Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

teyzesi kurban olur ona.... yorma kendini dedikçe sen habire temizlik yapıyorsun... hemen yaz bize olur mu... inşallah hayırlı haberlerle gelirsin güzel kalpli arkadaşım... canımmmmm...

cnm ben biraz fazla titizim, misafirim vardı 1 hafta yatılı, o gitti arkasından bütün evi temizledim koltuklar, halılar, mutfak kısaca evde temizlenmemiş nokta bırakmadım...temizlikçim var ama kendim yapmadan içime sinmiyor o yüzden uğraşıp duruyorum. bi de temizlik yaparken çok mutlu oluyorum ben, tuhaf ama gerçek yani...çarşambayı bekliyoz biz de bebişimle...gece yazarım ancak ama ordan anneme gitcem eşim gece alır beni ancak :)

anım benim seni en iyi anlayanım diyebilirim.. kürtajdan o kadar korkuyodum ki.. saçma ama birsürü bitki çayı içtim köşe bucak temizlik yaptım sırf kürtaj olmadan düşsün diye.. ne kadar cahilce dimi.. ama inan ki kürtajda hiçbir şey yok.. uyuyosun maximum 10-15 dk da bitiyo 5-10 dk da uyanınca yat öyle başın dönmesin diyolar.. sonra inan yürüyerek çıktım agrı sızı sıfır.. inan sıfır.. adet sancısı kadar bile bi agrı yok.. ama tabi psikolik olarak anlatılmaz yaşanır ( ama şuan halime bak.. çok şükür..tek tesellim kucagıma almadan oldu.. büyüdügünü görmeden oldu... şimdide her ay bekliyoruz ki ne zaman tekrar o heyecanı yaşıcaz :) hem bekledikçe daha kymetli oluyo sıpa nolur olumlu bak şükret ileriye bak özelllikle..

canım bende çok kansızlık çıktı kan testlerimde yani kanamayı beklersem eğer kanama başlıyormuş yani kese bozulmaya başladığı zaman kanama oluyormuş mesela bebek öldü dimi erimeye başlıyor ve yok oluyor bebek bir süre sonra kese gelişiyor ama gelişim duruyor sonra bozulmaya başlayınca ilk önce lekelenme ardından da kanama oluyormuş ve çok şiddetli ağrı...ama yine de tedbir amaçlı içeride parça kalırsa falan kürtaj yapılıyormuş... kanama olmasın zaten kansızsın toparlanma sürecini geciktirmeyelim dedi... yani keseyi ölçüyor mesela geçen hafta 23mm di.. son gittiğimde çok ağrım vardı ondan dolayı direk serum bağladılar ve ultrasonda kanama varmı diye baktılar fakat bir kanama yok... bu hafta kese gelişse bile bebek gözükmeli ki bu geçtiğimiz hafta olmalıydı aslında... ama bebeğim gözükmedi yani...

gecikmenin ilk günü çıkmayıp sonraki günlerde pozitif çıkan bildikleriniz var mı?

Hadi yaa.. !! hiç öyle bi agrı hissetmedim.. ha tamam şimdi hamile degilim.. ama hamile kaldım ben 8 haftalıga kadar.. ondada yoktu.. bırak koşarken agrımayı.. eşimle birlikteligimizde bile hani o dokununca falan bile agrımazdı yani

ne biliyim ben valla geç döllenmeyle falan tahmininden geri gidiyordur belki..

herkese slm sizi uzun süredir takip ediyordum çok hoşuma gitti siteniz gerçekten.sizinle paylaşmak istedim bugun test yaptım ve iki çizgide çıktı sanırım hamileyim dimi:) yanlış çıkma ihtimali olabilirmi aceba?

bende hamile miyim bilmiyorum ama zaten her kadının belirtileri o kadar farklı ki..

Ihlamur da hic sevmem :s sen nasılsın canım bebişin nasıl ¿♡

canım benim bebeğim gelişemedi çarşamba son kontrollerimiz bakalım hakkımızda hayırlısı

ya anlıyorum canım seni başka doktora da gözüktüm gittiğim iki hastanede türkiyede ciddi isim yapmış hastaneler o yüzden güvenim tam doktoruma da güvenim tam...
inşallah güzel haberlerle geleceksin çarşamba... ama kendini böyle yorma canım benim dikkat et kendine bir de benim doktorum deterjanlarla fazla haşır neşir olma demişti... aklında olsun...

bilmiyorum denizim inşallah bende hemen sizin gibi toparlar çalışmalara geri dönerim...

ne biliyim ben valla geç döllenmeyle falan tahmininden geri gidiyordur belki..

zaten 4 gün geç olduğunu biliyorum canım beklenenden çünkü ben geç yumurtladım ateş ölçtüm bu ay biliyorum hangi gün yumurtladığımı yani... ona göre hesaplıyor doktorum her seferinde biliyorum hepiniz bana umut olmak istiyorsunuz bir yerinden bişey çıkar gibi düşünüyorsunuz ama inanın benim umudum yok neden yok çünkü biraz umut olsa doktorum kürtajdan bahsetmezdi hemen benim ne kadar hassas olduğumu biliyor çünkü birde umutlanıp yeniden umudumun yıkılmasını istemiyorum... böyle işte...

Üzüldüm ilk defa bu sefer cok hemde ve sanırım artik cok ümit edemicem inanmaklada olmuyormuş buju anladim ven buay cok rahattim rahatlıkta çözüm değilmiş napabiliriz daha farkli hic bilmiyorum

canlarım morallerinizi yüksek tutun başka şeylere odaklanın dilerim Rabbim gönlünüze göre verir kalbinizi incitmez...:26::26:

Malesef canım bütün ümidim gitti bitti tabiki hersey Allah'tan yani ol derse olur ama bugün yok yani
Hayırlı olsun cankm Allahim sağlıkla kucağına almaui nasip etsin ins

kızlar tekrardan mrb nasılsınız kimler hamile bu ay var mı aramızda bu ay hamile olan . . . olmayanlardan biri benim sat'a 4 kala regl oldum 4 gün önceden sağlık olsun takmıyorum kafama kısmet değilmiş

Canim benim cok gecmis olsun.güçlü bi insansin bunu atlatacaksin en az siyrikla.ve şöyle düşün gebe kalabildigini biliyorsun artik.bebegin saglikli olsaydi seni birakmazdi emin ol.en kisa zamanda toparlanman dilegiyle cnm

Teste kadar bende cok umitliydim ama şimdi hepsi bitti acaba hic anne olamayacakmiyim diye düşünüyorum

Umutsuzluğa kapılmak yok canım benim. Her şeyin bir zamanı vardır, bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman verecektir rabbim.

Malesef canım bütün ümidim gitti bitti tabiki hersey Allah'tan yani ol derse olur ama bugün yok yani

Hızır tüm ümitlerin bittiği yerde yetişmez mi imdada. Belli ki şu an meşgül ama hepimizin kapısını çalacak bir gün.

ben yaşamadım ama çift çizgide yanlış ihtimali yok diye biliyorum.

kızlar tekrardan mrb nasılsınız kimler hamile bu ay var mı aramızda bu ay hamile olan . . . olmayanlardan biri benim sat'a 4 kala regl oldum 4 gün önceden sağlık olsun takmıyorum kafama kısmet değilmiş

bencede saglık olsun canım.. bidaha ki aya daha özenli mik mikler yaparız beykannesli hamile bu arada

canlarım morallerinizi yüksek tutun başka şeylere odaklanın dilerim Rabbim gönlünüze göre verir kalbinizi incitmez...:26::26:

sağol canım. iyiyim ben çok şükür. enazından sorunun ne olduğunu biliyoruz. bu da bişey

geçmiş olsun canım. kafana takmaman müthiş bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…