorlar ki bi satten sonra oda var Allahım onun bunu diline bizi kısır diye düşürmeden versee hemencik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?