siz çok iyi insanlarsınız hepiniz... çok temiz kalplisiniz ama... benim umudum yok arkadaşlar... hayırlısı diyorum artık...canımm dur bakalım Allah 'tn ümit kesilmez inş bebeğin sağlıkla gelişir canım bol bol dua et ve kendini üzme diyeceğim inan herşeyden etkileniyorlar çünkü...güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
bazen iyiyim herşey yolunda bazen sanki koskaca dünyada tek gibiyim.... düzelecek biliyorum ama zor işte...
senin haberini okuduğumda o kadar üzülmüştüm gözlerimden istemsiz yaşlar inmişti çok ağlamıştım ki iş yerindeydim... geçen hafta... beni anladığını biliyorum canım... bende seni seviyorum.. sen hazır mısın yeni çalışmalara...
siz çok iyi insanlarsınız hepiniz... çok temiz kalplisiniz ama... benim umudum yok arkadaşlar... hayırlısı diyorum artık...
biliyorum bebeğimmmmm çok saolun hepinizden Allah razı olsun... canımsınız hepiniz....yalnız olmadığını biliyorsun canım. hep beraber atlatacağız bu durumu...
Bitanem benim bilmem mi.. benim kadar uzuldunuz cogunuz.. Bugun bi hafta oldu bile baksana..zaman akiyo geciyo.. simdi daha cok istiyorum.. Hazirim calismalara basladik bile.. yumurtlama donemim gelmedi ama olsun.. biz tekrar denemk istiyoruz kocisle oyle karar aldik.. en buyuk destekcim o oldu zaten iyi ki var hayatimda.. agladim cok uzuldum.. ama elden gelen birsey yok.. herseyin hayirlisi..
Surekli dusunsemde aklima gelsede gunleri saysamda.. diyorum allah'ima sukurler olsun.. hayirlisi boyleymis.. guzelim en azindan gorduk ki eslerimizde veya bizde sorun yok hamile kalabiliyoruz..o yuzden sukretmek lazim.. onumuze bakicaz mecbur..
kimyasal gebeliklerde bebeğin gelmesi daha kolay oluyormuş... inşallah bu ay gelir miniğin karnına... hepiniz çok çok çok mutlu olun ya...canım bende gecen ay kimyasl gebelik geçirdim üzüldüm tabikide cok ağladım ama nasipten öteye yol yok.inş bebeğin sağlıkla gelişir canım dualarımız seninle ve bebeğinle.güzel düşün güzel olsun canım benimm.herşeyin hayırlısını versin Rabbim.
ben çok evham yaptım biliyorsun belkide kötüyü çağırdım sakın yapma bunu canım.... herşey yolunda ve minişin çok sağlıklı
bizimki farklı bir durumdu... Allah'ın takdiri... hayırlısı olur inşşalh..
kimyasal gebeliklerde bebeğin gelmesi daha kolay oluyormuş... inşallah bu ay gelir miniğin karnına... hepiniz çok çok çok mutlu olun ya...
inşallah cnm, zaman geçmek bilmiyodu...tüm evin halısını, yerini sildim, banyomu cifledim, balkon akıttım ohhh beee randevu saatim yaklaştı :) yok ben hep demişimdir sakınan göze çöp batar ama ne bileyim arada panikliyorum belki normaldir o da...teyzesi kalp atımını duyarsak haber veririz öğleden sonra :) çarşamba günü de arkadaşının kalp atımını beklicek benim miniş...
iyi olmaya çalışıyorum tatlım boş gebelik tanısı koydular banapsipsiko nasılsın canım hamilelik takvimini kaldırmışsın,geçmişi okuyamadım kötü bişey mi oldu??
iyi olmaya çalışıyorum tatlım boş gebelik tanısı koydular bana( çarşamba günü son kontrolüm var sonrasında kürtaj ile alacaklar sanırım... bir gelişme olmazsa...
sen nasılsın...
iyi olmaya çalışıyorum tatlım boş gebelik tanısı koydular bana( çarşamba günü son kontrolüm var sonrasında kürtaj ile alacaklar sanırım... bir gelişme olmazsa...
sen nasılsın...
inanmıyorummm nedesem bilemedim geçmiş olsun canım inan şu anda o kadar kötü oldum ki gözlerim doldu..sana ve diğer bebek düşünen arkadaşlara tavsiyem çok evham yapmayın arkadaşlar kötü düşünürseniz kötü olur.. birde hamileliğinizi hemen herkese söylemeyin, çok dillendirince kötü sonuçlanıyor en azında 2 yada 3 ay mümkünse çok yakınlarınızın dışında kimseyle sevincinizi paylaşmayın.. bakın benim bu hafta Allah nasip ederse 6. hafta ne kendi aileme ne eşimin ailesine söylemedik sadece burda paaylaştım sizinle birde eşim biliyor..kızım bile kardeş çok istemesine rağmen söylemedim kalp atışlarının duyulduğu hafta hastaneye götürüp orda vericem müjdeyi..burda bakıyorum hamile kalanlar 2 günde bir bhcg ölçtürüyor ben değerlerimi bile bilmiyorum..sadece hergün dua ediyorum Rabbimin verdiği emaneti yine Rabbime emanet ediyorum..Allahın izniyle sağlıkla kucağıma almayı nasip et diyorum.. sizlerde öyle yapın nacizane tavsiyem..inşallah en kısa sürede hamile kalır sağlıkla kucağına alısın canım
günaydın canım, bol bol mandalina ye ben öyle atlattım. geçmiş olsun şimdiden inş. çok ilerlemeden önüne geçebilirsin. bol bol c vitamini al.
geçmiş olsun canım.. bende 4 gündür yatıyorum gripten.. Allah yardımcın olsun.. c vitaminine yüklen sende
canım geçmiş olsun... ıhlamur iç bol bol iyi geliyor diye duymuştum...Saolun kızlar bol bol c vitamini alıyorum inşallah ilerlemeden atlatırız
canım geçmiş olsun... ıhlamur iç bol bol iyi geliyor diye duymuştum...
Umarım cok beklemeyiz
ben çok evham yaptım biliyorsun belkide kötüyü çağırdım sakın yapma bunu canım.... herşey yolunda ve minişin çok sağlıklı
bizimki farklı bir durumdu... Allah'ın takdiri... hayırlısı olur inşşalh..
canım başka bir doktorada gözükmeyi düşündünmü..malum her doktora güvenilmiyor. bide merak ediyorum kızlar şimdi hemen karar verip kürtajla alıyorlar ya. eskiden ultrason falan yokken bu gibi durumlarda kadınlar ne yapıyordu? vücut zamanla atıyor muydu?
hemen ümitsizliğe kapılma daha bata var, biliyorsun bende bu ay çok umutsuzdum adetim geçmiş olmasına rağmen stresden geçikti diyodum..hatta yüzde 90 hamile değilim diyodum ama test pozitif çıktı..bakarsın bebeğin sana süpriz yapar umutsuz olduğun anne umudun olur..kötüyü çağırma pozitif düşün ve bol bol dua et cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?